Bakın son kez uyarıyorum.
Burası tartışma yapacak yer değil.
Bir daha bu tekrarlanırsa tartışma yaratan ve tartışma yapan olursa , loncadan ihrac ederim.
Bu sayfa , Loncanın paylaşım alanı , kimse sizin tartışmalarınızı izlemek zorunda değil... :evil:
asim3428 yazdı:Yeni konu açıp orda tartışın :twisted:
Tolga onların dostlukları farklı olduğu için bazı şeyler zamanla oturur fazla kasmaya gerek yok ..
Selamun Aleyküm
Loncanın ehtiyar delikanlıları nerede göremiyorum uzun zamandır kimseyi
Aleyküm selam Asım'ım.
Bir süredir oyundan çıkamıyorum , hem eşim he kardeşim sağolsunlar bana bu fırsatı vermiyorlar.
Ama merak etme boş bırakmam....
''MySteRySuN'' olarak Tılsım Sunucusunda oynamaya ve ortama girmeye başladım.Artık bundan sonra yeni bir Ailem var ve bundan çok mutluyum .Artık 2 karakterim ile Tılsım Sunucusun da oynayacağım.
- MySteRySuN
- HuNxVicToRia
Umarım HUN LONCASI olarak güzel işler başarırız.
- Ayrıca eklemek istediğim bir konu var.Loncamızın forum imzasını tekrar tasarımını yaptım.Tüm HUN Ailesi bu imzayı kullanırsa daha güzel olur.
Hunxhande yazdı:Merhaba hayırlı geceler
Lonca sayfasına ilk mesajımı Alp i zorla pcden kaldırarak yazabildim
Sinirliydi.
Niye sinirlendi bilmiyorum.
Merhaba Ablacım Sizede HAyırlı Geceler.
Ablacım Sorsana Mehmet'e mi sinirlenmiş Siniri kesn banadır :shock:
Abla dediğin kişi benim eşim Mehmet.Sinirim her ikinize de.Ve bu gün seninle msn den bir konuşma yapmak istiyorum.
Ve altını çiziyorum Önemlialpaykan@hotmail.com :arrow: alpaykan@hotmail.com
Yiğit kardeşim , Hun Ailesine hoş geldin sefalar getirdin.
Beraberliğimiz ve başarılarımız inşallah daim olur kardeşim.
®Bu Kadro Dışında Hun Loncasına Ait Kimse Yoktur.Başka ÇarLardan MesuLiyet KabuL Etmıyoruz*
HUN LONCASI KURALLARI...
1.Lonca ÜyeLeri Sohbet İçerisinde İken (Küfür,Hakaret), Vb. İçeren Sözler Kesinlikle KuLLanmıcakLardır Aksi Takdirde Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar Alınarak Para Cezasına Ve UzakLastırma Cezasına Maruz KaLıcakdır.
2.Karşı KıLana Lonca Adını Taşıyan Hunx İsimLi Carı İLe İstek Üzerine KesinLikLe Karizma Vermicektir (Yasakdır)..
3.BeLirLenmiş oLan TopLantıLara Saatinde Ve Gününde Lonca Üyesinin KatıLması Mecburidir.Kişi GeLemicegi TopLantıya Mazeretini Yönetici KişiLere BiLdirmek ZOrundadır BiLdirmeyenLer Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar iLe(Para) Cezasına Maruz KaLıcakdır.
4.Lonca Üyesi Loncadan AyrıLdığında Hunx'AdLı Çarını SiLmek Zorundadır.
5.Lonca İçerisinde YapıLacak Ve YapıLmakda OLan EtknLikLer GizLi TutuLmak Zorundadır.
6.Yukardaki BeLirtiLen MaddeLere Lonca ÜyeLeri Uymak ZOrundadır
BAŞVURU ŞARTLARI
Gizlenmiş İçerikGöster
1.18 yaşında veya üstünde olmak. 2.Referans Göstermek.
LONCA BAŞVURULARI İÇİN ;
Gizlenmiş İçerikGöster
Lütfen Başvurularınızı Lonca Web Sitemizden yapınız.
Oyun veya forumdan yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.
AlpAykan yazdı:Bakın son kez uyarıyorum.
Burası tartışma yapacak yer değil.
Bir daha bu tekrarlanırsa tartışma yaratan ve tartışma yapan olursa , loncadan ihrac ederim.
Bu sayfa , Loncanın paylaşım alanı , kimse sizin tartışmalarınızı izlemek zorunda değil... :evil:
asim3428 yazdı:Yeni konu açıp orda tartışın :twisted:
Tolga onların dostlukları farklı olduğu için bazı şeyler zamanla oturur fazla kasmaya gerek yok ..
Selamun Aleyküm
Loncanın ehtiyar delikanlıları nerede göremiyorum uzun zamandır kimseyi
Aleyküm selam Asım'ım.
Bir süredir oyundan çıkamıyorum , hem eşim he kardeşim sağolsunlar bana bu fırsatı vermiyorlar.
Ama merak etme boş bırakmam....
Şey ben tartışma çıkarsam beni burma tatlılığından mı red edersin
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz