Vakti Geldi.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ErVa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Gönder Gelsin

Re: Vakti Geldi.

Mesaj gönderen ErVa »

XxTHeGHoSTxX yazdı:oraya karlos kardeşini yazmadığın için alınmadım deil ama en doğrusunu yapmııssın yaklasık 5 aydır girmediğim bu oyuna verdiğin emeğin yarısını reel hayatta başka konulara versen kesin dahi olursun kardeşim reel de başarılar THEGHOST (AKIN YANE KARLOS :D )

Carlos canım kardeşim senin hiç unuturmuyum :) Seni eklemedim neden mi ? Eklersem konu kilit olurdu :D gerek sen öğrettin gerek ben öğrettim ikimizde layıkıyla ettik :D Artık yokum napalim eski tadını alamıyordum bıraktım kurtuldum oyunu. Ama siz değerli kardeşlerim herzaman aklımdasınız :)
http://www.ikvresim.com/İKV Resim Upload ve Paylasım Platformu..!

Gönder Gelsin

aiDS~ErVa~CHoKeLLa~DaReDeWiL

Bana Yüzsüzsün Diyebilicek Yüzü Kendinde Bulabiliyorsan Bu Senin Yüzsüzlüğün...

Selim BATIBEYİ
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

ErVa yazdı:Merhabalar.

Yaklaşık, uzun zamandır oynadığım bu oyunu bırakmaya karar verdim.Fantastik ve eğlenceli serüvenler yaşadığım bu oyunda,her türden her cinsten insanlar tanıdım. Hepsi bana bi çok şey öğrettiler,teşekkürü bir borç bilirim.

Hatasız kul olmaz ' diyor Orhan Baba Katılıyorum ona Çok hatam oldu ve bu hatalarımla beni kabullendiler, kim mi ?

:arrow: THeGoLDeNMasK ; Bitanedir o kardeşim gibi sevmişimdir ki hepde öyle kalacak benim için.
:arrow: WerderWeremem; Emrah abi,çok kalender birisi çok geç tanıdım ama yinede çok sevdiğim bi abimdir.
İnsanları hatalarıyla kabullenirdi herzaman,ki benide hatalarımla çok kez kabullendi candır o
:arrow: STOPKİNG ; Pardon Boa abi nick yanlişsa eğer :D Burada anlatamayacağim bazı gerçekliklerden haberdar etti beni kendisi bilir öğrettikleri için teşşekkür ederim.
:arrow: ZeHiRZeMBeReK: Tam kafa dengim adam gibi adam derler ya cuk oturmuş tabir Kerim'e.
:arrow: OBLIVON: Çok saygılı ve efendi birisi Doğanı yeteri kadar açıklamadı ama :o
:arrow: HEDEFTURAN: İsa, yanlış hatırlamıyorsam bir Cuma günü tanişmiştik Cumaya gidicekti Ç.t girelim demiştim
yok cumadan sonra girelim dedi,bende içimden şöyle demiştim Vay A**** K**** adama bak :lol: diye bi tepki verip arkadaş eklemiştim o günden buyanada çok güzel anılarımız oldu
:arrow: RYuKSeL:Recep sen bi başkasın kardeşim :D Erkek başımıza ne gülerdik
:arrow: GöLGe: :arrow: Anqry; Oldukları gibi kabullenmeyi her seferinde başarıyorlardı.
:arrow: XXXXXCEZAXXXX: Mustafa canım kardeşim ya bitanedir o geç tanıştık onunlada ama çok cefakar birisi hep takdir ederdim bu yanını

:arrow: aLaYıNaZüLüMKaR ;Gerçekten

:arrow: NeMuTLuTüRKüMDiYeNe ; Adam gibi Adamlar

:arrow: Showtime;Dünya Gözüyle

:arrow: İNTİKAMSANATI;Gördüm sizleride.

:arrow: ZehirliHANÇER, RainBlack:Çok Emeğiniz var üzerimde hakkınızı helal edin.

DaDasBey' Zaten herzaman yanımdalar 12 yıldır yalnız bırakmadı ne oyunda nede reel hayatta.

Artık vakti geldiğini düşünüyorum oyunu bırakmanın. Kalbini kırdığım terbiyesizlik ettiğim çok kişi oldu bunun farkındayım. Hepsinden özür dilerim.
Ne ekersen onu biçersin. Ektiğimi biçtim,oyun bitti benim için.

Herkes Allah'a Emanet olsun.

Merhaba Selim;

Öncelikle çok iyi bir başlangıç yaptın, İKV bırakmakla güzel hoş sohbetlerimiz geçti özellikle skyp geceleri gülmekten gözümden yaş bile gelmişti. :D Senin gibi bir dost daha çıkmaz aslında oyunu bıraktığına hem çok sevindim hemde çok üzüldüm güzel vakitler geçirdik sohbetler ettik eğlendik, arada bir oyuna gir de eski günleri hatırlayalım...
Biraz geç oldu ama kusura bakma artık Dostum. Özüne Eyi Bah .!
-Siyah, Artık en temiz renk!
ErVa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ErVa »

IxMehmetcikxI yazdı:
ErVa yazdı:Merhabalar.

Yaklaşık, uzun zamandır oynadığım bu oyunu bırakmaya karar verdim.Fantastik ve eğlenceli serüvenler yaşadığım bu oyunda,her türden her cinsten insanlar tanıdım. Hepsi bana bi çok şey öğrettiler,teşekkürü bir borç bilirim.

Hatasız kul olmaz ' diyor Orhan Baba Katılıyorum ona Çok hatam oldu ve bu hatalarımla beni kabullendiler, kim mi ?

:arrow: THeGoLDeNMasK ; Bitanedir o kardeşim gibi sevmişimdir ki hepde öyle kalacak benim için.
:arrow: WerderWeremem; Emrah abi,çok kalender birisi çok geç tanıdım ama yinede çok sevdiğim bi abimdir.
İnsanları hatalarıyla kabullenirdi herzaman,ki benide hatalarımla çok kez kabullendi candır o
:arrow: STOPKİNG ; Pardon Boa abi nick yanlişsa eğer :D Burada anlatamayacağim bazı gerçekliklerden haberdar etti beni kendisi bilir öğrettikleri için teşşekkür ederim.
:arrow: ZeHiRZeMBeReK: Tam kafa dengim adam gibi adam derler ya cuk oturmuş tabir Kerim'e.
:arrow: OBLIVON: Çok saygılı ve efendi birisi Doğanı yeteri kadar açıklamadı ama :o
:arrow: HEDEFTURAN: İsa, yanlış hatırlamıyorsam bir Cuma günü tanişmiştik Cumaya gidicekti Ç.t girelim demiştim
yok cumadan sonra girelim dedi,bende içimden şöyle demiştim Vay A**** K**** adama bak :lol: diye bi tepki verip arkadaş eklemiştim o günden buyanada çok güzel anılarımız oldu
:arrow: RYuKSeL:Recep sen bi başkasın kardeşim :D Erkek başımıza ne gülerdik
:arrow: GöLGe: :arrow: Anqry; Oldukları gibi kabullenmeyi her seferinde başarıyorlardı.
:arrow: XXXXXCEZAXXXX: Mustafa canım kardeşim ya bitanedir o geç tanıştık onunlada ama çok cefakar birisi hep takdir ederdim bu yanını

:arrow: aLaYıNaZüLüMKaR ;Gerçekten

:arrow: NeMuTLuTüRKüMDiYeNe ; Adam gibi Adamlar

:arrow: Showtime;Dünya Gözüyle

:arrow: İNTİKAMSANATI;Gördüm sizleride.

:arrow: ZehirliHANÇER, RainBlack:Çok Emeğiniz var üzerimde hakkınızı helal edin.

DaDasBey' Zaten herzaman yanımdalar 12 yıldır yalnız bırakmadı ne oyunda nede reel hayatta.

Artık vakti geldiğini düşünüyorum oyunu bırakmanın. Kalbini kırdığım terbiyesizlik ettiğim çok kişi oldu bunun farkındayım. Hepsinden özür dilerim.
Ne ekersen onu biçersin. Ektiğimi biçtim,oyun bitti benim için.

Herkes Allah'a Emanet olsun.

Merhaba Selim;

Öncelikle çok iyi bir başlangıç yaptın, İKV bırakmakla güzel hoş sohbetlerimiz geçti özellikle skyp geceleri gülmekten gözümden yaş bile gelmişti. :D Senin gibi bir dost daha çıkmaz aslında oyunu bıraktığına hem çok sevindim hemde çok üzüldüm güzel vakitler geçirdik sohbetler ettik eğlendik, arada bir oyuna gir de eski günleri hatırlayalım...
Biraz geç oldu ama kusura bakma artık Dostum. Özüne Eyi Bah .!

Kanka inan okadar uzun süre oyunda durmamım,onca çoluk çocuğun kahrını dırdırını vurdum duymazliğini çekme sebebim sizlerdiniz. Ara sıra kaçip gelmek istiyorum ama korkuyorum yine kalırım diye,sizden vazgeçmek kolay değil ki zaten vazgeçmedim sizlerden,

Dediğim gibi kanka;Dünümle bugünüm arasında pek ortak nokta yok. Değişmeyen en önemli faktör yokluğunuz.Normalde çok soğuk birisiyimdir,gece yarılarına kadar gülmemin gülmemizin sebebi sizlerdiniz. Giriyorum oyuna ara sıra sizi göremiyorum sonra çıkıyorum.

Gözlerimin her baktığı yerde sizi görmek varken şimdi mavi karanlıklara bakıyorum.
Velasılkelam unutmadım,unutmam, Her daim aklımdasınız.
[/b]

Gönder Gelsin

Selim BATIBEYİ
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Seni sadece ufak bir tartışmamızdan ve sanırım bir kaç kez attığımız çt den hatırlıyorum :) Kusuruma bakma arada tartışırım herkesle :) , benden yana hakkım helaldir. Sen de hakkını helal edersen ne mutlu bana reelde başarılar dlerim :)
Resim
ErVa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ErVa »

Meqan yazdı:Seni sadece ufak bir tartışmamızdan ve sanırım bir kaç kez attığımız çt den hatırlıyorum :) Kusuruma bakma arada tartışırım herkesle :) , benden yana hakkım helaldir. Sen de hakkını helal edersen ne mutlu bana reelde başarılar dlerim :)
Onlarda tuzu biberiydi oyunun :D olan oldu pişmanlık duymuyorum da :D Benimde hakkım varsa helali hoş olsun. Eyvallah iyi dileklerin için teşekkür ederim.!

Gönder Gelsin

Selim BATIBEYİ

“Genel Sohbet” sayfasına dön