İKV Bayramlaşması!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: İKV Bayramlaşması!

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Ferhatreyiz yazdı:
KEMALIZMX yazdı:
CaptainATX yazdı:Yazılan her yazıya yorum yapmayı kendine görev edindiğini görüyorum. Bayramlaşmaya da seni özelliklede çağırdığımızı hatırlamıyorum, kaldıki bize attığın bir mesajda ölüyosun bir mesajda diriliyorsun...
İyi Geceler...
+++++

katılıyorum adama bunun için sanırım para veriyorlar 8-)

Görev edinmedim ama yazarken SANA soracak değilim ATX !

Ayrıca işine gelmeyen yorumlarımı silmekte 1 numarasın .Sizin attığınız 1 mesajda kazananlara e pin verecez diyorsunuz 1 mesajda hayır vermiyecez diyorsunuz. Siz çok tutarlısınız sayın atx . Olayı uzatan şu arkadaşda olmasa cevap vermek bile istemiyordumda neyse..

neey neeey neeey ferhat ölmüş mü :cry: :? :( :o :shock: :oops:
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

KEMALIZMX yazdı:
Ferhatreyiz yazdı:
KEMALIZMX yazdı:
CaptainATX yazdı:Yazılan her yazıya yorum yapmayı kendine görev edindiğini görüyorum. Bayramlaşmaya da seni özelliklede çağırdığımızı hatırlamıyorum, kaldıki bize attığın bir mesajda ölüyosun bir mesajda diriliyorsun...
İyi Geceler...
+++++

katılıyorum adama bunun için sanırım para veriyorlar 8-)

Görev edinmedim ama yazarken SANA soracak değilim ATX !

Ayrıca işine gelmeyen yorumlarımı silmekte 1 numarasın .Sizin attığınız 1 mesajda kazananlara e pin verecez diyorsunuz 1 mesajda hayır vermiyecez diyorsunuz. Siz çok tutarlısınız sayın atx . Olayı uzatan şu arkadaşda olmasa cevap vermek bile istemiyordumda neyse..

neey neeey neeey ferhat ölmüş mü :cry: :? :( :o :shock: :oops:

ney ney ney rehber olan mert bulduğu açıkları ve yetkililerle bulunduğu salonu herkese fotoğraf attığı için REHBERLİKTEN atılmış. Çok çok üzüüldüm. :cry:
Gururuna yediremediği içinde herkese skypeda yetkililere söverek görevden istifa ettim diyormuş yazıkkkkkk
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Tartışmaya yönelik iletiler düzenlenmiştir ve silinmiştir. Lütfen konu seyrini değiştirecek iletiler yazmayalım. Devamı halinde ilgili kişilere moderasyon uygulanacaktır.

Güzel bir bayram organizasyonu olması dileğiyle,

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
WoLFPaC
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen WoLFPaC »

Memlekete yolculuk var benim :) Yani oyudna bulunamıcam :)
Kullanıcı avatarı
Docent
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Docent »

Bunun yanı sıra,bedava %60 lokman iyi olabilir.
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

%100 kenan ve junon yağma gibi 2 özel eşya verilebilir eksigi olanlar tamamlar böylece
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

Orti bayramın ücüncü günü cumartesi buluşuyoruz yazmış.Atx ise 4. günü buluşuyoruz yazmış.Hangisine inanıyoruz beyler ?
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Kullanıcı avatarı
illegalll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Loncasız

Mesaj gönderen illegalll »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Sadece sizlerle bayramlaşmak için düşünülmüş bir organizasyona verilen bazı tepkiler gerçekten ilginç...
Bayramın 4. gününde görüşmek üzere...
Kim konuşursa konuşsun, AHMET AVCI ama sen sakın konuşma sözünde durmayan birisin yapın bu karakterin böyle sanırım tam tanıyamadığım için net bişey yazamıyorum. Fuara bir hafta kala hergün oyuna gelir insanlarla birebir ilgilenirdiniz fuar bitti aşk bitti:) ha şunuda ekleyeyim fuara 3-4 gün kala sunucuya geldin özelden konuştuk fuara kesin gel sana çay sözüm olsun ısmarlayacam uzun yoldan geliyorsun bol bol muhabbet ederiz ayakları çektin tabi bizde sözüne güvendik fuara geldik yüzümüze bakmaya tenezzül etmedin. Ardından yeteri kadar güvenlik sağlayamadınız kavga çıktı olaylar oldu karakterimi sınırsız banlayıp sobee banladı ayağı çektin millete. Karakter gitsin önemi yok sen orda adam gibi sözünü tutmuş olsaydın "fuara gel muhabbet edecez çay sözüm var sana" dedin ya sözünü tutmuş olsan belki ben o tartışma esnasında orada olmayacaktım ve olaylar kavgaya dönüşmeyecekti buna bakarsan dolaylı yoldan sende suçlusun bloklat karakterini bloklatamıyorsan yetkilerinden feregat et. Atalarımız der ki; "Ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün." bu sana bi arkadaş bi dost tavsiyesidir. Benim tarafımda zerre kadar değerin kıymetin kalmadı bilesin. Kendi hatanızın faturasını bize kesip arkanızı döndünüz.!
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

VerderVeremem/iLLeGaLL
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Orti yazdı:Kurban bayramını kutlamak ve bayramlaşmak üzere bayramın üçüncü günü (27 Ekim Cumartesi) saat 14:00 itibariyle Eminönü Yeni Cami önünde buluşuyoruz!

Bayramlaşma için Sobee Ekibinden Nihat Özpay (Nerull), Muhammed Yeşilmen (Orti) ve Ferdi Bakırezer (Ronaldo), Game Master Ekibimizden Ahmet Avcı (CaptainATX), Alper Çiçek (StayAway) ve Destek Takımından bir çok ekip arkadaşımız sizlerle bir araya gelmek üzere hazır bulunacak.

Bayram havasını yaşatmak için Eminönü'ne tüm oyuncularımızı bekliyor, şimdiden büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Ayrıca kurbanlık manda ve sığır derilerinizi Denim Ceket üretmek üzere Mısır Çarşısı'nda Terzi Fahri'ye getirmeyi unutmayın :)

Sevgilerimizle
;) ;) :)
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

ByaLoNeII yazdı:Orti bayramın ücüncü günü cumartesi buluşuyoruz yazmış.Atx ise 4. günü buluşuyoruz yazmış.Hangisine inanıyoruz beyler ?
Buluşma 3. gün olacak arkadaşlar.

WoLFPaC yazdı:Memlekete yolculuk var benim :) Yani oyudna bulunamıcam :)
Buluşma oyun içerisinde olmayacak :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön