Moreblood yazdı:Alp çakman çıkmış söliyim. Bu gün benden seni kasarım çıkıcan diye şifre istedi valla tam veriyodum sonra dedim face gel orda vercem cvp yazmadı snra bankanın oralarda gördüm 1 lvl Börteçınextengiz yapmış
Moreblood yazdı:Alp çakman çıkmış söliyim. Bu gün benden seni kasarım çıkıcan diye şifre istedi valla tam veriyodum sonra dedim face gel orda vercem cvp yazmadı snra bankanın oralarda gördüm 1 lvl Börteçınextengiz yapmış
Selamünaleyküm.. Arkadaşlar Mertkan Abi'nin dediği gibi oyun içi şifre alış verişi yasaktır. Bu aralar loncamızın bütün çarlarının çakamsı açıldı Dün Börteçinexusta(Babam)'ın çakması açılıp benden şifre istedi ve kulandığı tabirde şuydu ''Kardeş bi şifreni veririmisin çarında birşey deniyeceğim.'' Gül gül bi hal oldum ya
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
xtengiz yazdı:Selamünaleyküm.. Arkadaşlar Mertkan Abi'nin dediği gibi oyun içi şifre alış verişi yasaktır. Bu aralar loncamızın bütün çarlarının çakamsı açıldı Dün Börteçinexusta(Babam)'ın çakması açılıp benden şifre istedi ve kulandığı tabirde şuydu ''Kardeş bi şifreni veririmisin çarında birşey deniyeceğim.'' Gül gül bi hal oldum ya
xtengiz yazdı:Selamünaleyküm.. Arkadaşlar Mertkan Abi'nin dediği gibi oyun içi şifre alış verişi yasaktır. Bu aralar loncamızın bütün çarlarının çakamsı açıldı Dün Börteçinexusta(Babam)'ın çakması açılıp benden şifre istedi ve kulandığı tabirde şuydu ''Kardeş bi şifreni veririmisin çarında birşey deniyeceğim.'' Gül gül bi hal oldum ya
burgazli39 yazdı:Sa gençlik durup durukene blok yemişim pazartesi gecesine kadar bokluyum burda ilk cezam nasıl ilk cezayı blok veriyolar anlamadım :=)))
A.s Geçmiş Olsun Bişi Olmaz Yavas Yavas Alışıo Insan