Bayramınız kutlu olsun arkadaslar...
Tayfaxozkan
GENÇFB Loncası Resmi Konusu
- Tayfaxozkan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GENÇFB Loncası Resmi Konusu
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!

- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Selamlar Dostlarım ;
Bayramımızı kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür eder , sizlerinde bayramını kutlarım. Nice Bayramlar görmek dileğiyle.
ÖNEMLİ NOT : Kürşad arkadaşımız Loncamızdan ayrılmıştır.
Bayramımızı kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür eder , sizlerinde bayramını kutlarım. Nice Bayramlar görmek dileğiyle.
ÖNEMLİ NOT : Kürşad arkadaşımız Loncamızdan ayrılmıştır.
Ramazan Bayramınızı Kutlar Yüce Rabbim den Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim
Hayırlı Bayramlar
Hayırlı Bayramlar

- Faggy
- Sahaf Yardımcısı
Herkesin Bayramını Kutluyorum.
AncyraxDjateşI [♦ Ecel Getiren ♦]
AncyraxDjateşII [♦ Ejder Asa ♦]
AncyraxDjateşIII [♦ Ashab-ı Kehf ♦]
AncyraxDjateşIV [♦ Latif ♦]
♣ AncyraTR ♣ ♦ [FARUK] ♦
AncyraxDjateşII [♦ Ejder Asa ♦]
AncyraxDjateşIII [♦ Ashab-ı Kehf ♦]
AncyraxDjateşIV [♦ Latif ♦]
♣ AncyraTR ♣ ♦ [FARUK] ♦
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: ALTINORDU
Selamun aleykum,
Herkesin bayramını en ıçten dıleklerımle kutluyorum.Mubarek ramazan bayramını sevdiklerınızle beraber geçırmenızı temenni edıyorum. Hayırlı günler hoşçakalın
Herkesin bayramını en ıçten dıleklerımle kutluyorum.Mubarek ramazan bayramını sevdiklerınızle beraber geçırmenızı temenni edıyorum. Hayırlı günler hoşçakalın
bilall yazdı:Selamun aleykum,
A.s bayramımızı kutluyan bütün arkadaşların ve islam aleminin bayramı mübarek olsun...

- SeyyahxEleyy
- Salgın Koruyucusu
Gecikmeli bir bayram mesajı...."Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar birlikte nice bayramlar geçirmeyi temenni ederim..."
Akıllı adamlar söyleyecek sözleri olduğu için, aptallar illa konuşmak zorunda oldukları için konuşurlar.
Plato
Plato
- TAYFAxASKR
- FareAdam Düşmanı
Slm Herkesin gecmis bayrami kutlu olsun arkadaslar..
Muhammed bizim sitedeki bir konudan iletiler ekliyecem ben uyarmami yaptim gerisi sana kalmis kuzum...
Tayfamurat dan alinti..
Abla Gençfb lere ve RDM lere dalmıyacaksınız diyorsun ama tek suclu biz değiliz.. Rotterblitz Elemeber sonra gençfb lerden baya bir adam nerde görseler dalıyor..Bizde bunun altında kalamıyoruz.. Bizimki sadece Etkiye Tepki oluyor.
Tayfaxoguz dan alinti...
kuzum sen bizi uyarcağına onları uyar onlarla konuş kaç kere rdmlere gençfb lere kesildim haddi huddudu yok ben yine dalmıyorum ama keslincede kesmek zorundayım onları uyar biz dalmayız
Tayfaxstylesch dan alinti...
Evet abla oguzum ve muratıma hak veriyorum 2 hafta önce Gencfbxgestapo rdmxelemeberr rotterblitz yanlarında birkaç kşi daha vardı oyuna girir girmez hepsi yüklendi üzerime bi baktım krakter yerde yatıyor ondan sonra gençfbxgestapo ile tartıştık bankada işim vardı o kadar lodos dalmıyor royalların şifacısı geldi daldı onu kestim gestapo ve 1 kişidaha benim üzerime geldiler onlar kesti bu sfer gestapoya ws dedim 2 kez bn kestim 1 kez o kesti bizler sadece etkiye tepki veriyoruz gecen günlerde rottberlitz ve rdmxenkin aynı davranışları ben ve emreye gösterdi ikimiz dalmıyoruz onlar dalıyor benim kara listeme eklemişim bu enkin rotter ve elemeber nerde görürsem dalacagım bunların yaptıgı 1 degil 2 degil 3 degil sayısı bellisiz...
Ben uyarmami kendi Loncama yaptim kuzu onlarada hak verisin umarim bir yerde nedemek istedigimi ins anlarsin kuzum... :!:
Muhammed bizim sitedeki bir konudan iletiler ekliyecem ben uyarmami yaptim gerisi sana kalmis kuzum...
Tayfamurat dan alinti..
Abla Gençfb lere ve RDM lere dalmıyacaksınız diyorsun ama tek suclu biz değiliz.. Rotterblitz Elemeber sonra gençfb lerden baya bir adam nerde görseler dalıyor..Bizde bunun altında kalamıyoruz.. Bizimki sadece Etkiye Tepki oluyor.
Tayfaxoguz dan alinti...
kuzum sen bizi uyarcağına onları uyar onlarla konuş kaç kere rdmlere gençfb lere kesildim haddi huddudu yok ben yine dalmıyorum ama keslincede kesmek zorundayım onları uyar biz dalmayız
Tayfaxstylesch dan alinti...
Evet abla oguzum ve muratıma hak veriyorum 2 hafta önce Gencfbxgestapo rdmxelemeberr rotterblitz yanlarında birkaç kşi daha vardı oyuna girir girmez hepsi yüklendi üzerime bi baktım krakter yerde yatıyor ondan sonra gençfbxgestapo ile tartıştık bankada işim vardı o kadar lodos dalmıyor royalların şifacısı geldi daldı onu kestim gestapo ve 1 kişidaha benim üzerime geldiler onlar kesti bu sfer gestapoya ws dedim 2 kez bn kestim 1 kez o kesti bizler sadece etkiye tepki veriyoruz gecen günlerde rottberlitz ve rdmxenkin aynı davranışları ben ve emreye gösterdi ikimiz dalmıyoruz onlar dalıyor benim kara listeme eklemişim bu enkin rotter ve elemeber nerde görürsem dalacagım bunların yaptıgı 1 degil 2 degil 3 degil sayısı bellisiz...
Ben uyarmami kendi Loncama yaptim kuzu onlarada hak verisin umarim bir yerde nedemek istedigimi ins anlarsin kuzum... :!:

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN