Selamün aleyküm , günaydın , hayırlı pazarlar.
Mustafa kardeşim , söylediklerinde haklılık payı var evet haklısın , oyun artık bizler için pek bir şey ifade etmiyor.
Ama dostlarımızı ziyaret etmek , onlarla esenleşmek için dahi olsa da oyun ya da forumu ziyaret etmeliyiz diye düşünüyorum.
Hele ki , İsmail askerde iken bu Loncanın hiç olmazsa o gelene dek yine ayakta dırmasını , bir dostunuz olarak sizlerden rica ediyorum.
Bu kadar büyük bir Loncanın , yaşnacağını hatta öleceğini ben şahsen kabullenmiyorum.
Taze kanlar mutlaka gelicektir , sen ve diğer üyeleriniz onlarla ilgilenirken , abilik yaparken , oyuna yeniden ısınmanız
gün gibi aşikardır.
Kafanızı dinleyin ama loncayı da başsız bırakmayın.
Esen kalın , iyi forumlar...
$$$ KABUS LONCASI $$$
- Kabusxmusti
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Re: $$$ KABUS LONCASI $$$
Ben oyunu bırakalı 2 yıl olacak nerdeyse paşa dostum dediklerim kişilerle zaten reelde görüşüyorum eger telefonla eger birebir isteyen istedigi şekilde ulaşırAlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , günaydın , hayırlı pazarlar.
Mustafa kardeşim , söylediklerinde haklılık payı var evet haklısın , oyun artık bizler için pek bir şey ifade etmiyor.
Ama dostlarımızı ziyaret etmek , onlarla esenleşmek için dahi olsa da oyun ya da forumu ziyaret etmeliyiz diye düşünüyorum.
Hele ki , İsmail askerde iken bu Loncanın hiç olmazsa o gelene dek yine ayakta dırmasını , bir dostunuz olarak sizlerden rica ediyorum.
Bu kadar büyük bir Loncanın , yaşnacağını hatta öleceğini ben şahsen kabullenmiyorum.
Taze kanlar mutlaka gelicektir , sen ve diğer üyeleriniz onlarla ilgilenirken , abilik yaparken , oyuna yeniden ısınmanız
gün gibi aşikardır.
Kafanızı dinleyin ama loncayı da başsız bırakmayın.
Esen kalın , iyi forumlar...
OYUNU BIRAKTI
SUNUCU : TILSIM
SUNUCU : TILSIM
Haklısın paşam , ne diyelim , bundan sonra ki hayatında başarılar...
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Stylxataxwhite
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Merhaba öncelikle Lonca sayfanızı Kirtlettiğim için özür dilerim. 03 05 2011 TArihinde StylxASİUSTA & Asiustax Charları çalınmıştır. Charların sahibi Şükrü abi Tarafından Savcılığa Suç duyurunda bulunulmustur. Siz lonca uyelerınızden de herhangi bir hırsızlık durumunda aynı hassasiyeti gösterip YASAL yollara baş vurmanızı beklemekteyiz. Oynamış olduğumuz oyunda yapmış olduğumuz hareket'in Heveslilerine ibret olacağını ve bu durumların Sunucumuzda daha az yaşanacağını düşünmekteyiz.
TEŞEKKÜRLER.

Rahatsızlıkdan Dolayı Tekrardan özür dilerim.
İYİ FORUMLAR!
TEŞEKKÜRLER.

Rahatsızlıkdan Dolayı Tekrardan özür dilerim.
İYİ FORUMLAR!
StylxWeBCoDeR & StylxDeHŞeT & StylxATAxWHİTE
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
ANLAYAMADIGIM BİŞEY VAR GECEN ÇARIM TEKRAR ÇALINDI O ZMAN DOGUM TARİHİMİ GİREBİLİYORDUM AMA ŞİMDİ DOGUM TARİHİNİ DE YANLIŞ VERİYO.. BUNEDİR ANLAMDIM ŞİFREM KİMSEDE OLMAMASINA RAGMEN CAR CALINDI..
KİMSE ALIŞVERİŞ YAPMASIN
EN KISA ZAMAN ZARFINDA SAVCILIGA VERECEGİM
OYUNU BIRAKTIGIMI BİLDİREYİM ÇARLARDA ABİM OLACAKTIR...
ABİM OLACAGINDAN DOLAYI LONCADAN AYRILACAGİMİ DA BİLDİREYİM DOSTLARIM ALLAHA EMANET OLUN....
HAKKINIZI HELAL EDİN..
OYUN BOŞ ARTIK DÜZENBAZLARIN İŞİ OLDU..
KİMSE ALIŞVERİŞ YAPMASIN
EN KISA ZAMAN ZARFINDA SAVCILIGA VERECEGİM
OYUNU BIRAKTIGIMI BİLDİREYİM ÇARLARDA ABİM OLACAKTIR...
ABİM OLACAGINDAN DOLAYI LONCADAN AYRILACAGİMİ DA BİLDİREYİM DOSTLARIM ALLAHA EMANET OLUN....
HAKKINIZI HELAL EDİN..
OYUN BOŞ ARTIK DÜZENBAZLARIN İŞİ OLDU..
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Dostxemre

HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı