<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin tez zamanda çıkarsın inşallah. Tekrar Allah sabır versin dualarımız seninle.
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
Allah kurtarsın Kurtreis
Reisim neyaptın sen ya
Yemin ediyorumki gözlerim doldu şuanda
Çok özliyeceğim seni !!
20 Ay
Kardeşim şimdi çık ve bunun bir şaka olduğunu söyle bize Tamammı ?
Herzaman kalbimizdesin unutmaki gerek reelde gerek oyunda herzaman arkandayız kardeşim benim
Yemin ediyorumki gözlerim doldu şuanda
20 Ay
Herzaman kalbimizdesin unutmaki gerek reelde gerek oyunda herzaman arkandayız kardeşim benim
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- esrarkes
- Sahaf Yardımcısı
Murat lütfen bü tün bunların bi şakadan ibaret olduğunu söyle kardeşim eğer şaka değilsede Allah kurtarsın diyorum yaptığın şeyin elbet büyük bi bedeli vardır benim tanıdığım murat boş yere böyle bişi yapmaz her zaman baş tacısın kardeşim bunu bil .. Bu konu hakkında fazla konuşupta canını sıkmak istemem ama bişi sorcam bu para cezasından hariç herhangi bi kefalet falan yokmu yhaw eğer varsa sadece kaç para olduğunu söyle ve bana bi hesap nosu ver men yeterli elimden geleni yaparım eğer yoksada Allah yolunu açık etsin kıb kardeşim sıkma canını..
Bir de ekmeği
Son lokmasına dek yemeyi
bir de ağız dolusu gülmeyi unutma hiçbir zaman.Kardeşim.......
Bir de ekmeği
Son lokmasına dek yemeyi
bir de ağız dolusu gülmeyi unutma hiçbir zaman.Kardeşim.......
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR****

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Tüm lonca arkadaşlarım adına bu duruma çok üzüldüğümüzü belirtiyor allah kurtarsın diyoruz...
Allah yar ve yardımcın olsun...
Allah yar ve yardımcın olsun...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Allah azze ve celle ,düştüğün bu durumdan dolayı çektiğin sıkıntıları hafifletsin . Allah azze ve celle tez zamanda cezanı tamamlayıp özgür kalmanı nasip etsin . Sevdiğimiz bir kardeşimizdin . Aramıza tez zamanda dönmen dileğiyle .
Hoşçakal .
Hoşçakal .
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Vakit geldi sanırım gidiyorum Allah'a Emanet Olun Hepiniz ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
Cok üzüldüm reis senin adina insallah gittigin yerlerse sansin ve bahtin acik olur en kisa zamanda seni tekrar burda görmek nasip olur bize hakimiz varsa helal olsun hakin varsa helal et gidip dönmemek gelipte görmemek var salicakla kal ve Allah tekrarini yasatmasin dilegimle kendine cok iyi bak seni seven kisiler var unutma beladan serden uzak etsin allah seni selametle ...
DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!
_________________________________________________________________________________
Zorabi
_________________________________________________________________________________
Zorabi
- crazydelly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
kurtreis yazdı:Evet Arkadaşlar bir yolun daha sonuna gelmiş bulunmaktayım . Geçmişimde silinmesi imkansız izler var gurur duyulucak şeyler deil belki ama ben hiç bunlardan utanmadım doğru bildiklerim için hep aynı düşüncede ilerledim ...
Bundan yaklaşık 2 yıl kadar önce başımdan talihsiz bir olay geçmişti içeriğini dile getirmek istemiyorum ama yapılan haksızlık karşısında bunu yapanların evine gittim ve birini vurdum ölmedi elbette şikayetçide olamadı ama kamu davası sürdü sürdü ve 2 hafta önce sonuçlandı Konut Dokunulmazlığı İhlali ( Haneye tecavüz ) Adam Öldürmeye Teşebbüs ve Kasten Adam yaralama suçlarından şahsıma kesilen ceza 20 ay hapis cezası 3 milyarda para cezası 2 gün önce hakkımda tutuklama emri çıkartıldı beni sizler az çok tanıyorsunuz Devlete baş kaldırıcak adam deilim nede devletin kestiği cezadan kaçıcak adam deilim Şeriatın kestiği parmak acımazmış yarın gidip teslim olucam ...
Bu gidişin bir dönüşü olucak elbette umarım döndüğümde herşeyi ve hepinizi bıraktığım gibi bulabilirim Hepinizi çok seviyorum hepinizi altın gibi bir kalbi var ve bir çoğunuz gerçek hayatta karşıma çıkamıycak kadar değerli dostlarsınız burada her birinizin ismini bir bir yazmak isterdim ama bunu yapamıycm sanırım loncada olsun yada sunucuda o kadar çok dostum arkadaşım ahbabım var ki birininismini unuturum bana kırılır diye yazmak istemiyorum
Hakkınızı Helal Edin bende Varsa Ananızın Ak südü kadar Helal Olsun
Yokluğumda lonca aynı istikrarlı duruşu ile yoluna devam etsin istiyorum hepimizin çok emeği var bu loncada bir zeval gelirse çok üzülürüm Tılsımda Ülkü nün yıkılmayan dreği hep dik dursun bundan sonrada yokluğumda Lonca Başkanlığı Görevini Evladıfatiha - Kurtlarxfatiha ( Eniştem Berkay ) üstlenicek ...
Reis'inizi Unutmayın ...
Reis duyunca şok oldum dualarımız seninle. Allaha emanet ol biz burda seni hep bekliyo olcaz en kısa zamanda umarım yanımızda olursun.