MerhabaLar
ArkadaşLar bazıLarınız qünceL Listemizi soruyorsunuz.. Şu anda önemLi çaLışmaLar içerisindeyiz Loncamızdan çıkacak ve qirecek arkadaşLarımız oLabiLir.
Yeni vizyonumuz, Yeni hedefLerimiz, qüçLü KadromuzLa ...
Yakında...
Yakamoz Lonca Yönetimi
Yakamoz Loncası
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yakamoz Loncası
Ayrıca Yakamozxefemeih MEVLANA Loncasında Kaldırmamışınız Hala Adamı 
O karakter şuan bende ve başkasına devrolmak üzere
Liste güncellemesinde Efexmelih-Birkann silinirse iyi olur bence. Çocuk oyuncağı değil bu lonca işi her isteyen çıkıp tekrar giremez öyle kafasına estiğinde.
Sefa eğer sen ilk sayfadaki listeye bakıyorsan ordan silmemiz imkansız sadece modlar silebilir ama çok istersen başvuru yapabilirim silinmesi için.
O karakter şuan bende ve başkasına devrolmak üzere
Liste güncellemesinde Efexmelih-Birkann silinirse iyi olur bence. Çocuk oyuncağı değil bu lonca işi her isteyen çıkıp tekrar giremez öyle kafasına estiğinde.
Sefa eğer sen ilk sayfadaki listeye bakıyorsan ordan silmemiz imkansız sadece modlar silebilir ama çok istersen başvuru yapabilirim silinmesi için.
Loncayı Ciddiye Alamadığımız Lonca Adlandırılmasının Yani Ciddi Bir Arkadaşlık Gruplaşmasının Temellerini Sağlamlaştıramadığımız Bu Dönemlerde Yeni Çalışmalarla Karşınıza Yeni Bir Yakamoz Lonca Yönetimi Gelmekte Yeni Bir Vizyon Yeni Eklenecek Olan Cezalar ve Yeni Gelen Arkadaşlarımız Olacaktır Fakat Bize Yadigar Kalan Bu Loncada Eski Üyeler Forum Okuyup Takip Edemedikleri İçin İşimiz Bir Hayli Güç .. Öncelikle Arkadaşlar Neden Ciddiye Alamadık Neden Temelleri Sağlamlaştıramadık Diye Bir Cümle Kullandın Diye Soracak Olursanız Şunu Belirtmek İstiyorum Anlamak ve Anlatmak İstediklerimiz Kişilerin Birbirleri Arasında Farklı Ortamlar ve Ayrıcalıklar Farklı Düşünceler vs Yaratabilir Bu Koşullara Hazır ve Uygun Bir Milletiz , Düşünce Yapımız Arkadaş , Dostluk , Sevmek gibi Kawramları Abartılıdır Türk Toplumu Herzaman Herkese Kendini Yakın Hissetmiştir Karşısındakinede Aynı Hissiyatı Vermiştir ...... Bizlerin Asıl Sorunu Saçmada Olsa Budur Diye Düşünüyorum Birbirimize Çok Yakın Olmamız Aramızdaki Muhabbetlerimiz Bizlerin Yaptığı ve Başlattığı Hatalardan İbarettir Bunlar İçin Çok Ö.Dilerim Bütün Lonca ve Yönetim Adına Belki Bizler Belki As ve Üstlerimiz Belkide Sizler Bu Hataya Düşmektesiniz Şu Lonca Herşeye Layık Bir Lonca Gıpta İle Bakılan Gönüllere Yapılan Etkinlik veya İnsanlıklarla Taht Kuran Çok eskilerden bu yana Dillerden Düşmeyen Şanlı ve B üyük Bir Gruplaşmadır Sizlerin Yegane ve tek Görewi Bu Loncaya Sahip Çıkıp Ayakta Tutmaktır Bu Lafımı Emir Değil Kendinize Gönül ve Emek Borcu Bilin Sizlerden Tek İsteğim Budur Bundan Sonra Lonca Adına Yapılan Haraketlenmelerde Biraz Daha Duyarlı ve Cesur Olun Birbirinize Utangaç bir Şekilde Yakınlaşın Herkes Eşittir Bu Oyunda Olsa Oynayanlar İnsandır Bunu Unutmayalım ve Hepinize Aranızda Şu zamana kadar dahi hiç bir koşula Ödün vermeden Dostluğunuzu Sürdürdüğünüz ve Bağlı Kaldığınız İçin Sonsuz minnet ve Saygılarımla Teşekkür Ederim
Lonca Bildirim Alanı Sayfamız Yenilenecektir yeni Ceza Listeleri Hazır Olunup Sizlere Yenı Sayfamızla Beraber İletilecektir
İyi Forumlar....
Lonca Bildirim Alanı Sayfamız Yenilenecektir yeni Ceza Listeleri Hazır Olunup Sizlere Yenı Sayfamızla Beraber İletilecektir
İyi Forumlar....
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
dabbela yazdı:Loncayı Ciddiye Alamadığımız Lonca Adlandırılmasının Yani Ciddi Bir Arkadaşlık Gruplaşmasının Temellerini Sağlamlaştıramadığımız Bu Dönemlerde Yeni Çalışmalarla Karşınıza Yeni Bir Yakamoz Lonca Yönetimi Gelmekte Yeni Bir Vizyon Yeni Eklenecek Olan Cezalar ve Yeni Gelen Arkadaşlarımız Olacaktır Fakat Bize Yadigar Kalan Bu Loncada Eski Üyeler Forum Okuyup Takip Edemedikleri İçin İşimiz Bir Hayli Güç .. Öncelikle Arkadaşlar Neden Ciddiye Alamadık Neden Temelleri Sağlamlaştıramadık Diye Bir Cümle Kullandın Diye Soracak Olursanız Şunu Belirtmek İstiyorum Anlamak ve Anlatmak İstediklerimiz Kişilerin Birbirleri Arasında Farklı Ortamlar ve Ayrıcalıklar Farklı Düşünceler vs Yaratabilir Bu Koşullara Hazır ve Uygun Bir Milletiz , Düşünce Yapımız Arkadaş , Dostluk , Sevmek gibi Kawramları Abartılıdır Türk Toplumu Herzaman Herkese Kendini Yakın Hissetmiştir Karşısındakinede Aynı Hissiyatı Vermiştir ...... Bizlerin Asıl Sorunu Saçmada Olsa Budur Diye Düşünüyorum Birbirimize Çok Yakın Olmamız Aramızdaki Muhabbetlerimiz Bizlerin Yaptığı ve Başlattığı Hatalardan İbarettir Bunlar İçin Çok Ö.Dilerim Bütün Lonca ve Yönetim Adına Belki Bizler Belki As ve Üstlerimiz Belkide Sizler Bu Hataya Düşmektesiniz Şu Lonca Herşeye Layık Bir Lonca Gıpta İle Bakılan Gönüllere Yapılan Etkinlik veya İnsanlıklarla Taht Kuran Çok eskilerden bu yana Dillerden Düşmeyen Şanlı ve B üyük Bir Gruplaşmadır Sizlerin Yegane ve tek Görewi Bu Loncaya Sahip Çıkıp Ayakta Tutmaktır Bu Lafımı Emir Değil Kendinize Gönül ve Emek Borcu Bilin Sizlerden Tek İsteğim Budur Bundan Sonra Lonca Adına Yapılan Haraketlenmelerde Biraz Daha Duyarlı ve Cesur Olun Birbirinize Utangaç bir Şekilde Yakınlaşın Herkes Eşittir Bu Oyunda Olsa Oynayanlar İnsandır Bunu Unutmayalım ve Hepinize Aranızda Şu zamana kadar dahi hiç bir koşula Ödün vermeden Dostluğunuzu Sürdürdüğünüz ve Bağlı Kaldığınız İçin Sonsuz minnet ve Saygılarımla Teşekkür Ederim
İyi Forumlar....
SözLerini tamamı mantıkLı ve hoş Sonuna kadar arkandayım...
Yakamoz Lonca Yönetimi
Eren haksız dahi olsa benim canımdır ben herhalükarda yanındayım destekçinim eren.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Saol Cihan abi Gölgem gibi yanımdasın bilirim sizlere güwenirim Abi Eywallah bugüne kadar hep abilik ettin bana kardeşlik vazifemizi yerine getirebildiysem ne mutlu banaRuby yazdı:Eren haksız dahi olsa benim canımdır ben herhalükarda yanındayım destekçinim eren.
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Sen kardeşlik görevini fazlasıyla yapıyosun abicim yeri geliyo başkasına kızıyorum sana bağırıyorum bu güne kadar daha bir kere karşılık verdiğini görmedim ne zaman kızsam söz söylesem susuyosun bazen beni bile utandırıyosun ama gerçekten sevmeyide saymayıda biliyosun abicim bu yüzden belirttiğim gibi yaptığın yanlışta olsa doğruda olsa her zaman destekçinim.dabbela yazdı:Saol Cihan abi Gölgem gibi yanımdasın bilirim sizlere güwenirim Abi Eywallah bugüne kadar hep abilik ettin bana kardeşlik vazifemizi yerine getirebildiysem ne mutlu banaRuby yazdı:Eren haksız dahi olsa benim canımdır ben herhalükarda yanındayım destekçinim eren.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Eywllah abi utandırmayın beni yeter şımarcam bak:D:DRuby yazdı:Sen kardeşlik görevini fazlasıyla yapıyosun abicim yeri geliyo başkasına kızıyorum sana bağırıyorum bu güne kadar daha bir kere karşılık verdiğini görmedim ne zaman kızsam söz söylesem susuyosun bazen beni bile utandırıyosun ama gerçekten sevmeyide saymayıda biliyosun abicim bu yüzden belirttiğim gibi yaptığın yanlışta olsa doğruda olsa her zaman destekçinim.dabbela yazdı:Saol Cihan abi Gölgem gibi yanımdasın bilirim sizlere güwenirim Abi Eywallah bugüne kadar hep abilik ettin bana kardeşlik vazifemizi yerine getirebildiysem ne mutlu banaRuby yazdı:Eren haksız dahi olsa benim canımdır ben herhalükarda yanındayım destekçinim eren.
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
ArkadaşLar lonca içi faliyetLer sıfıra düştü ne grup bölgeleri ne cart ne curt yani hiç bir faliyet yok sabri ile nur bıraktıgından beri hiç biyere gitmiyoruz hiç bir faliyet yok ... Böyle olucaksa ben loncadan ayrılmak istedgimi belirtmek istiyorum..Dostlukta üstümüze yok bu böyle ruby eren ikinizde çok iyi insanlarsınız ama 2 kişiyle olmuyor melih gitti mert charı silindi böyle olmuyor normal hayatta her zaman arkadaşınızım kardeşinizim ama benden bu kadar ....
Kankaxsinga
Kankaxsinga
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım bu aralar online olabilme durumlarımızda biraz sıkıntı var şimdilik biraz sabredicez ama sen seçiminde tabiki özgürsün senin için ve bizim için en hayırlısı neyse o olsun...CARIZMA yazdı:ArkadaşLar lonca içi faliyetLer sıfıra düştü ne grup bölgeleri ne cart ne curt yani hiç bir faliyet yok sabri ile nur bıraktıgından beri hiç biyere gitmiyoruz hiç bir faliyet yok ... Böyle olucaksa ben loncadan ayrılmak istedgimi belirtmek istiyorum..Dostlukta üstümüze yok bu böyle ruby eren ikinizde çok iyi insanlarsınız ama 2 kişiyle olmuyor melih gitti mert charı silindi böyle olmuyor normal hayatta her zaman arkadaşınızım kardeşinizim ama benden bu kadar ....
Kankaxsinga