Klanlar Arası Denge
- XDEVAX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Klanlar Arası Denge
Murat terbiyeni takın terbiyesizlik etme ne demek siz neysini ne demek geçmişinizde bilirim hangi terbiyesizliği gördün. Hakan'ın yazısından önceki yazında zaten bize laf atmışsın en küçüğümüz Hakan o bile anladı yoksa bizimkileri aptallarlamı karıştırdın. Oyun için kalp kırma kırdırma kurt, çakal, Doğu, batı, Otağ, otlak deken balataları sıyıracaksın
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
XDEVAX yazdı:Murat terbiyeni takın terbiyesizlik etme ne demek siz neysini ne demek geçmişinizde bilirim hangi terbiyesizliği gördün. Hakan'ın yazısından önceki yazında zaten bize laf atmışsın en küçüğümüz Hakan o bile anladı yoksa bizimkileri aptallarlamı karıştırdın. Oyun için kalp kırma kırdırma kurt, çakal, Doğu, batı, Otağ, otlak deken balataları sıyıracaksın
Benimle doğru konuş terbiyesiz sensin demek aynı kavramlara vakıfsınız ki hemen sazan gibi atladınız sen kimsin ki ben seni kayle alıp karşıma laf atacam Terbiyesizmiş ulan düne kadar kuyruğunu kıstırdıkça soluğa yanımda alıyordun araban düze çıktıda adam mı oldun zorla adamın asabını buzuyorsun.
Kurt ismini araban düze çıkana kadar yüzeltmek için olmadık yaltaklığı yapıyordun batısı doğu sunuda eleştirmek senin haddine değil haddini bil çizgiyi aşma daha ağır üslubu kullandırtma bana sen kimsin ki lonca nı kayle alıp laf atacam sen neye dayanarak bunu üstüne aldın he demek ki yüreğin pislik dolu ki drek kendi üstüne aldın zihniyetini de gördüm ne olduğunu ona laf bile etmeye gerek yok adam ol benimle doğu konuş dünün yeni yetmesi bi tarafına iki itemi takan biraz lp kasan adam olur olmuş sen nankör bir adamsın ki benimle böyle konuşabiliyosun hiç mi adamlıktan nasip almadın.
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
Selamlar,
Konu, amacı dışına çıktığı için kilitlenmiştir.
Tartışmanın oluşması için neredeyse bir kıvılcıma bakılıyor gibi. Lütfen forumlarımızı bu yönde ardı arkası kesilmeyecek tartışmalarla zedelemeyelim. İnsanlar konuşarak anlaşabilir, tabii ki saygı çerçevesinde!..
Sakince oturulup düşünüldüğünde ne demek istediğimi anlayabileceğinizi umuyorum.
Teşekkür eder ve keyifli forumlar dilerim.
Konu, amacı dışına çıktığı için kilitlenmiştir.
Tartışmanın oluşması için neredeyse bir kıvılcıma bakılıyor gibi. Lütfen forumlarımızı bu yönde ardı arkası kesilmeyecek tartışmalarla zedelemeyelim. İnsanlar konuşarak anlaşabilir, tabii ki saygı çerçevesinde!..
Sakince oturulup düşünüldüğünde ne demek istediğimi anlayabileceğinizi umuyorum.
Teşekkür eder ve keyifli forumlar dilerim.