selamun alykum arkadaşlar dayım paşkadir le gurur duyorum paşeyüp e çok saygalırıla
R A B S İ N
Kuva-i Milliye Loncası Gurur Tablosu
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Pasaxfatih
- FareAdam Düşmanı
Re: Kuva-i Milliye Loncası Gurur Tablosu
pasaforum yazdı:Toprak bu bahtsızlığın nedenini buldum ben.1 maden çektim diye beddua yediydik zamanında :lol:
Of Gülmekten öldüm ya
Kaza gecirip ölesin
Felç Geciresin
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
- Pasaxfatih
- FareAdam Düşmanı
reymsteryo yazdı:selamun alykum arkadaşlar dayım paşkadir le gurur duyorum paşeyüp e çok saygalırıla
R A B S İ N
Wayy Yusufum Aslm Kardesim benim Bizde Seninle Gurur Duyuyoruz
-
- Salgın Koruyucusu
oLM Bu Ne OlmUş Sinemle herkesle Oturup kalkmış #@!?
bi arada biz sevişiorduk
Çıkışıorduk 
bi arada biz sevişiorduk
- PaSaM
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kuva-i Milliye
S.a dostlarım nasılsınız haliniz keyfiniz nasıl nasıl gidiyo oyunda durumlar arada gelip takip ediyorum forumdan inş. en yakın zamanda girme fırsatı bulacam kalın sağlıcakla Allaha Emanet Olun
Paşaxfaruk--Paşaxtabip
Paşaxfaruk--Paşaxtabip
"Biz savaşa gittiğimizde ölmekten değil, onursuzca öldürmekten korkarız. Cesaret dolu bir bozgun öyküsü, kahpece kazanılan zaferden yeğdir..."
Paşax FASCİA&TABİP&EAGLE&TYLER
Paşax FASCİA&TABİP&EAGLE&TYLER
- Ultraslanqmudur
- Sahaf Yardımcısı
- Pasaxfatih
- FareAdam Düşmanı
Aleyna Aleykumselam Kanka...PaSaM yazdı:S.a dostlarım nasılsınız haliniz keyfiniz nasıl nasıl gidiyo oyunda durumlar arada gelip takip ediyorum forumdan inş. en yakın zamanda girme fırsatı bulacam kalın sağlıcakla Allaha Emanet Olun
Paşaxfaruk--Paşaxtabip
Nerdesin Sen ya Zırh sız PAŞA kalmadı Gelde Senide Zırhlayalım
İstnbula Dönde Bi İftar Yemegi Ayarlayalım Eyup cügüüüüm Askere Gitmeden...
Selamun aleykum
Fatih dün msj cekmışsın elımde olmayan sebplerden dolayı sana dönemedım ama gelicem az kaldı . Her başlangıcın bir sonu oldugu gıbı artık benım için oyunun sonu geldi artık oynamayacağım Paşalar oyunda olsun realde olsun 2 sene boyunca guzel vakıtler gecırdık ama realde görüşmemiz hala devam eder bır telfon kadar yakınınızdayım bılırsınız. Realde görüşemyeceğim kişiler de hakkını helal etsın artık oyunda olmayağacağım buda benım sonumdur
Elveda
Fatih herşeyımı sana devredıyorum yegen
)
bu arada ben Gökhan bılen bılır bılmeyenıde zaten fazla ılgılendırmez bu konu
Fatih dün msj cekmışsın elımde olmayan sebplerden dolayı sana dönemedım ama gelicem az kaldı . Her başlangıcın bir sonu oldugu gıbı artık benım için oyunun sonu geldi artık oynamayacağım Paşalar oyunda olsun realde olsun 2 sene boyunca guzel vakıtler gecırdık ama realde görüşmemiz hala devam eder bır telfon kadar yakınınızdayım bılırsınız. Realde görüşemyeceğim kişiler de hakkını helal etsın artık oyunda olmayağacağım buda benım sonumdur
Fatih herşeyımı sana devredıyorum yegen
- pasaforum
- Sahaf Yardımcısı
Farukcum bizler iyiyiz sen ne yaparsın nerelerdesin.Dediğin gibi en yakın zamanda görüşmek dileğiyle.kendine cici bakPaSaM yazdı:S.a dostlarım nasılsınız haliniz keyfiniz nasıl nasıl gidiyo oyunda durumlar arada gelip takip ediyorum forumdan inş. en yakın zamanda girme fırsatı bulacam kalın sağlıcakla Allaha Emanet Olun
Paşaxfaruk--Paşaxtabip
Aleykümselam göko.Söyleyeceklerini söylemişsin karar senin.Başarılar dilerim her kulvarda.Selametle..Jetaima yazdı:Selamun aleykum
Fatih dün msj cekmışsın elımde olmayan sebplerden dolayı sana dönemedım ama gelicem az kaldı . Her başlangıcın bir sonu oldugu gıbı artık benım için oyunun sonu geldi artık oynamayacağım Paşalar oyunda olsun realde olsun 2 sene boyunca guzel vakıtler gecırdık ama realde görüşmemiz hala devam eder bır telfon kadar yakınınızdayım bılırsınız. Realde görüşemyeceğim kişiler de hakkını helal etsın artık oyunda olmayağacağım buda benım sonumdurElveda
Fatih herşeyımı sana devredıyorum yegen)
Paşaxmüdür & Paşaxsalih
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
- Cerrah
- FareAdam Düşmanı
As Knka Dört Gözle Bekliyoruz Tabi O Zamana KAdar Ben GitmezsemPaSaM yazdı:S.a dostlarım nasılsınız haliniz keyfiniz nasıl nasıl gidiyo oyunda durumlar arada gelip takip ediyorum forumdan inş. en yakın zamanda girme fırsatı bulacam kalın sağlıcakla Allaha Emanet Olun
Paşaxfaruk--Paşaxtabip
Aleyna Aleykumselam Kanka...
Nerdesin Sen ya Zırh sız PAŞA kalmadı Gelde Senide Zırhlayalım
İstnbula Dönde Bi İftar Yemegi Ayarlayalım Eyup cügüüüüm Askere Gitmeden...[/quote]
Emin Misin Fatih ?
Jetaima yazdı:Selamun aleykum
Fatih dün msj cekmışsın elımde olmayan sebplerden dolayı sana dönemedım ama gelicem az kaldı . Her başlangıcın bir sonu oldugu gıbı artık benım için oyunun sonu geldi artık oynamayacağım Paşalar oyunda olsun realde olsun 2 sene boyunca guzel vakıtler gecırdık ama realde görüşmemiz hala devam eder bır telfon kadar yakınınızdayım bılırsınız. Realde görüşemyeceğim kişiler de hakkını helal etsın artık oyunda olmayağacağım buda benım sonumdurElveda
Fatih herşeyımı sana devredıyorum yegen)
A.s Gökhan Konu Oyun Olunca Diyeceğim Birşey Yok Reel de Mutluluklar Dilerim..
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...