Berkopasa yazdı:arkadaşalr bu kutu yani isim değişim yaptıktan sonra bu mevcut olan plusımız devam ediyomu yoksa dieğrimi devam ediyo yada nasıl bi kutu bu hasan bu konuda aydınlatsan bizi.
abi isim değiştirme kodu ayrı bir kod. yani kutunun içindeki plusla alakası yok.
yani sen şimdi isim değiştirince şuanki plusun bitene kadar devam edecek.
Rescuer yazdı:Selamun Aleykum güzel sunucumun güzel insanları...
Uzun süredir sizlerleyim, 2 yılı geçtiğine hiç şüphe yok. Bu süre zarfında gerek kendi sitemden gerekse yüzyüze dayımdan tutun arkadaşlarıma kadar pek çok kişiyi oyuna başlattım ancak pek çok kez karakter değiştirdiğim veya değiştirmek zorunda kaldığım için bilmiyorum, tanıyan pek birileri var mıdır fakat benim düşünebildiğinizden de çok kişiyi, çok yakından tanıdığım bir gerçektir...
Her neyse asıl konuya geliyorum, artık karakterlerimi kesin bir sabitleme kararı almış bulunmaktayım...
Bu karar doğrultusunda üyesi olduğum Kurt Loncası karakterim Kurtlarxejder'i çok sevdiğim dostum Rudboy'un oyuna geri dönmesi sonucu ona hediye etmiş bulunmaktayım. Kendisi loncamıza kabul edilirse bu karakter ile devam edecektir. Kenarda bekleen pek çok 30-45 seviye arası karakterimi silmiş bulunmaktayım ve bunların yanı sıra eski karakterlerimden olan Badboyxyasin'in Kadim görevini yaptıktan sonra silinmesi kararını aldım. Sonuç olarak bundan sonra oyun hayatıma; Badkniqht (Savaşçı, 48, Erkek) Ericponti(Büyücü, 42, Erkek) resCuer(Şifacı, 46, Erkek)
karakterleriyle devam edeceğim. Bunların yanı sıra loncam (biricik ailem) için yakında yeni bir büyücü veya şifacı karakter açacağım onun da adını Kurtlarxrescuer şeklinde düşünüyorum.
Lonca karakteri dışındaki tüm karakterlerim tıpkı eski günlerde olduğu gibi LODOS olacaktır. Beni bu sunucuda ARZ yapabilecek tek topluluk Kurt Loncası'dır ve Kurt ailem ile diğer karakterlerimin alakası olmayacaktır. Bilgilendirmenin tüm sunucu tarafından görülmesi açısından güncel kalması adına bir kaç gün kendim güncel tutmaya çalışacağım. Dikkate alıp okuduğunuz için teşekkürler...
İyi forumlar...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
valla bu sabah güzel haberler aldım forumda.bir öğretmenimiz ve aynı anda çakı gibi askerimiz oldu çok sevindim. Allah hayırlı uğurlu etsin.bu arada hasan kutu elimde değil daha derya yollıycak inşallah ama aydınlatman güzel oldu.bu arada yasin lonca carını devrettiğin arkadaş bana ulaşsın oyunda onunla özel konuşmak isterim.bu aralar bazı durumlar var belki haberin vardır.bana ulaşsın fakat ev işleriyle meşkül olduğumdan dolayı akşam oyunda olabiliyorum.1 haftaya düzelir umarım gene aranızda olurum.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
sa bnm birick ailem=) yrn işe baslıyorum zeytinburnunda eski patronumla aynı devam edicez Allah'ın izniyle cok fazla oyuna giremicem malum iş temposu ve yorgunluk... sizi unutm sanmayın izinli günlerim de aksamları giricem umarım bu aksamki girdğim gibi olmaz kimse oyunda yoktu nese simdilik kendinize iyi bakın Allah'a emanetsiniz...ENİŞTE Bİ HABER YOKMU
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!.. www.kurtloncasi.com