Güncel listemiz
Lonca Başkanı
Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare
Lonca Sorumlusu
Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan
Yakamozxkanunu - Chatlaqs
Lonca Disiplin Kurulu
Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxşara - Asilxılgın
Lonca Üyeleri
Yakamozxhipo - Azatefendi
Yakamozxokculu
Yakamozxşanışer
Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxromantix
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxtayga - Hazerfenxx
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxbatuzer - Şifacıserkan - Fireflyxxserkan
Yakamozxkapan - KAPANII - XxTsKaPanxX
Yakamozxefemeih
Rihtimm - Lastmohican - Belaxmohican
Oneyman
Şeri - Şerii
Aksaraylım - Krizantem
Nevizadegeceleri - Nightwalker
qmeteq - Mette
Helys
GSTAMERGS
Banliyo
Legionerxşifa
Grandxtexas - GRAND
Lilyum - Lilyumxşifa
ERGENEKONLUYUZ - Ergenekonluyuziki
Hakanbuscatakent - Vatanxgirlmagic
MOĞOLLAR - SANTİEGO - xbjkx
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.Gerekli ceza lonca disiplin kurulu tarafından belirlenecektir.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncaya başvuruda , şikayet ve öneride bulunmak isteyenler aşağıdaki e-mail adresinden bize ulaşabilirler.
eren14_14@hotmail.com
Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Vatanxqirlmaqic çarımı sık olarak kullanmadığımdan dolayı Karabüyücüs ' ü eklemeni isterim
(acelesi yok ne zaman liste güncellenirse)

- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
Ayrıca Yakamozxefemeih MEVLANA Loncasında Kaldırmamışınız Hala Adamı 

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
benim ismimi yazın artık isyana geçecem yoksa 
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yakamozxbep yazdı:Listeden benide çıkartırsanız sevinirim
Fevzıbey
Bu ne demek oluyor anlamadım henüz oyundan bir süre uzak kaldık baya bir fire vermişiz mertim ben bu loncayı sizlere emanet olarak bıraktım benim emanetime bu şekildemi sahip cıkıyorsunuz bakın arkadaşlar herseyden önce yakamoz ailesine katılan herkez benim bir kardeşimdir herşeyden önce o loncayı ben yönetmiyorum veya bir baskasıda yönetmiyor o içinde bulundugunuz aile kendi üyeleriyle yönetiliyor fırsat buldukca oyuna girmeye calısıyorum bazen kimsenin bilmediği çarla bile aranızda oluyorum ne oluyor ne bitiyor diye gözlemlemek için gördüğüm tek sey ise kopukluk herkez ayrı köşeye çekiliyor ayrı köşede kendi hesabını yapıyor simdi mert ben bu loncayı toplamaya basladıgımda yanımda sizler vardınız bir haftaya kalmaz oyunda olacagım ve bu loncayı nasıl toplamama yardım ettiysen yine devam edeceksin sebep ne olursa olsun problem ne olursa olsun ben sizleri tanırım emanet ettiğim sizleri bu yazımdan sonra hala ayrılacagım dersende senin kararındır susarım sadece tıpkı senin yaptıgın gibi.... kendinize iyi bakın arkadaşlar internetimde sorun var geç algılıyor o yüzden oyunu indirmedim daha en kısa zamanda görüşmek dileğiyle önce allaha sonra birbirinize emanetsiniz...
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
Kardeşim Benim Çok Saol Güzel Dilek ve İçten Yorumların İçin o Senin Yüreğinin Kalbinin Güzelliği ve Düşüncelerinide Paylaştığın için Teşekkür Ederiz SanaCin0 yazdı:Selam
Loncanız Çok güzeL ve Oyunda biRLik beRabeRLik, SaygınLık'da Çok güzeL. HeRşeyiyLe MükemmeLsiniz aRkadaşlar. Başarılarınızın Devamını diLerim, AyRıca Unutmadan ; SizLeR Çok güzeL İnsanLaRsınız bunu Unutmayın.
Simqesiz .
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
............YakamozxPaix yazdı:Yakamozxbep yazdı:Listeden benide çıkartırsanız sevinirim
Fevzıbey
Bu ne demek oluyor anlamadım henüz oyundan bir süre uzak kaldık baya bir fire vermişiz mertim ben bu loncayı sizlere emanet olarak bıraktım benim emanetime bu şekildemi sahip cıkıyorsunuz bakın arkadaşlar herseyden önce yakamoz ailesine katılan herkez benim bir kardeşimdir herşeyden önce o loncayı ben yönetmiyorum veya bir baskasıda yönetmiyor o içinde bulundugunuz aile kendi üyeleriyle yönetiliyor fırsat buldukca oyuna girmeye calısıyorum bazen kimsenin bilmediği çarla bile aranızda oluyorum ne oluyor ne bitiyor diye gözlemlemek için gördüğüm tek sey ise kopukluk herkez ayrı köşeye çekiliyor ayrı köşede kendi hesabını yapıyor simdi mert ben bu loncayı toplamaya basladıgımda yanımda sizler vardınız bir haftaya kalmaz oyunda olacagım ve bu loncayı nasıl toplamama yardım ettiysen yine devam edeceksin sebep ne olursa olsun problem ne olursa olsun ben sizleri tanırım emanet ettiğim sizleri bu yazımdan sonra hala ayrılacagım dersende senin kararındır susarım sadece tıpkı senin yaptıgın gibi.... kendinize iyi bakın arkadaşlar internetimde sorun var geç algılıyor o yüzden oyunu indirmedim daha en kısa zamanda görüşmek dileğiyle önce allaha sonra birbirinize emanetsiniz...
YakamozxPaix
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Mertim benim qüzel kardeşim verdiğin bu karara bi anlam veremiyorum.Her kafamız estiğinde çekip qitmek bizlere qöre değil Sabri kardeşim bu loncayı bizlere emanet etti eğer biz çekip qidersek emanete ihanet etmiş oluruz gitmek çözüm değildir bence kalıp devam etmeliyiz eğer yinede özel bir nedenin varsa bu kararına hepimiz saygı duyarız.Ama şunu bilki kaçmak Çözüm değildirYakamozxbep yazdı:Listeden benide çıkartırsanız sevinirim
Fevzıbey
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Bu arada eski karekterlerimin ismini silermisiniz
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]Re: Yakamoz Loncası
Güncel listemiz
Lonca Başkanı
Yakamozxpaix - SwaT
Lonca Sorumlusu
Lonca Disiplin Kurulu
Lonca Üyeleri
Yakamozxokculu
Yakamozxşanışer
Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxromantix
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxefemeih
Rihtimm - Belaxmohican
Oneyman
Şeri - Şerii
Aksaraylım - Krizantem
qmeteq - Mette
Helys
GSTAMERGS
Banliyo
Legionerxşifa
Grandxtexas - GRAND
Lilyum - Lilyumxşifa
Hakanbuscatakent - Karabüyücüs
Efexmelih - Bırkann
Batuzer
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.Gerekli ceza lonca disiplin kurulu tarafından belirlenecektir.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncaya başvuruda , şikayet ve öneride bulunmak isteyenler aşağıdaki e-mail adresinden bize ulaşabilirler.
eren14_14@hotmail.com
Lonca Başkanı
Yakamozxpaix - SwaT
Lonca Sorumlusu
Lonca Disiplin Kurulu
Lonca Üyeleri
Yakamozxokculu
Yakamozxşanışer
Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxromantix
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxefemeih
Rihtimm - Belaxmohican
Oneyman
Şeri - Şerii
Aksaraylım - Krizantem
qmeteq - Mette
Helys
GSTAMERGS
Banliyo
Legionerxşifa
Grandxtexas - GRAND
Lilyum - Lilyumxşifa
Hakanbuscatakent - Karabüyücüs
Efexmelih - Bırkann
Batuzer
Lonca Kuralları
Önemli Notlar
eren14_14@hotmail.com
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...