Selam Arkadaşlar...
Lonca kasa sorumlusu olarak uzun süredir oyuna girememkle birlikte görevlerimin bir çoğunu aksattığımı biliyorum ve sizden özür dileyerek yazacaklarıma başlamak istiyorum...
Lonca kasasında istediğimiz performansı bi türlü yakalayamadık.. ihtiyaç olabilcek itemlerin çok altında bulunan malzemelerle doldu taştı ama kimse tarafından talep görmedi... bu konuda kimse için sitemkar olamam çünkü herkesin kendiisine göre bir bütçesi var ve insanların değer verdikleri şeylere başkasının da değer vereceğine inanmak çok zor... ben bile buna inanmıyorum..
Bu sebeple değerli itemler hakkında biraz düşünme fırsatı buldum kendimce...
büyücü olupta büyücünün işine yaramayacak (değerli) bir itemi bu konu altına yazıp altına talep ettiğiniz itemi yazarsanız (değeri eşit olan) başka bir arkadaşımızda bu item varsa ve sizdeki item onun işine yarayacaksa.. bunu bedelsiz takas edebilirsiniz..
hem item bi yabancıya gitmez hem kasanızda kokuşmaz hemde bi lonca arkadaşımız bundan faydalanmış olur...
mesela büyücü bir arkadaşımızda İbnisina Cevriye yüzük var.. bunun yerine Bilge Cevriye yüzük talep ediyor...
bir şifacı arkadaşımızda da talep ettiği yüzük var ve vereceği item işine yarıyor .. bu şekilde takaslarla daha güçlü karakterler edinebiliriz..
iteme karşı item olması şart değil iteme karşı element de olabilir (iridyum Menekşe v.b.) konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum...
herkezin çarı çok güçlü ama lonca çarları bu kadar güçlü değilll... bu konu mühim bir konu... grup bölgelerinde yönetimin olmaması durumunda başarı gösteremeyen üyelerin en büyük şikayeti bu (item) bu konudan dolayı olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum.....
<> Kurt Loncası <>
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Olsun Celal abiAmisosxxPittBuLL yazdı:4000. iletinizde benden olsunSariyerli yazdı:derdin ne la seninIxLucifeRxI yazdı:IxLucifeRxI yazdı:ve işte beklenen an 400 :lol:
400. sayfa benim mesajımla açılır bi kere![]()
![]()
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Berkopasa yazdı:sa günaydın arkadaşalrım.bu arada iyi dilek msj atan herkese teşekkürler.bu arada kürşad nerdesinnnnnnn h g ev taşıyorum bakamadım foruma.çok özledik seni nerelerdesin ne iş yapıyosun bi kayboldun gittin haber alamadık.tekrar h g.
h bulduk kardeşim
yaw sorma epey zaman oldu bende özledim sizi
Çok şükür başımızdaki sıkıntıları atlattık ufaklık saglıgına kavustu 7-8 ay filan onun saglık işleri ile ilgilendik ondan sonra benim iş sorunumla ilgilenmem gerekti işede o kadar zaman ara verince yeniden iş bulmakta zorlandım baya şimdi yine saglık sektorundeyim aynı işi yapıyorum bi ankara firması ile anlaştım istanbuldayım aynı işi yapmaya devam ediyorum oydu buydu derken temiz 1.5 yıl filan oldu galiba
Oyuna pek vakit olmadı tabi bu arada şimdi ufak ufak bi bakınayım dedim bi sürü yenilik var galiba oyunuda unuttuk bu arada yeni versiyonlaru yukleyip bi girip bakacagım bakalım car yerinde duruyormu diye
Senin tasınma işin nedir hayır olsun görev yeri degişikliğimi tayın filanmı nerdesin şimdi . Muratın basınada bir talihsizlik gelmiş çok uzuldum ne zaman dönecek inşallah kısa surer. Suskun hala oyunda galiba ahmetin carımı degiştimi sahıbı. sizler neler yaptınız baska ne zaman oyunda oluyorsunuz denk getirip girmek isterim bende
- Sariyerli
- Zincir Bozan
Günaydın Millet
TILSIM - KURT LONCASI
Sariyerli yazdı:Günaydın Millet![]()

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Sariyerli
- Zincir Bozan
Bugün dersane öğlenden sonra kankaRescuer yazdı:Sariyerli yazdı:Günaydın Millet![]()
Günaydın kanka
Erkencisin ?
TILSIM - KURT LONCASI
Sariyerli yazdı:Bugün dersane öğlenden sonra kankaRescuer yazdı:Sariyerli yazdı:Günaydın Millet![]()
Günaydın kanka
Erkencisin ?

Tılmesa
- Sariyerli
- Zincir Bozan
saat 1 de çıkcam evdenRescuer yazdı:Sariyerli yazdı:Bugün dersane öğlenden sonra kankaRescuer yazdı:Sariyerli yazdı:Günaydın Millet![]()
Günaydın kanka
Erkencisin ?
Tüh :shock: Ben de madem erken girmişsin gel bi Kenan yapalım senle, özlemişsindir diyecektim kanka :roll:
![]()
Olmassada canımız sağolsun 27 Mart itibari ile döneceğim zaten aranıza
TILSIM - KURT LONCASI
Sariyerli yazdı:saat 1 de çıkcam evdenRescuer yazdı:Sariyerli yazdı:Bugün dersane öğlenden sonra kankaRescuer yazdı:Sariyerli yazdı:Günaydın Millet![]()
Günaydın kanka
Erkencisin ?
Tüh :shock: Ben de madem erken girmişsin gel bi Kenan yapalım senle, özlemişsindir diyecektim kanka :roll:
![]()
artık haftaya inşallah
![]()
Olmassada canımız sağolsun 27 Mart itibari ile döneceğim zaten aranızaAz kaldı az

Tılmesa
-
- FareAdam Düşmanı
Kırşehir Boztepe İlçe Jandarma komutanlığından size selam getirdim 
şafak atarsa 140.
şafak atarsa 140.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]