iyi hoşta ben yönetimi 4 mesajımda da haklı gösteren bir şey yazmadım kiFerhatreyiz yazdı:aken yazdı:Ferhatreyiz yazdı:
bunuda sen düşün.Sürekli yönetim yanlısı olma.Birgün elinden avatarındaki '' BARNAK '' işareti alınırsa,o zaman vereceğin tepkiyi de göreceğim ben sayın Yardım sevmeyen rehber arkadaş[/b][/color]
aynı sayfada önce yönetim yanlısı olmayan mesajımı beğenip sonrada sürekli yönetim yanlısı olma diyerek kendi tavrını ortaya koyuyorsun zatenFerhatreyiz yazdı:
Çok şükür nihayet orti süper test yapmışsın vuhu seni örnek alıyorum demeyen bir rehberle karşılaştık .Saygıyla selamlıyorum![]()
geçmişteki mesajlarımada bakarsan (rehber seçildikten sonraki) yönetimi eleştirdiğim mesajlarla karşılaşırsın
rehberlik hakkım elimden alınma konusuna gelirsek sırf şu anda senle tartıştığım için bile alınabilir bence bu fırsatı kaçırma şikayet et
Bu konuda 1 kere hata yaptım.O da seni objektif bakan biri sandım.Ama konuda o yazından sonra yazdığın 4 yazıda sürekli beni kötüleyecek yazı yazman,yönetimi her halukarda haklı bulman,seninde sıradan bir Rehber olduğunu göstermektedir.Şikayet et kelimene gelecek olursak İnşallah daha üst mertebeye yükselirsinde FORUMDA Ctrl+C+v+x li cevaplarınla karşılaşmayız temennim budur.Kimse için kötü düşünmek istemem.Şarkıdaki gibi kimseye etmem şikayet diyelim..
hellridersın mesajını örnek gösterdim sadece
Sıradan bir rehberim bende haklısın rehber olunca birşey değişmiyor çünkü önceden neysem şimdide oyum düşüncelerim bunlardı yine bunlar
yukarıda sordun ya şakanın tezzeğini çıkaranlarmı suçlu yoksa benmi diye
ölümle şaka olmaycağını bilmen gerekir bence şaka yaptım sonuçlarını kaldıramıyorum diyorsan bu dahada kötü :geek:
ha bu arada yönetim yanlısı bir mesaj yazayım seni yalancı durumuna düşürmiyeyim
yapılan test sonuclarını tarafsızca yayınlayan ortiyide ayrıca tebrik ederim
bir ürünün reklamını yapıyorsun ve %60 artırıcıyla 0 saf madenci çekildiğini yayınlıyorsun oraya 4 te yazabilirlerdi