ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü -[EMİNÖNÜ]-

Mesaj gönderen Seven »

Retaliation yazdı:
Sehrisamsun yazdı:İlk olarak şansın daim olsun hasan kardeş :) artık şansız olduğunu düşünmeyeceğinin isyan etmeyeceğin düşüncesindeyim:D
Seni yanlız bıraktık kusurumuza bakmayasın mâlum bildiğin bir sebepten dolayı sana eşlik edemiyorum. En yakın zamanda kaldığımız yerden devam ederiz inşallah :)
:arrow: Bir görüşemediğimiz arada selam yollayan Furkan kardeşimizede burdan selamlar olsun onuda tekrardan aramızda görmeyi bekliyoruz :)
Takip ediyoruz hakkını veriyorsun bu işin , bütün başarılarının devamını dilerim kendine iyi bak görüşmek dileğiyle :)
Aleykum Selam Ahmet usta.İnşallah yakın zamanda hep beraber... :)

Çok yakında... Follow Me Ahmet. ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Sehrisamsun yazdı:İlk olarak şansın daim olsun hasan kardeş :) artık şansız olduğunu düşünmeyeceğinin isyan etmeyeceğin düşüncesindeyim:D
Seni yanlız bıraktık kusurumuza bakmayasın mâlum bildiğin bir sebepten dolayı sana eşlik edemiyorum. En yakın zamanda kaldığımız yerden devam ederiz inşallah :)
:arrow: Bir görüşemediğimiz arada selam yollayan Furkan kardeşimizede burdan selamlar olsun onuda tekrardan aramızda görmeyi bekliyoruz :)
Takip ediyoruz hakkını veriyorsun bu işin , bütün başarılarının devamını dilerim kendine iyi bak görüşmek dileğiyle :)
Eyvallah Ahmet kardeş eyvallah , seni buralarda görmek güzel.

Madencilikte şansımız epey fazla bunu kabul ediyorum.Bu şansı Hol'e taşımakta zorlanıyoruz o kadar :D

Alayınızı bekliyorum oyunda , görüşmek üzre :)
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

:arrow: İyi akşamlar , bu saatte pek oyuna girmem bilirsiniz.Üretim falan olunca girerim genelde ki yine üretim yaptık :)
Ağustos ayından beri vızır vızır aradığım cekete nihayet kavuştum.Bir arkadaşta reçetesi varmış.Ben de 1 tane Salgı karşılığında malzemelerini toplayıp üretimini gerçekleştirdim.Birazcık tuzlu oldu emme kaç aydır arıyoruz , fiyat düşünecek halim yok :)

Böylelikle Hayyan İcadı Shen Kou İcadı setimizi(takı seti,ceket* ve pantul*) de bitirmiş olduk.Büyük Sahra Shen Kou* eldiven var kasa karakterimde.Bu yüzden eldivene fazla gerek duymuyorum.

Resim

:idea: Solucan , Vahşi ve Shen Kou setlerimiz var artık.Başka set düşünmüyorum demiştim ama belki çok düşük ihtimal Aramit yada Karakürk set yapabilirim.Kullanacağımdan değil ha , maksat görüntü olsun :D

Ayrıca bugün yaptıklarımı yarın sabah yazıcam.Şuan "dandik bilgisayar"dayım :)

Haydin görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Günaydınlar , dün kasmış olduğum şifacı ile ilgilendim.

:arrow: Mızrak odasına gitmek için 3-4 defa Alt+f4 çekmek zorunda kaldım ama nihayetinde ulaştım ve görevi tamamladım.

Resim

:arrow: Tetikçi Fareadam görevi için elmas madeninin oraya pustum ve güzelce görevi tamamladım.

Resim

:arrow: Kuklacı'nın Seçilmişi görevi için seviye atlamam gerekiyormuş.Ben de Meteor'da Sarı Akrep keserken bir arkadaş gürz hediye etti.İşimi göreceğini düşünüyorum.Teşekkür ederim tekrardan arkadaşa.

Resim

:arrow: Bir arkadaşın da yardımıyla Kuklacı'nın Seçilmişi görevini hallettik.

Resim

:arrow: Son olarak 27. seviyeye kadar kasmak için karakteri Meteor Bölgesi'nde bıraktım.

Resim

:idea: Bugün ne yapacağıma karar vermedim.Belki Yeraltı belki Hol falan dolanabilirim büyücü ile.

Görüşmek üzre.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , bugün iyi geçti oyunda.

:arrow: Bugün arttırıcıların son günü idi.Ben de son dakika golü atarak 16. Menekşe Elmas'ı çantama düşürdüm :)

Resim

:arrow: Hakem maçı bitirince yeni kastığımız şifacıya geçtim.Onda da 26,5 seviyeye getirdim bıraktım sonra.

Resim

:arrow: Serinplay kardeşimiz ile bir dizi ticaret yaptık.Ne üretecekse hayırlı olsun şimdiden.

Resim

:arrow: Hazır büyücüdeyken bir Hol yapayım dedim.O sırada lonca arkadaşlarımız Sığınak turu yapacakmış.2 el eşlik ettim.

Resim
*
Resim

:arrow: Bir tane iksir reçetesi varmış kasa karakterde.Zırh iksiri.Onun için biraz Isırgan Otu aldım.Yakın zamanda üreticem ondan da.

Resim

:arrow: Hasarımız az ama yine de iş görüyor :)

Resim

:arrow: Son olarak ismini bilmediğim örümceklerde Alman item aramak esti , bir tane takı düştü.

Resim

Görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , bir günü daha bitirdik oyunda.Nereye kadar devam edecek merak etmiyor değilim :?:

:arrow: Güne şifacı ile başladım.Dün yarım kalan tecrübe puanını bugün tamamlayarak seviye atladım.Cinlerde kolayca kastım.

Resim

:arrow: Devamında Şevket dayının görevlerini aldım ve bıraktım öylece karakteri.

Resim

:arrow: Yarım saat kadar Hol'de dolandım.Onda da tılsım düştü.Hevesim kaçtı çıktım büyücüden de.

Resim

:arrow: Sonra Saf Altın ticareti yaparak nakit akışı yaptım biraz.

Resim
Resim

:arrow: Yapacak iş bulamayınca şifacının son Labirent görevlerini yaptım.Hiç de zorlanmadım.Genelde bu görevler için yardım isterler.

Resim
Resim
Resim
Resim

:arrow: Son olarak karakteri Meteor Bölgesi'nde bıraktım ve oyundan çıktım.28. seviyede görev yokmuş.Cinler ile işim var yarın :)

Resim

Görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

:arrow: Isırgan Otu'nu bu iksir için arıyorum.Diğer malzemesi olan Koni Yaprağı'nı aylar evvel almıştım epey ucuza.
1500 civarı Isırgan Otu gerekli bana :D

Resim

:idea: Ayrıca karakteri kimyacı yaptım.Çemberlitaş'a gireceğim için asa üretmek gereksiz.Kimyacı karakterim de yoktu zaten.İyi denk geldi.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , internetlerde sorun olduğu için fazla resim ekleyemiyorum.

:arrow: Bugün sadece şifacıyı kastım.Yağmacı görevini alıp çıktım oyundan.

Resim

:idea: Lonca arttırıcıları bekliyorum , maden kovalıyacam tekrardan.Ne büyücüye ne de gazap şifacıya giresim var :?:
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , bugün tersimden kalktım galiba.Ne oyunda ne de normal hayatta hiç bir iş yapasım gelmedi.Bıkmış tükenmiş gibi bir vaziyette uyandım.Moralim bozuk uyandım.Neden böyle oldu bilmiyorum.

İnternetteki sıkıntıdan ötürü fazla fotoğraf ekleyemiyorum.

:arrow: Hol'de zaman geçirdim bugün.3 tane torba düştü , 2.si Salgı idi.

Resim

:arrow: Kadim ve Yeşil Hidra kesimlerine katıldım.

Resim

:idea: Ayrıca büyücünün yeteneklerini değiştirdim.Sadece meteorit hasar yaptım.Eski sistem Fizik + Buz ile de 3saniyede kesiyordum 1 örümceği , şimdi sadece fiziksel hasar ile de 3 saniyede kesiyorum.Buz hasar pek etkisi olmuyordu.Ben de buzdan alıp BüyüBozma 15 ve Meditasyon 15 puan verdim.

Selametle...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , bugünü kazançlı kapattım :twisted:

:arrow: Önce Hol'de dolandım bir süre.3 tane tılsım düştü yarım saatte.Salgı göremedik...

Resim

:arrow: Menekşe Elmas ticareti yaptım.2 Menekşe Elmas verip 1 Saf Altın ve 1 Dört Yapraklı Yonca + 4.5m para aldım.Benim için güzel bir ticaretti.

Resim

:arrow: Hazır tanka geçmişken bir altın turu yapayım dedim ;)

Resim
Resim

:arrow: Son olarak takasta kullandığım Dört Yapraklı Yonca'nın satışını yaptım ve oyundan çıktım.

Resim

Görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön