Lonca nasıl kurarım?
1 Lonca Lisansı size 1 Lonca kurma hakkı verir. Bu lisansı kullanarak lonca kurabilirsiniz. Tekrar Lonca kurmak istediğinizde Çemberlitaş kutu plus pini ile tekrar lisans yüklemeniz gereklidir. Yeni kurulan bir loncanın kapasitesi 10 kişidir. Bu kapasite Dükkandaki Lonca Kapasite Artırıcı ürünü ile yükseltilebilir.
kapasite işi bozacak
Alem İ Cihan Loncası
Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI

" Genç Bilgililer"
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Loncamız kurulmuştur. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Başvurularınızı yapapilirsiniz. Şu anki kapasitemiz 40 kişidir.

seboo abı loncaya nasıl uye oluyoruz ıkv.comdan olamadım lonca bulunamadı yazıo bı yardımcı olurmusun sana zahmet
abi şu loncayı bi birinci yapak ya bu sobee studios ne yaw lp kasalım hemen
Dd

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Halil sana şunu söyleyem 1 ay içinde ilk 3 de olacağımız garantidir. Ama şu anda herkes kutu alamadı beklemedeyiz.
Bu zamana kadar senle ben yarısalım bakalım kımın daha cok lp sı olacak
Bu zamana kadar senle ben yarısalım bakalım kımın daha cok lp sı olacak

sayı arttırıcı alıken bana da haber ver bende alayım loncaya

" Genç Bilgililer"
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Lonca üye kapasitesini kurucusu olduğum için ben üstlenmiş durumdayım, destek vermek istemeniz güzel fakat gereksiz. Sorurumluluk bana aittir. Siz hangi karakterinizi loncaya üye edeceksiniz. Karakter adınızı tam olarak yazınız. Loncamıza hangi karakter veya karakterlerinizi dahil etmek istiyorsunuz. Karakter adlarınızı tam olarak yazınız.sasmaz yazdı:sayı arttırıcı alıken bana da haber ver bende alayım loncaya