IIxGoLDeNxII yazdı:aha
bu seferde STYL loncasının mı sırtından geçinmeye çalışıcan
Bu konu hakkında pek fazla bir yazı yazamayacağım ama bu tartısma konusunun burda gerçekleştirilmemesi için size rica ediyorum.. Saygılarımla.. İyi günler iyi oyunlar..
Başvuru talebi ile üye alımımız yoktur. Gerek oyun içerisinden, gerekse forum üzerinden lütfen katılım talebinde bulunmayınız.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Meerlinee yazdı:Ezocalar ne alemdesiniz?? özledim yahu sesiniz soluğunuz çıkmaz (:
Karabataklık yapmak lazım arada. Gözükmesekte yok olduk sanma, aşşağılarda derinlerdeyiz
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Loncadaki arkadaşınız madendeyken beni kesti , yaptıgı terbiyesizliğin gereği yapılmasını istiyorum.
Loncanızın samimiyetine inanıyorum. Ne gibi bir ceza vereceksiniz cok da merak ediyorum.
Bunun gibiler oyunda adam gibi gecindiğini sanıp yapmadıgı terbiyesizlik yoktur.
Tuall yazdı:Loncadaki arkadaşınız madendeyken beni kesti , yaptıgı terbiyesizliğin gereği yapılmasını istiyorum.
Loncanızın samimiyetine inanıyorum. Ne gibi bir ceza vereceksiniz cok da merak ediyorum.
Bunun gibiler oyunda adam gibi gecindiğini sanıp yapmadıgı terbiyesizlik yoktur.
Klan; Bana açıklamasını yapabilirmisin acaba... Daha bitmedi Tuall bu sana belki biraz acı vericek okurken ama malesefkı IKV TILSIM SUNUCUSUNDA her yerde maden var ve her kes bir maden peşinde.Şahsı olarak gorusum malesefkı bunlar olucak ve olmaya devam edıcek ben klandayken kesıldım maden basında ama hıc kımsenın forumuna veya forumda yenı bır sayfa acmadım.. Tekrar demek istiyorum Tuall oyunda her yer maden eger sadece maden cekmek için girilicekse bu oyuna klandan cıkalım şahsen zaten ben madenımı cekerken klanlı hıc bır karakterıme girmem. Bendende sana tavsiye bırbırınıze uyarı yapmıssınız kale alınmamıs, takılmamıs bırbırının dedıklerı; bu sefer olaya ecel getıren,latif,ejder vb. araçlar giricek malesefki olay bundan ibaret hiç bir ceza malesefki yok ve olmayacak.. Saygılarımla Tuall iyi oyunlar bu konuyu uzatmaya gerek yok eger her madende biri kesılınce foruma yazılacaksa bırakalım oyun oynamayı forumda o benı madende kestı bu benı madende kestı dıye foto atalım konu acalım..
Başta sana bir h.geldin sayfamıza demek isterim.Ne kadar destursuz girsende ne kadar yazmayı daha ogrenemıssende ne kadar anlamsız cumleler kursanda yınede h.geldin. Bu konu hakkında yorum bile yazmama gerek yok acıklama olarak sırtından gecınme olayında; ınsan vucunda bir kelle var ve onun içi boş değil eminim.. Sanada iyi gunler tekrar forum sayfasına senin gibi yorum yazıcakları beklememek uzere... İyi oyunlar