Kurtlarxsarıyer Kurtlarxjunıor(ali la ismini değiş hep unuyorum) Kurtlarxrderya (bhen) Kurtlarxdeli
emre ben hasan ali(saclarım dağılmıs ama idare eder=P)
ben ve Mevlüt Dinç
hasan Mevlüt Dinç=) (ÖZENTİ BEN CEKİLDİM DİE FOTO CEKİLDİ ) yakusuklu kankim
ben=)
BENİM YARAMAZLARIM gene uslu durmadılar=))
emre ben hasan=) stant duwarına yapstırdık hatıra
seni unutmadım sen gelmesende ismin yazıldı ben yazdım=) unutulmadın REİSİM ))
ohh be sonunda uzun bi çabadan sonra foruma fotolarımızı ekledim=) emegi gecen herkse tskler serdar sen hariçç=P yrn görüsürz ben de yatım artık saat gec oldu=)
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!.. www.kurtloncasi.com
Sariyerli yazdı:ya kanka bazı resimlere tıklıyoz büyümüyo ne ayak
sa günaydınlar herkeze hasan cnm kankam sen benm daha önce heccc dayagımı yedinmi buldunda bunuyosun daha ne istiyosun yapabildiğim bu kadr hem fazla bakmasınlar die öle yaptım=P sen faceden al resmleri bnm yapabilceğim bu ka
arkadaşalr sanırım fotoları epey bi uğraştan sonra atabilimşsiniz ) neyse çok güzel olmuş.Derya kutuları ben sana ulaşır verdiğin hesap numarasına parayı gönderirim.tşkler bu arada.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
sa günaydınlar herkeze hasan cnm kankam sen benm daha önce heccc dayagımı yedinmi buldunda bunuyosun daha ne istiyosun yapabildiğim bu kadr hem fazla bakmasınlar die öle yaptım=P sen faceden al resmleri bnm yapabilceğim bu ka
ya baane ya büyüt şunları sonra özelden at kimse bakamaz hem
Kanka diyorum bak bnm tersim cok pistir acımamm=P cok biliyosan sen yap bnden bu kadar özelden resim istiyosun da sanki beyefndi hep nette takılıyorsun kızdırma beni anemmmm=) mucks
Berkopasa yazdı:arkadaşalr sanırım fotoları epey bi uğraştan sonra atabilimşsiniz ) neyse çok güzel olmuş.Derya kutuları ben sana ulaşır verdiğin hesap numarasına parayı gönderirim.tşkler bu arada.
gece 2.30 anca yükledim ) enişte tskler...bu arada kutular bnde bi ara ulas yada oyunda weriyim dicem ama sen oyundada yoksun=((([/b]TEK KALDIM ZATEN BU ARALAR OYUNDA KİMSE YOK=(
Kanka diyorum bak bnm tersim cok pistir acımamm=P cok biliyosan sen yap bnden bu kadar özelden resim istiyosun da sanki beyefndi hep nette takılıyorsun kızdırma beni anemmmm=) mucks
anemmm mi ne diyon lan sen ya kanka şimdik ben yaparum ama ben yaparsam sen öğrenemessin sen yapki hem öğren ondan diyom yani
Selam arkadaşlar bu aralar çok giremiyorum ne yazık ki beklenen darbe geldi annemler bilgisayara şifre koydu Çok giremeyeceğim ancak kadim toplantı vb. önemli olaylarda özel mesaj olarak yollayın şifre kırayım Her defasında kıramyacağım şifreyi yoksa bilgisayarı toptan kaldırırlar. İyi oyunlar...
arkadaşalr bu kutu yani isim değişim yaptıktan sonra bu mevcut olan plusımız devam ediyomu yoksa dieğrimi devam ediyo yada nasıl bi kutu bu hasan bu konuda aydınlatsan bizi.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.