TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Tskxhxsphin Nickli çarım şu an itibariyle LwL uP olup 45 level e ulaşmıştır...
*Jackssparoww* 49 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
*Waccum* 49 LwL
*Panasonic* 49 LwL
*Waccumx* 25 LwL
*Tskxhxsphinx* 49 LwL
*Wefasızxwaccum* 16 LwL
Beni kasını 1kere söyledim ciddi olarak ondan sonrada bedellisin dediniz konusunu bile açmadım.Ve sana 1-2 kere dedim.Onuda şakasına demiştim hatta uğura dedimki ben mehmeti kasarım felan de dedim berk e şaka yapıyorum kasman gerekmez dedim. 2.si Derdim görev değil derdim sabah giriyoruz kadim diyosunuz iptal ediyosunuz.Ardından akşam habersiz gidiyosunuz.Hiç bir şey yaptıgı yok diyo.Lonca içim ne yapabilceğimi ben anlamadım Yardım lazım deyipde bana benim gelmediğim 1kişi varmı acaba.
Bak, biz aynı mahalleden 5 kişi oynuyoruz. Kadim var diyoruz sabah, ama işimiz çıkıyor yok diyoruz. Sonra akşam canımız sıkılıyor hadi gidelim şu kadimi keselim. Her kesişimizde hadi diyoruz sadece kendimize değil 1-2 kişiyi alıp öle gidelim ki faydamız dokunsun. Biz 2 grup gidiyorduk daha önceden ama yanlış olduğunu gördük.
Anlıyacağınız böle. Umarım bütün soruların cevabını vermişimdir..........
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray seni cok iyi anlıyorum haklısında dogru ama bişey sorucam.Yanımızada 1-2 adam götürüyoruz diyorsun ama bizim hiç haberimiz olmuyor Kendiniz bi anda kesiyorsunuz kesmeden önce forumdan bi haber verirseniz sevinirim bence daha iyi olucak....İyi forumlareray yazdı:
Beni kasını 1kere söyledim ciddi olarak ondan sonrada bedellisin dediniz konusunu bile açmadım.Ve sana 1-2 kere dedim.Onuda şakasına demiştim hatta uğura dedimki ben mehmeti kasarım felan de dedim berk e şaka yapıyorum kasman gerekmez dedim. 2.si Derdim görev değil derdim sabah giriyoruz kadim diyosunuz iptal ediyosunuz.Ardından akşam habersiz gidiyosunuz.Hiç bir şey yaptıgı yok diyo.Lonca içim ne yapabilceğimi ben anlamadım Yardım lazım deyipde bana benim gelmediğim 1kişi varmı acaba.
Bak, biz aynı mahalleden 5 kişi oynuyoruz. Kadim var diyoruz sabah, ama işimiz çıkıyor yok diyoruz. Sonra akşam canımız sıkılıyor hadi gidelim şu kadimi keselim. Her kesişimizde hadi diyoruz sadece kendimize değil 1-2 kişiyi alıp öle gidelim ki faydamız dokunsun. Biz 2 grup gidiyorduk daha önceden ama yanlış olduğunu gördük.
KaRDeŞxFuRKaNN/ŞifaCı/AshaB-I Keyf/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Bütün loncaya haber verelim de kulaktan kulağa gidip Destface kaçırsın mı?
Veya ayrım yapıyorsunuz diye olay mı çıksın?
Veya ayrım yapıyorsunuz diye olay mı çıksın?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Ben Size Bütün Loncaya Haber Verin Diye Bişey SÖylemedimki Hep Aynı Kişileri Degil Sıra Belirleyin Sıra Sıra O kişileri Götürün Ve kesin... Bence Böle daha rahat olur gibi geliyor..İYi forumlar
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Biz ne yapıyoruz?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Bİlmiyorum Hiç Haber alamadım da neyse can saglıgı hade İyi akşamlar....
Siz bize saat i 1.250 den 5 kişilik 3 saat intrnet parası yollayın herkese keselim 
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Lonca çarın kaç lvl öğrenebilir miyim.........futo08 yazdı:Eray seni cok iyi anlıyorum haklısında dogru ama bişey sorucam.Yanımızada 1-2 adam götürüyoruz diyorsun ama bizim hiç haberimiz olmuyor Kendiniz bi anda kesiyorsunuz kesmeden önce forumdan bi haber verirseniz sevinirim bence daha iyi olucak....İyi forumlareray yazdı:
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaşlar kadim taktiği paylaşacaktınız ne oldu?
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı