Arkadaşlar aralık ayının muhtemelen 13 aralık askerim. Şimdiden hakkınızı helal edin oyun ile pek alakam kalmadı ama her zaman KURT üyesiyim. Büyük ihtimal kısa dönem yapıp aranızda olacam.
Varsa hakkımız helali joş olsun sende helal et gitmeden
tez zamanda sağlıklı bi şekilde gelirsin inş
Arkadaşlar aralık ayının muhtemelen 13 aralık askerim. Şimdiden hakkınızı helal edin oyun ile pek alakam kalmadı ama her zaman KURT üyesiyim. Büyük ihtimal kısa dönem yapıp aranızda olacam.
Ben ne yazık ki katılamadım sebebi de hiç planda olmayan misafirlikti. Misafirliğe gittik saat 7.45 te eve geldik ve yarın sınavım coğrafya sınavım var ona çalışmak zorunda kaldım. Ancak şimdi girebiliyorum kusura bakmayın. Alınan kararları bana söyleyebilecek birisi varsa özelden yollarsa sevinirim.
Günaydın arkadaşlar.Akşam Kurtlarxhezeyan kardeşimizin yaşadığı bir olaya istinaden sizlere önemli bi konuda uyarmak istedim.oyundaki bazı tipler migrat yada sığnağa girince tam yaratığı kesmeye yakın item başkasına düşmesin diye gruptan çıkarıyolar.o yüzden herkesle girmeyin bunu herzaman dile getirmeme rağmen bu tip olaylar yaşanıyor.bunların kim olduklarını tahmin edersiniz ama illada öğrenmek isterseniz burda isim vermiycem hezeyan yada bana oyunda ulaşın tek tek isim vericem size.gereksiz tartışmalarada girmeme konusunda azami dikkat edelim arkadaşlar.hepinize iyi eğlenceler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.