İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Kuklacıda durum böyle olmadı arkadaşlar sancak savaşı yapıldı ve arzlar galip geldi

- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Tılsım Sunucusunda da Eminönü Sunucusundaki gibi bir Protesto düzenlenecek inşallah
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
BEYAZKÖŞKTE YİM
SAVAŞOILDI ARZLAR KAZANDI
3. yenişleri ... LODOSLAR fazla dalmadı... çıktı ama ARZLAR bundan istifade iksiri aldı REHA dan ... YORUM SİZİN...
SAVAŞOILDI ARZLAR KAZANDI
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yorum yapmak içimden gelmedi buraya yazan arkadaslar gayet iyi acıklamıslar durumu. Ama madem bütün üyeler itiraz ediyor bizde edelim.
15 Gündür Her sancak savaşı saatinde oyunda oldum. Bazısına girdim bazısına giremedim. Girdiklerimdede kazanamadıgım savaşlarda olmuştu ama kazandıgımız her savaşta bize GM ler ruh taşında çıkmamızı bu şekilde sistemin bizim ismimi kaydettıgını soyledı ve şimdi bize çıkıp yazı hatası dıyorsunuz. Madem yazı hatasıydı ilk düzenlemeden sonra niye başka bir düzenleme geldi ? yada neden GM ler oyunda iksir kazanan herkezi epin kazanacagını soyledı ?
Bunlara bı acıklama getirilmesini istiyorum biz 15 gün boyunca 30 40 adet iksir için mi savaşlara girdik ?
15 Gündür Her sancak savaşı saatinde oyunda oldum. Bazısına girdim bazısına giremedim. Girdiklerimdede kazanamadıgım savaşlarda olmuştu ama kazandıgımız her savaşta bize GM ler ruh taşında çıkmamızı bu şekilde sistemin bizim ismimi kaydettıgını soyledı ve şimdi bize çıkıp yazı hatası dıyorsunuz. Madem yazı hatasıydı ilk düzenlemeden sonra niye başka bir düzenleme geldi ? yada neden GM ler oyunda iksir kazanan herkezi epin kazanacagını soyledı ?
Bunlara bı acıklama getirilmesini istiyorum biz 15 gün boyunca 30 40 adet iksir için mi savaşlara girdik ?
- Kabusxhayalett
- FareAdam Düşmanı
Adam değilsiniz yönetim olamayacaksınızda erkek değilsiniz siz! erkek adam sözünde durmalıdır erkek müsfetteleri sizi biz kodlarımızı istiyoruz!!!

єƒѕαηєℓєя öℓмєz ѕα∂є¢є şєкιℓ ∂єğιşтιяιя
- kertenkele
- Demirci Çırağı
Kingest yazdı:Kuklacıda durum böyle olmadı arkadaşlar sancak savaşı yapıldı ve arzlar galip geldi
- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
Söz Ağızdan 1 Kere Çıkar BunLaRın Başka bi yeRinden cıkmş oLması geRek ....oooo0000OOOO****
Lilreb
Dansöz birtek zilleri eksik !
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- Kabusxhayalett
- FareAdam Düşmanı
Dansöz bile sözünde durur

єƒѕαηєℓєя öℓмєz ѕα∂є¢є şєкιℓ ∂єğιşтιяιя
FiaNNa yazdı:ne kadar hakkımızı aramaya çalışsakta biz bir hiçiz 4senedir yerinde sayan oyun yalanlar duzenbazlıklar 100 kıloydu 15 gün içinde oldular 250 kgbizler kimiz yolunmaya hazır kazlar . Ama bizler gittigimiz yere para kazandırırız umarım ıkv gelışmez umarım oldugu yerde kalır umarım bu olaylardan dolayı oyuncu kaybeder sizler takılın kendi çapınızda daha cok ararsınız bu oyunu oynuyacak oyuncu.
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT