TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Beni artık kadime yazmanıza gerek yok 1 kadim için bende boş konuşmalar yapmayacağım zaten oyunada giremem artık internet cafedeyim öle bi şansım yok neyse Herkes Allah a emanet olsun...Sizinle hiç bir açtığım lonca karakterimle beraber olamasamda sizinle olmak güzeldi... 
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Beyler kestiğimiz kadimin loncayla alakası yok.Sadece yusuf ve ben vardık bizim loncadan.2 grup arz 4-5 grup lodos vardı 5-6 kere kestik...
Selam canlar
Bu loncaya kadim hidra için gelenler bence şimdiden gitsin.Bu loncayı böyle bir görev için kullanmanız kötü :?
Bu loncaya kadim hidra için gelenler bence şimdiden gitsin.Bu loncayı böyle bir görev için kullanmanız kötü :?
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Ben de bunu diyorum ama kim der ki ben pençe için geldim ve pençemi alınca gideceğim diye...Kable yazdı:Selam canlar
Bunu zaman gösterecek ve eğer kaçan olursa hakkımız helal değildir, oyunda da o kişiyi rezil edeceğim...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Beni zaten biliyorsunuz öss nedeniyle yokum seneye gelirim ben ancak...(Lütfen bi kadim için tartışma yapmayın dostluğunuzu bozmayın arkadaşlar lütfen biraz sağ duyulu hareket edin lonca içindeki kardeşlik duysunu köreltmeyin...)EmirBerkKorkmaz yazdı:Ben de bunu diyorum ama kim der ki ben pençe için geldim ve pençemi alınca gideceğim diye...Kable yazdı:Selam canlar
Bunu zaman gösterecek ve eğer kaçan olursa hakkımız helal değildir, oyunda da o kişiyi rezil edeceğim...
Herkez Kimin Kim oldugunu gorcek benimde kadim için gelip gelmedigi anlıcak zamanla...Ben sadece tebrik ettim kesnleri kendime bi pay cıkarmaya çalışmıyorum bunda bi sakınca mı var ? KAdim için gelsem Sadece Bedelli üyemle gelirdim Tsk Carı açmazdım
KaRDeŞxFuRKaNN/ŞifaCı/AshaB-I Keyf/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
- lostxxx
- Demirci Çırağı
lostxxx yazdı:
Dİkkat dikkat .! memet abınızın yapmadıgı kadımımesut abınız bugun bana yaptı hemıde 2 kere yuppiiiiii :mrgreen: :roll: :roll: :twisted:

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]
Mesut dediginiz oyundaki nick ne ?
LvL uP 46..... 
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Oyundan bir çıktım çıkış o çıkış oyuna giremiyorum... :?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı