<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>
Hayırlı teskereler Gokhan. ALLAH yardımcın olsun...
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar Berkay abininde yukarıda dedi gibi oyunda emekhırsızları mevcut...sığınak ve migrat bolgelerine girip misal kenaan gelindinde guruptan atan item içinölen insanlar...
Bunu 2 gun once yaşadım gece 12 gbi sığınaga girdm 2.5 gibi anca ole bole kenana vardım...Ertes gunde vizem sınavım vardı erken kalkmam gerekiyodu ! çagırdılar kurta bize yakışanı yaptım gittim ! yarı yolda bırakmadım ve kenana gelindinde guruptan atıldım !
itemin bana düşücek olması o gece V.b şeyler hiç onemli dil sadece yapılan terbiyesizliktey biz !
o gece o durumda onlara hakkımı kesinlikle helal etmiyorum !
ki o kişilerde ondan sonra benm hiç bi faliyetmde loncamn hiç bi faliyetnde yer alıcaktı adım gibi eminim !
o kişilerden 2sinide mısr çarşısnda bu gun afedersnz ama damalı eşşek gibi oturttum !!
gurubuma giremediler girdm gurptan çıkartıldılar !
tanımadınız bilmedinz kişilerle sığınak migrat yapmayn hayatınızdan 2 sat bile olsa çalabilirler benden çaldıkları gibi !
Bunu 2 gun once yaşadım gece 12 gbi sığınaga girdm 2.5 gibi anca ole bole kenana vardım...Ertes gunde vizem sınavım vardı erken kalkmam gerekiyodu ! çagırdılar kurta bize yakışanı yaptım gittim ! yarı yolda bırakmadım ve kenana gelindinde guruptan atıldım !
itemin bana düşücek olması o gece V.b şeyler hiç onemli dil sadece yapılan terbiyesizliktey biz !
o gece o durumda onlara hakkımı kesinlikle helal etmiyorum !
ki o kişilerde ondan sonra benm hiç bi faliyetmde loncamn hiç bi faliyetnde yer alıcaktı adım gibi eminim !
o kişilerden 2sinide mısr çarşısnda bu gun afedersnz ama damalı eşşek gibi oturttum !!
gurubuma giremediler girdm gurptan çıkartıldılar !
tanımadınız bilmedinz kişilerle sığınak migrat yapmayn hayatınızdan 2 sat bile olsa çalabilirler benden çaldıkları gibi !

Selam Arkdaşlar Sizden Ricam Olcak Hasanın (Sarıyerli) numarası olan Varsa özelden yollayabilirmi yahu 
-
- FareAdam Düşmanı
İİ geceler arkadaşalarım.umarım hepiniz iyisinizdir.muratın hepiibze çok selamı var iletmemi istedi.bu haftasonu kadim yapabiliriz kesin saaatini bildirim size.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Tamam abi buradan bildirirsin yapalım hele bir de eceli üreteyim.
-
- FareAdam Düşmanı
aleyküm selam. bizdende selam ilet.Berkopasa yazdı:İİ geceler arkadaşalarım.umarım hepiniz iyisinizdir.muratın hepiibze çok selamı var iletmemi istedi.bu haftasonu kadim yapabiliriz kesin saaatini bildirim size.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
yha bn ikv ye dönmek isitom ama sebep hep ders ders :? :? wolfteam da akılıom bu aralar wolfteam oynuan varmı

½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
-
- FareAdam Düşmanı
selamlar arkadaşlar.herkese bol eğlenceler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
- kurtlarxrdrya
- Sahaf Yardımcısı
sa herkese oyunda ii eglenceler... Hasan sana msj atım cwp gelmedi ? en kısa znmda caldır beni ya ben seni arıyım ya sen beni ara coplex işi ne olcak nerde buluscaz cehvirdemi tam konusamadık ben geliyorum ama bana kesin kesin bişiler söle sonradan öle dımdızlak kalmıyım
:@ emre(kuzenmle )birlikte gelicem en kısa znmda ulas bana ben pazar müsaitim knka
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..
www.kurtloncasi.com

www.kurtloncasi.com
- kurtlarxrdrya
- Sahaf Yardımcısı
HASAN BU ARADA HALA İMZAMI YAPMAMISSIN=(
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..
www.kurtloncasi.com

www.kurtloncasi.com