Verirlerse büyük günaha girerler.Odiseus yazdı:Ar-ge takımında olup olmaması onun ödül kazanmıyacağı anlamına gelmez fakat hala ödüllerin açıklanmaması büyük bir sorun.
2 ayı geçti hala vermediniz ödülleri verin artık sizde rahatlayın bizde rahatlayalım... !!!
Fan Art 2010 Sonuçları
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fan Art 2010 Sonuçları
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Ödülleri 29 şubat'da açıklamayı düşünüyorlar galiba
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Nasıl vardın bu kanıya?godfreyxdufy yazdı:Ödülleri 29 şubat'da açıklamayı düşünüyorlar galiba![]()
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Bu kadar beklettiler bir sonraki 29 şubata kadarda bekletmekten çekinmiyceklerin düşünerek vardım bu kanıyaDeathLord yazdı:Nasıl vardın bu kanıya?godfreyxdufy yazdı:Ödülleri 29 şubat'da açıklamayı düşünüyorlar galiba![]()
![]()
Şaheserler için maden çekiyorlardırda menekşe çıkmamıştır kesin 
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
sanırım önceki sayfaları okumadınız ve daha iyi bir eser gönderdiniz sanırım fan art ' a.DeathLord yazdı:Verirlerse büyük günaha girerler.Odiseus yazdı:Ar-ge takımında olup olmaması onun ödül kazanmıyacağı anlamına gelmez fakat hala ödüllerin açıklanmaması büyük bir sorun.
2 ayı geçti hala vermediniz ödülleri verin artık sizde rahatlayın bizde rahatlayalım... !!!
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Yanlış anlaşıldım.Ar-Ge takımındaki arkadaşa sözüm yok.Güzel bir eser göndermiş ve derece almış.Ben 2. paragraftaki yoruma hitaben söyledim.mitmet yazdı:sanırım önceki sayfaları okumadınız ve daha iyi bir eser gönderdiniz sanırım fan art ' a.DeathLord yazdı:Verirlerse büyük günaha girerler.Odiseus yazdı:Ar-ge takımında olup olmaması onun ödül kazanmıyacağı anlamına gelmez fakat hala ödüllerin açıklanmaması büyük bir sorun.
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
soğuk su için bence eserlerin üstüne
daha fan art ı acıklamadan sevgini gösteri cıkardılar. ondanda bundanda ses seda yok
Chexmacabre
Wiccann
xNURx
-Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.
[Che]
-Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist .
[Che]
-Hayat korkakları affetmez.
[Che]
Wiccann
xNURx
-Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.
[Che]
-Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist .
[Che]
-Hayat korkakları affetmez.
[Che]
Yarın şubat ayının son günü ödüllerden hala bir haber yok ne yapmayı planladıklarını çözemedim hala
AdeLHarD
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Şu akçe işini 1 saat kenara bırakıp şu ödülleri dağatsaydınzı vallaha sevaba girerdiniz