AlpAykan yazdı:Yiğitler'im
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Sözün kısası gelecek hafta Salı günü iş için , Libyaya gidiyorum.
Çoluk çocuğumun geleceğini garanti almak için çabalıyordum , ve yine uzakta da olsam çoluk çocuğum için çalışıcam.
İş 3 yıllık bir iş , fakat bulunduğum şirket başka işler alırsa bu süre uzayabilir.
Lonca sizlere emanet.
Yetki Fatih te ve benim yeriem bakacak Ferdi abinizde olsun.
Fakat ; gidene kadar izinliyim ve bayrama kadar online im.
Ne yapılacaksa ben varken bir an evvel yapalım.
Vakit kaybetmeden.
Şunuda ekliyim , Hande yengenizi memlekete Afyon' a getirtiyorum.
Mümkün oldukça benim yerime o girer.
Hepiniz haklarınızı helal edin...
Alpulu yazdı:Alp Abim Üzüldüm Senin Adına .. hayırlısı İle Git gel .. Bu Arada Selamlar ..
Aksine Alp Abi Ben Cok Sevindim.Gelecekte Cocuklarımıza İyi Bir Hayat Yaşatmak İstiyorsak,Herşeyi Yapmak Gerekir.İşin Doğrusu Gittinğine Üzülüyorum Ama Cocukların İçin Cok sevindim Bu habere.Allah Rast Getirsin.Yüce Rabbim İşinde Kolaylık Sağlasın.
Allah'a emanet Ol abicim.Her zaman Sol Tarafımdasın..
AlpAykan yazdı:Yiğitler'im
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Sözün kısası gelecek hafta Salı günü iş için , Libyaya gidiyorum.
Çoluk çocuğumun geleceğini garanti almak için çabalıyordum , ve yine uzakta da olsam çoluk çocuğum için çalışıcam.
İş 3 yıllık bir iş , fakat bulunduğum şirket başka işler alırsa bu süre uzayabilir.
Lonca sizlere emanet.
Yetki Fatih te ve benim yeriem bakacak Ferdi abinizde olsun.
Fakat ; gidene kadar izinliyim ve bayrama kadar online im.
Ne yapılacaksa ben varken bir an evvel yapalım.
Vakit kaybetmeden.
Şunuda ekliyim , Hande yengenizi memlekete Afyon' a getirtiyorum.
Mümkün oldukça benim yerime o girer.
Hepiniz haklarınızı helal edin...
KASIRGA LONCASINI KURDUGUMUZU SİZLERE BELİRTMİŞTİK BİZİM OYUNDAKİ AMACIMIZ BELİRTTİĞİMİZ GİBİ DOSTLUK VE ARKADAŞLIK HİÇ BİR KİMSE İLE KAVGA ETMEYE NIYETİMİZ YOK OLAMZADA ÇÜNKÜ ALT ÜSTÜ OYUN BAZEN SİNİRLERİMİZ BOZULUYO KALP KIRIYORUZ İSTEMEDEN DE OLSA AFFOLA
KASIRGA LONCASI OLARAK TILSIM SUNUCUSUN DA GÜZEL VAKİTLER GECİRMEK İSTİYORUZ BU SADECE ARZ KLANI DEGİL LODOS OLARAK DA YAPABİLECEGİMİZ BİŞEY OLDUGU TAKDİRDE BİLDİRMENİZ YETER MUSAİT OLDUGUMUZ TAKDİRDE YARDIMIMIZI SONUNA KADAR YAPARIZ
LONCAMIZDAN HERHANGİBİR ÜYE İLE SORUNU OLAN OLDUGU TAKDİRDE LONCA BASKANINA İLETMELERİ RİCA OLUNUR
KENDİNİZE İYİ BAKIN GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR DOSTLAR
KASIRGA LONCASINI KURDUGUMUZU SİZLERE BELİRTMİŞTİK BİZİM OYUNDAKİ AMACIMIZ BELİRTTİĞİMİZ GİBİ DOSTLUK VE ARKADAŞLIK HİÇ BİR KİMSE İLE KAVGA ETMEYE NIYETİMİZ YOK OLAMZADA ÇÜNKÜ ALT ÜSTÜ OYUN BAZEN SİNİRLERİMİZ BOZULUYO KALP KIRIYORUZ İSTEMEDEN DE OLSA AFFOLA
KASIRGA LONCASI OLARAK TILSIM SUNUCUSUN DA GÜZEL VAKİTLER GECİRMEK İSTİYORUZ BU SADECE ARZ KLANI DEGİL LODOS OLARAK DA YAPABİLECEGİMİZ BİŞEY OLDUGU TAKDİRDE BİLDİRMENİZ YETER MUSAİT OLDUGUMUZ TAKDİRDE YARDIMIMIZI SONUNA KADAR YAPARIZ
LONCAMIZDAN HERHANGİBİR ÜYE İLE SORUNU OLAN OLDUGU TAKDİRDE LONCA BASKANINA İLETMELERİ RİCA OLUNUR
KENDİNİZE İYİ BAKIN GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR DOSTLAR
Aleyküm Selam,
Bildirimin için teşekkür ederim ,
Lakin bunu kendi sayfanızda bildirseydiniz daha uygun olurdu.
[color=#FF0000]Rescuer[/color] yazdı:Heeyyytttt!!! Dağıtırım bu konuyu! Napıyosunuz bakayım, var mı karşıma çıkabilecek Yiğit!