***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Selamünaleyküm... Börteçine kardeşlerim nasılsınız ???

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
semih başarınla gurur duyduk. Seni canı gönülden tebrik ediyorum...eseslisemi yazdı:Moreblood yazdı:Helal sana kardeşim.eseslisemi yazdı:TARİH 15/02/2011 SAAT 20:00 SANCAK SAVAŞLARI BÜYÜK FINAL
BÖRTEÇİNE AİLESİNİ TEMSİLEN ÇIKTIGIM SANCAK SAVASI FINAL ETKINLIGINDE LODOSLARI 2-0 FARKLA YENEREK BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDUK
EMEĞİ GEÇEN ARZ ARKADASLARIMI TEBRIK EDERİMHayırlı Olsun e-pin
Ya Ben O kadar Israr Ettım Tek Gidiyim Kapışmalı Olsun Dıye Illa dedıler Yanına Adam AlSonuç bu 15 sanıye surdu

ustax66 yazdı:semih başarınla gurur duyduk. Seni canı gönülden tebrik ediyorum...eseslisemi yazdı:Moreblood yazdı:Helal sana kardeşim.eseslisemi yazdı:TARİH 15/02/2011 SAAT 20:00 SANCAK SAVAŞLARI BÜYÜK FINAL
BÖRTEÇİNE AİLESİNİ TEMSİLEN ÇIKTIGIM SANCAK SAVASI FINAL ETKINLIGINDE LODOSLARI 2-0 FARKLA YENEREK BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDUK
EMEĞİ GEÇEN ARZ ARKADASLARIMI TEBRIK EDERİMHayırlı Olsun e-pin
Ya Ben O kadar Israr Ettım Tek Gidiyim Kapışmalı Olsun Dıye Illa dedıler Yanına Adam AlSonuç bu 15 sanıye surdu
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
- cCcmuratcCc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
S.a Arkadaşlar nasılsınız ii misiniz haliniz keyfiniz nasıl beni soracak olursanız geldim okula günlerden birbir düşmeye başladık daha yolum çok ama bitmeyecek gün kalmadı bu gün itibariyel şafağım 135 gündür ALLAH bize o günleri gösterirse 4 TEMMUZ itibarı ile mezun olcam bakalım herşey kader kısmet bu ara mertkan kb gidiceğimi haber etmedim amlum sesim soluğum çıkmıyodu
Börteçinexthoth TeBRİK EDERİM büyük bir başarı sağlamışsınız...
BÖRTEÇİNEXTULPAR
BÖRTEÇİNEXTULPAR

Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
cCcmuratcCc yazdı:S.a Arkadaşlar nasılsınız ii misiniz haliniz keyfiniz nasıl beni soracak olursanız geldim okula günlerden birbir düşmeye başladık daha yolum çok ama bitmeyecek gün kalmadı bu gün itibariyel şafağım 135 gündür ALLAH bize o günleri gösterirse 4 TEMMUZ itibarı ile mezun olcam bakalım herşey kader kısmet bu ara mertkan kb gidiceğimi haber etmedim amlum sesim soluğum çıkmıyoduBörteçinexthoth TeBRİK EDERİM büyük bir başarı sağlamışsınız...
BÖRTEÇİNEXTULPAR
Aleykümselam. Murat kardeşim önce aramıza hoş geldin diyeyim geçte olsa, seni tılsım toplantılarından tanıyorum, aramıza katıldığın için inan çok sevindim.
Aman haa tahsil için yaşanan geçici ayrılığı sıkıntı ve eziyet görmeyin çünki geleceğiniz şekillenecek tahsil hayatı ile ALLAH yardımcın olsun. Derslerinde üstün başarılar dilerim.
Saygı ve Sevgilerimle; Arif YAMAN

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Cansu kardeşim yeniden aramızda olduğuna göre yeniden hoşgeldin. 

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Aleykümselam. kenan, uygulamada sorumsuz davrananlar arasında biz varmıyız ? Alparslana aksatmamasını tembihlemiştim...Azrailll yazdı:S.a Loncam
Semi tüm arzları temsilen giridğin savaşı kazandın seni tebrik ederim kardeşim.
Arkadaşlar birkaç hafta önce loncamızın düşük levellere item almak için başlattığımız vergi uygulaması malesef istediğim gibi gitmiyor.İlk iki hafta tek tek herkesi gezdim vergileri topladım ve her aldığımdada söyledim her hafta düzenli verilecek diye.Ama son iki hafta birkaç kişinin dışında veren olmadı.
Lütfen sorumluluklarınız bilin beni peşinizden koşturmayın verginizi bana ulaştırın.İşinize gelmiyorsa da söylersiniz kaldırırz ya tam toplarız ya hiç toplamayız yarım yamalak iş yapmayalım arkadaşlar.

Selamün aleyküm , hayırlı akşamlar.
Abi nasılsın ya , bayadır görüşemiyoruz , gerçi Alparslan'la selamlarımı iletmiştim ama , yeniden forumda seni görmek , beni sevindirdi.
Görüşmek üzre abim , esen kal...
Abi nasılsın ya , bayadır görüşemiyoruz , gerçi Alparslan'la selamlarımı iletmiştim ama , yeniden forumda seni görmek , beni sevindirdi.
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Aleykümselam. Hayırlı akşamlar.AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , hayırlı akşamlar.
Eyvallah kardeşim,şükür halimize sen nasılsın ? Evet sağolasın selamlarını aldım, eksik olma, doğru foruma epey ara verdim gibi çocukların çarları kasmak beni forumdan epey kopardı. İnşaallah sık sık görüşeceğiz...

Murat yarın 18:00'da oyunda olmayı unutma kardeşim 

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa