DoCToRXxX yazdı:
HOPDEDİKS,Doctorxxx,Konfüçyüs ve Soulreaper
şewkooo one lem zayıfladınmı nettin
DoCToRXxX yazdı:
IIxxNAMELESSxxII yazdı:bööööö ezük orhanogezen yazdı:saka maka güzel çıkmışın resim çektirdigin yer güzel ve egzantirik bi hava katmiş
Orhanı hiç bu kadar beyazlar içinde görmemiştim yüzüne ak düşmüş sanki ölecek mi ne eheheDesinGByTaZz yazdı:IIxxNAMELESSxxII yazdı:bööööö ezük orhanogezen yazdı:saka maka güzel çıkmışın resim çektirdigin yer güzel ve egzantirik bi hava katmiş
Sanki azıcık da yakışıklımı çıkmış ne sanki
DesinGByTaZz
İsmail TOMBUL
Şewketime Bak SenDoCToRXxX yazdı:
KIZILYANGIN yazdı:
İKV aşkı sadece evde değil iş yerinde bile yakamızı bırakmıyor![]()
Mesai saatlerinde oyuna girmesem bile foruma mutlaka bakıyorum.
Fotonun kusuruna bakmayın sekreter arkadaş patroniçe görmesin diye zor şartlarda bu resmi çekti![]()
Gönül Dostlarıma sevgilerimle..
ogezen yazdı:KIZILYANGIN yazdı:
İKV aşkı sadece evde değil iş yerinde bile yakamızı bırakmıyor![]()
Mesai saatlerinde oyuna girmesem bile foruma mutlaka bakıyorum.
Fotonun kusuruna bakmayın sekreter arkadaş patroniçe görmesin diye zor şartlarda bu resmi çekti![]()
Gönül Dostlarıma sevgilerimle..
Karizmatik çıkmışsınBide Ceketini kargoyla yolla bana kanka beğendim
Orhanı hiç bu kadar beyazlar içinde görmemiştim yüzüne ak düşmüş sanki ölecek mi ne eheheDesinGByTaZz yazdı:IIxxNAMELESSxxII yazdı:bööööö ezük orhanogezen yazdı:saka maka güzel çıkmışın resim çektirdigin yer güzel ve egzantirik bi hava katmiş
DesinGByTaZz
İsmail TOMBUL
xIxFeNoMeNxIx yazdı:KIZILYANGIN » 09 Arl 2009 11:24
DesinGByTaZz
İsmail TOMBUL![]()
iyi forumlar..
Orhan gercekten her zaman ki gibi yakisikli cikmissin :twisted: :geek: :mrgreen: