Size Bu Loncanın Nasıl kurulduğunu Neden kurulduğunu Ve ne Amaçla Kurulduğunu Bahsetmek İsterim ki bunun Çok yararı olacağına İnanıyorum.
Bu Lonca Bundan 4 yıla yakındır Kurulmuştur.
Bu Loncayı Kuran Kişiler: afacanferit (MaGiCiaNn) olup,ExTaCyII,MaNiaCjnd,KuTSaLGeNc,UNJUST,IAlBaYl,DyBCANİ,SomeGiveToGİRL,ve ArDaHanII tarafından Kurulmuştur.
Loncada kesinlikle Bir Lider ,yönetici ve Başkan gibi saçmalıkları bulunmadığı gibi Loncanın Bir Amacıda Yoktur. Bu amaçtan kastım; Yaratık kesimleri , Klan savaşları Vb olayları kendine bir Hırs yapan bir Lonca değildir Bunu size söylememin Nedeni Oyunda bi takım düşünceleri Yok etmektir buda Eski lonca olduğu için bir çok lonca bilirdi Fakat Yeni Loncalar Kuruldu Yeni insanlar geldi Onlara da bir hatırlatmadır. Gölge Haramileri Loncası Eski ve köklü olan oyunda emekçi diye tanınan insanları bir arada tutmak ve Oyun içerisinde Hoş Muhabbetleri Sağlamak Amacıyla Kurulmuştu ve böylede devam etmektedir.
Loncamıza yeni gelen Arkadaşlarımıza da Hoş geldin Diyip Sizleri Üye Listemizle Baş Başa bırakıyorum.
Yan Sanayi İnş. Ltd.Şti
DyBCaNiII
DyBTaNıMSıZ
DyBExTaCyII
DyBOnLy
DyBSiCiLYaLı
DyBMaNiaC
DyBIImeteorII
DyBGöLGe
DyBBrİqAnd
DyBHeWaL
DyBMaLaTYaLı
DyBÇaRŞII
ve
DİYARBEKİR
NOT: Yukarda Görmüş Olduğunuz İsimlerden Başkaları Kesinlikle Bizim Loncadan değildir. İsim listesi Dışındaki Kişiler bizden Sorumlu değildir Tekrardan Bilginize..Keyifli Oyunlar.
Arkadaşlar Listemiz 1 . sayfada yukardaki Gibi düzenlenmiştir Yeni gelen Arkadaşlara Hayırlı Olsun ve Lonca adına HOŞGELDİNİZ.
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
Umut keke 1 senedir güncelleyecem güncelleyecem diyordun demek bugüne kısmetmiş.
Eline sağlık güzel olmuş. Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum ve iftara gidiyorum
TANIMSIZ-UNJUST
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün...Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün...Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Aramıza gelen arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Yalnız Beşiktaşçarşıı çarı çalınmıştır. Düzeltiriz konuyu tekrar. Ama hakikaten video güzel helal umut
IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
Size Üzüntülü Bir durumumuzu Bildirmek İstiyorum.Bundan 2 3 gün Evvel Ahmet ( UgLyMeeDLy) ve Serhat ( QDOĞUQ) Aliye ( HeWaL ) ' e Sobee'nin Takdiri Epe ve Buluşma Hatırası ( Ceket Pantolon ) Vermiş ve Alinin Elektriği Gitmiş Diyarbakırdaki Ofis Semtine Kadar Gidip Gelen ve Geldikten Sonra karakterine giren Ali, Karakterine Baktığında Karakterinde Epe ve Buluşma Hatıraları Aktarılmıştır.
Ahmet ve Serhat, Epe ve Buluşma Gelmediği Takdirde Alinin Charını alacaklar.
Adamlara Yüzde Yüz Hak Veriyoruz. Eşyaları Gitmiş Ne Deseler Haklılar. HATTA SANIRSAM BENİM ÜSTÜME BİLE ATTILAR.( benim Kanımca) .
Ayrıca Karakterdeki İtemleri Aktaran Kişi 2 kişi olup Aralarında Oyun Oynamaya Çalışıyorlar Bize.
Biri ARZINKRALI . Diğeri, Yakında İspat Edilirse Onunda Adını Buraya Yazacağım Arzınkralı İle Bütün İlişkimi Kestim.Yüzünme Baksam Benden NAmert Yok bu dünyada. Ayrıca O Epeyi buluşmayı verecek .
Ayrıca UgLyKiNG Oyunda Dün Akşam 13 Ağustos 2011 Tarihinde Ali ve Bana Karşı Bir Söylem Yazdı Klan Kanalından .
UgLyKiNG , Sen Malesef Yanlış Tanıdığımız Bir İnsanmışsın. Seninle de Bütün İlişkilerimi Kestim. Bayramda Oraya Bayramlaşmaya Gelecektik Arkadaşlarca Meğerse Gelmemize Gerek kalmayan Bir İnsanmışsın.
Alinin Bu Durumlarla Hiçbir alakası yoktur. Ali Karakterini verirse Bundan sonra MaHkuMII ve xSauRoNx Alinin olacaktır.
Bu durum Çözüldüğü Takdirde Önyargılı Davranan Arkadaşlara Sesleniyorum.Bize Karşı Kastı Olan Varsa Şimdiden Bütün İlişkimi Kestim. Nankörlerle İşimiz Yoktur.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?