Forum yönetimi bi zahmet istifa lütfen
- deeLidumruL
- Cin Avcısı

Re: Forum yönetimi bi zahmet istifa lütfen
Link atında bizde bakalım ona göre yorum getirelim . Yargısız infaz yapmaya gerek yok .
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
"Bir insanın ahlaki ve etik davranışları diğerlerini anlamasına, eğitimine ve sosyal ilişkilere dayalı olmalıdır, dini dayatmalara gerek yoktur......" Albert Einstein (o yazının sonunu eksik yazdım bilerek, isteyen gerisini de araştırsın)
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
yöneticiler istifra edin buraya :mrgreen:

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
İnsanoğlı istere dahi olsun super ileri zekalı olsun işter gerizaklı olsun zati zavallıdır acizdir.xPrince yazdı:"Bir insanın ahlaki ve etik davranışları diğerlerini anlamasına, eğitimine ve sosyal ilişkilere dayalı olmalıdır, dini dayatmalara gerek yoktur......" Albert Einstein (o yazının sonunu eksik yazdım bilerek, isteyen gerisini de araştırsın)
Yani bunu Albert Einstein deyincemi kıymete biniyor bundan 1300 sene önce İnsanloğlu zavallıdır acizdir diye ayeti var ama bilmezlerki yahu asıl onlar zavallıdır hiçbir zaman Allaha ulaşmak istemezler.
Konu sapıyorrrrrrr
sapıyorda sapıyor.
Saptırmayalım efendiler.
Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi,
ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel..
Albert Einstein dememiştir.
A R Z L O D O S
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Şarkının adını hatırlamıyorum ama çok salakça ve edebsizce bir şarkıydı.deeLidumruL yazdı:Link atında bizde bakalım ona göre yorum getirelim . Yargısız infaz yapmaya gerek yok .
Never beleive someone who tells who they are.
Albert Einstein ın bu ifadesi istersen açalım.Burada insanları inanışlarına göre değerlendirmeyin onların insani taraflarına öncelik verin demeye getiriyor.Eğer çok uç noktada birşeye inanıyorsa yada hiçbirşeye inanmıyorsa bile çevresine saygılı uyumlu ve hoşgörülü ise temiz kalpli ve dürüstse siz ondaki bu değerleri barındırmasına önem verin,neye inanıp inanmadığı çokta önemli değildir.Pozitif ilme inanmış bir bilimadamı zaten hayata böyle bakar.Yalnız bu yorumun bu forum konusyla bir alakasını ben çözemedim.Şarkıyı ben dinlemedim ama birçok kişi rahatsız olmuşsa ve burada dile getirmişse demekki karşı tarafın bir rahatsızlığı söz konusu.Sen inanç konusunda özgür olabilirsin ama bu diğer inananları rahatsız edebileceğin anlamına gelmiyor.xPrince yazdı:"Bir insanın ahlaki ve etik davranışları diğerlerini anlamasına, eğitimine ve sosyal ilişkilere dayalı olmalıdır, dini dayatmalara gerek yoktur......" Albert Einstein (o yazının sonunu eksik yazdım bilerek, isteyen gerisini de araştırsın)
Müzik akımları özellikle rock müziğindeki müzik akımları bir takım toplumsal davranışlar üzerinde barındırırlar.Rock müziğinin clasic rock dışındaki akımları dinlerken buna çok dikkat etmek gerekir.Bu çoğunlukla protest dışa vurumlar bazen son derece yıkıcı ve rahatsız edici olabilmektedir.Bir örnek vermem gerekirse Ozzy Osbourne bir konserinde sahneye civcivleri salıp üstlerinde tepinerek öldürmüştür.Benim internette şahit olduğum bir rock konserinde solist ve grubun bayan üyesi ikisi çırıl çıplak binlerce seyircinin önünde sex yapıp şarkı söyledi.Bildiğiniz cinsel ilişkiye girdiler sevişme değil.Şimdi bu sanatçıların yaptığı müzik ne kadar muhteşem olursa olsun dinlenirmi ? Ben açıkçası insanlıktan çıkmayı teşvik eden böyle bir müzik anlayışını hiçbir insan evladına yakıştırmam.Bazı şeyleri kendimizi ifade aracı olarak seçerken çok dikkat etmemiz lazım.Bunun içine tabiki müzikte girer.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bu senin "rock" müzik hakkında konuştuğun yeterince bilmeden ve öğrenmeden "çok bilmişlik" yapmanın cevabı zaten onlarca yıl önce verilen konular, artık bunları aşın, civciv ezmek sahne şovu olabilir ama ozzy takılan insanlar ozzy ye taparlar, bu onların seçimi sen uzaktan çok bilmişlik yap et konuş aklı başında olmayan burda birçok insanı etkile farketmez, o diğer sex konusu ise bilmiyorum öyle bi şeyi ama oda bi punk olayı olabilir lakin onlarda normal yani kimsenin hakkına karışamazsın seçimine yada tercihine, sözle ilgili zaten anlayan insanlara karşı konuştumki yazdığım bi sözün açıklamasınıda yazıcak kadar aptal değilim, isteyen anlar isteyen anlamaz ben her zaman iyi ve kötü yorumlara açık bi insanım yaptığım yapıcağım bütün herşeyde var bu, çünkü bende 12 yaşındayken bi takım yanlış yönlendirmelere sahiptim içinde hapis olduğum sistemi savunacak kadar(!) sonra değişti, metal müzik dinlerken "systeeeeaaamm saaakkksssss ....." diyerek dinlemiyorum elbette, ergenmiyim lan ben, neyse, sen istediğine yakıştır yada yakıştırma bi şeyi anlamalısın, insanlarda senin içinde bulunduğun durumu yakıştırmayı bırak önemsemez bile, yanlış anlama ben sadece bildiklerimi konuşuyorum sana bi öneride felan bulunduğum yok, eğer metal dinleyicisine çatmak gibi bi şeye kalkışırsan bu kime çattığına bağlı olarak değişir gider 13 yaş aklında bi yeni metale başlayan birisine çatar allah baba seni yakacak azap verecek bi tarafından kan alacak dersin o gider tekrar arabesk rap dinler, ama ben doğduğumdan beri dinliyorum(abim sağolsun) gel gelelim ben senin o ithaflarına gelicek bi insan değilim, senin yakıştıramadığın müziği dinler seninlede bi işim olmaz bu herkes için geçerli, benim müziğim sizinkinden daha iyidir çünkü benimkinde gerçeklik var, müzik dinleyen insanlar aynıdır, hepsi aynı sebeplerden dinler, müzik değerlidir, sizin köy çalgısına benzemez, ve sadece bu forumda kalıcak bu ufak tartışmadan hiçbi şey anlamıcak kadar kendini beğenmiş olman seni 1 adım ileri götürmicek, git istediğin müziği dinle ama gelip ozzy şunu yapıyo bunu yapıyo insanlıktan çıkarıyo milleti deme, ben senin müziğine bi şey diyomuyum ?Beyefendi yazdı:Albert Einstein ın bu ifadesi istersen açalım.Burada insanları inanışlarına göre değerlendirmeyin onların insani taraflarına öncelik verin demeye getiriyor.Eğer çok uç noktada birşeye inanıyorsa yada hiçbirşeye inanmıyorsa bile çevresine saygılı uyumlu ve hoşgörülü ise temiz kalpli ve dürüstse siz ondaki bu değerleri barındırmasına önem verin,neye inanıp inanmadığı çokta önemli değildir.Pozitif ilme inanmış bir bilimadamı zaten hayata böyle bakar.Yalnız bu yorumun bu forum konusyla bir alakasını ben çözemedim.Şarkıyı ben dinlemedim ama birçok kişi rahatsız olmuşsa ve burada dile getirmişse demekki karşı tarafın bir rahatsızlığı söz konusu.Sen inanç konusunda özgür olabilirsin ama bu diğer inananları rahatsız edebileceğin anlamına gelmiyor.xPrince yazdı:"Bir insanın ahlaki ve etik davranışları diğerlerini anlamasına, eğitimine ve sosyal ilişkilere dayalı olmalıdır, dini dayatmalara gerek yoktur......" Albert Einstein (o yazının sonunu eksik yazdım bilerek, isteyen gerisini de araştırsın)
Müzik akımları özellikle rock müziğindeki müzik akımları bir takım toplumsal davranışlar üzerinde barındırırlar.Rock müziğinin clasic rock dışındaki akımları dinlerken buna çok dikkat etmek gerekir.Bu çoğunlukla protest dışa vurumlar bazen son derece yıkıcı ve rahatsız edici olabilmektedir.Bir örnek vermem gerekirse Ozzy Osbourne bir konserinde sahneye civcivleri salıp üstlerinde tepinerek öldürmüştür.Benim internette şahit olduğum bir rock konserinde solist ve grubun bayan üyesi ikisi çırıl çıplak binlerce seyircinin önünde sex yapıp şarkı söyledi.Bildiğiniz cinsel ilişkiye girdiler sevişme değil.Şimdi bu sanatçıların yaptığı müzik ne kadar muhteşem olursa olsun dinlenirmi ? Ben açıkçası insanlıktan çıkmayı teşvik eden böyle bir müzik anlayışını hiçbir insan evladına yakıştırmam.Bazı şeyleri kendimizi ifade aracı olarak seçerken çok dikkat etmemiz lazım.Bunun içine tabiki müzikte girer.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
kardeşim bende Fenerbahçeden en sevdigim adamları yazmıştım kaldırmışlardı içimden çok sövmüştüm 15-20 dk mi almıstı yapmakxPrince yazdı:Cidden amaçsız bi forum yönetimimiz var, benim imzamda spoiler içinde böyle gayet death metal bi videom vardı pekte rahatsız ettiğini düşünmüyodum SPOILER içinde olduğu için, ama bu forumda bu kadar insanın arasında özel hakka saygı duymayan kendini bilmez bi (eminim yaş olarak benden küçüktür) yönetici artık kimse, imzamdaki video kaldırıyo üstüne şaka gibi "Video kaldırılmıştır..." yazıyo, bende cevabı yazdım sonra yerine şaka gibi.....
Eskiden uyarı aldığım olmuştu spoiler bilmiyoduk göze giriyo diye bize uyarı atarlardı kaldırırdık neyse, şimdiki amaç neydi ? acaba death metal senin manevi değerlerinimi incitti yada beyninin içindeki o akıl mantık ve seviyeden yoksun yobazımı harekete geçirdi ? bu forumda insanların hesaplarına girip onların imzasını değiştirebilecek kadar (uyarı göndermeden!) rahatsanız ben forumu bırakıyorum, tabi bi cevap aldıktan sonra.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

İşte beni anlayan birisi ! dostum haklısın ya cidden adamlar kafasına göre kaldırıp silebiliyo yani sonradan söyledikleride yanlarına kar kalıyo.ForumunMessisi yazdı:kardeşim bende Fenerbahçeden en sevdigim adamları yazmıştım kaldırmışlardı içimden çok sövmüştüm 15-20 dk mi almıstı yapmakxPrince yazdı:Cidden amaçsız bi forum yönetimimiz var, benim imzamda spoiler içinde böyle gayet death metal bi videom vardı pekte rahatsız ettiğini düşünmüyodum SPOILER içinde olduğu için, ama bu forumda bu kadar insanın arasında özel hakka saygı duymayan kendini bilmez bi (eminim yaş olarak benden küçüktür) yönetici artık kimse, imzamdaki video kaldırıyo üstüne şaka gibi "Video kaldırılmıştır..." yazıyo, bende cevabı yazdım sonra yerine şaka gibi.....
Eskiden uyarı aldığım olmuştu spoiler bilmiyoduk göze giriyo diye bize uyarı atarlardı kaldırırdık neyse, şimdiki amaç neydi ? acaba death metal senin manevi değerlerinimi incitti yada beyninin içindeki o akıl mantık ve seviyeden yoksun yobazımı harekete geçirdi ? bu forumda insanların hesaplarına girip onların imzasını değiştirebilecek kadar (uyarı göndermeden!) rahatsanız ben forumu bırakıyorum, tabi bi cevap aldıktan sonra.
- deeLidumruL
- Cin Avcısı

xPrince yazdı:"Bir insanın ahlaki ve etik davranışları diğerlerini anlamasına, eğitimine ve sosyal ilişkilere dayalı olmalıdır, dini dayatmalara gerek yoktur......" Albert Einstein (o yazının sonunu eksik yazdım bilerek, isteyen gerisini de araştırsın)
Bakın beyler diğerleride bu çocuğa çöküyor diye birçoğunuz gelmiş buraya şekil şükül konuşuyorsunuz.Bu oyunu DİNSİZ de oynayabilir.Oynayamaz diye bir KURAL mı var.Etrafını rahatsız etmediği sürece tabii.Kimsenin din anlayışını ,imanını sorgulamak hiç birinizin O KÜÇÜK BEYNİNE DÜŞMEZ !
Siz nasıl ATEİST biriyle dalga geçiyorsanız , o da SİZLE dalga geçebilir.
Bazı şeyleri anlayın artık AT GÖZLÜKLERİYLE BAKMAYIN
Ne olursan ol gel diyin . . Adam diğer yazılarından da belli efendi birine benziyor.Kötü yorumlarınızla burayı kirletmeyin..Şahsen bu adamı burada eleştirenlerin yuhh ateist diyenlerin hepsi,bu adam kadar ADAM değilsiniz.
konuyu uzatmayın kalbinizi kırmak üzereyim.
Allah'la kul arasına giremezsiniz kendinizi ne sanıyorsunuz ?.İnanmıyorsa da sorgulayamazsınız.Varsa videosunda sorun yetkili uyarır olay biter. KAPİŞ ?
Uzun uzun cümleler kurunca haklı mı çıkacağınızı sanıyorsunuz bu adamı burada 1000 kişi de gelip laf atmaya çalışsa ben bu adamdan yanayım . YAPICI değil YIKICISINIZ .. bu sözlerimi iyi okuyun belki yüzünüz ufaktan kızarır tabi utanma duygunuz ÖLMEMİŞSE !
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize