Küçümsemek gibi olmasın ama 1300 şifa ile x kesimi o kadar zor değil.700 şifalı adamlar +5siz x kesiyor.ForumunMessisi yazdı:alayına Leone adam 1300 şifayla X kesti
KUKLACININ EN İYİ ŞİFACISI
-
- Demirci Çırağı
Re: KUKLACININ EN İYİ ŞİFACISI
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
aha yine geldiHezarfenCelebi yazdı:Küçümsemek gibi olmasın ama 1300 şifa ile x kesimi o kadar zor değil.700 şifalı adamlar +5siz x kesiyor.ForumunMessisi yazdı:alayına Leone adam 1300 şifayla X kesti
Üstü Kalsın... 

1000 şifayla kestim la havanız kime girdigimiz grupta 2 sıfa vardı olmasa puffForumunMessisi yazdı:alayına Leone adam 1300 şifayla X kesti
HezarfenCelebi yazdı:Küçümsemek gibi olmasın ama 1300 şifa ile x kesimi o kadar zor değil.700 şifalı adamlar +5siz x kesiyor.ForumunMessisi yazdı:alayına Leone adam 1300 şifayla X kesti
İlk girişlerinde mi ?
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Slytherin
bi s.git be bi git atma yorum konularaHezarfenCelebi yazdı:Küçümsemek gibi olmasın ama 1300 şifa ile x kesimi o kadar zor değil.700 şifalı adamlar +5siz x kesiyor.ForumunMessisi yazdı:alayına Leone adam 1300 şifayla X kesti
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- GeneraLSmokeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Judges Of Universe
İbni cevo Kolye-Yüzük-Oksi zırh İnat Kıran.
Fevzi cevo kolye yuzuk asa - nuc zırh
Farabi shen silah - Bardini zırh - Farabi solucan yüzük - kolye
İle az Gaffar kesmedim.
Sonradan Ejder Ashab bastım.
İnanmayanlar için = Büyücümün hala hiç bir şaheser takısı yok.
Önemli olan "Player" olmak ve çevre edinmek.
Fevzi cevo kolye yuzuk asa - nuc zırh
Farabi shen silah - Bardini zırh - Farabi solucan yüzük - kolye
İle az Gaffar kesmedim.
Sonradan Ejder Ashab bastım.
İnanmayanlar için = Büyücümün hala hiç bir şaheser takısı yok.
Önemli olan "Player" olmak ve çevre edinmek.
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]
GeneraLSmokeRb[*][/color]

<Judges Of Universe>
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]
GeneraLSmokeRb[*][/color]

<Judges Of Universe>
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
Yusuf.[/i]
- Darqxsifa
- İskele Babası
- Lonca: Death Of Army
Oyuna Pek Girdigim Yok Hatta Hiç Girmiyorum Ama Leonar fLn Hikaye Eskide Kaldı Onlar Ayrıca Leonar YAni Ahmet Öyle iyi Bi ws ci De Deyildi Şuan İçin Bilmem Ama Çemberli Taş Öncesi Feax tı En iyi Şifacı Sonra Ne Oldu Bilmem Ama Diyerleri Hikaye Yani Kİmse Kesemezdi Onu Nerdeyse
DaRqXŞİFa
DaRqXmaqiC
DaRqXwaRRioR
Darqxmaqic
DaRqXmaqiCII
DaRqXmaqiC
DaRqXwaRRioR
Darqxmaqic
DaRqXmaqiCII
- Dolorex
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: ÇATI KATI **
şimdi en iyi şifacı derken şifacılık 3 e ayrılır grup şifacısı-gazaplı ws şifacısı-iyileştirme ws şifacısı; grub şifacılığında idare ederim ama çok harika değilim açıkcası, iyileştirme ws artık olmuyor gibi birşey fakat gazaplı ws de iddaalıyım. şunu da demeliyim ki LEONAR sunucunun en eski şifacılarından biri sunucuda saygınlığı olan bir şifacı ki bunu da hak ediyor açıkçası sıradan itemsiz bir oyuncu olduğum dönemlerden bu yana ona bir hayranlığım var fakat üstü tam anlamıyla dizili olmamasına rağmen deneyimi yeter çoğu kişiye rahat rahat kafa tutabilir

- kerim73
- FareAdam Düşmanı
BUrda tartışmayı boşa yapıyorsunuz artık en iyi şifacı die bişe kalmadı ballı şifacı kaldı adam gazabı cekior zaten herkezn üstü aynı kime kritik gelir kmde lag yk aldı eli o yüzden boşa tartışmaya grk yok eskiden adamın üstüne göre 3 4 set yapardık şimdi tek setle ws atıyorz ve herkez aynı itemleri giyiyor bölece şifa ws sinide bitirdiği içn yönetime tşkr ederz (ekmek kapımızdı 
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Katılıyorum. Faex'in bölgeden sunucunun en iyi şifasıyım varmı kafa tutan yazdığını ve tek pm alamadığını gördüm. Tekrar oyuna dönmüş ama eski wsler olmadığı için çok fazla takılmıyor sanırım. Faex üzerine tanımam KuklacıdaDarqxsifa yazdı:Oyuna Pek Girdigim Yok Hatta Hiç Girmiyorum Ama Leonar fLn Hikaye Eskide Kaldı Onlar Ayrıca Leonar YAni Ahmet Öyle iyi Bi ws ci De Deyildi Şuan İçin Bilmem Ama Çemberli Taş Öncesi Feax tı En iyi Şifacı Sonra Ne Oldu Bilmem Ama Diyerleri Hikaye Yani Kİmse Kesemezdi Onu Nerdeyse