<> Kurt Loncası <>
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: <> Kurt Loncası <>
kurtreis yazdı:Rescuer yazdı:Zırhın hayırlı, uğurlu olsun Murat abi, sana yakışanı da buydu, itemle adam olunduğunu zannedenlere itemle cevap...![]()
:arrow:
Teşekkürler Yasin'im sen bu fotoyu nereden aldın ya ben ble foto almadım hç zırhla
kurtlarxrdrya yazdı:sa banada zırh düştüüü aaa kıskanıyorm.... bnde koycam resmimi olmuo büleeee:D:D
Şaka bir yana tebrikler, loncamız bu konuda gecikmişti artık, iyi oldu, yavaş yavaş sarar tüm neferleri bu yeni zırhlar...
kasaphasan06 yazdı:gidelim yasin kendimiz bir şey yapmazsak olacağı yok bu işin eldeki malzemeler 5 aydır bekliyor kuzu kuzu çöp ben onları beklesinler diye almadım çöp olacaklar
Rescuer yazdı:Biz bi kaç kişi kararlaşıp denemeye gidelimmi Taşkın ? Belli büyücüler, belli şifacılar ve belli savaşçılar... Özel davet![]()
O zaman bir msn görüşmesi yapalım dostum,
Bir liste yapıp bu haftasonu harekete geçelim...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Bildiğim kkadarıyla sıgınakalra giriyosunuz..
Loncadan 5 tane ejderli büyücüki bunlar alternatör falan her neyse dizmiş olucak cıkmazmı sadece 5 tane..
Eminönü sunucusndan kestik öyle bi şfia ve 5 büyücü arkadaşalr bana söyleyein taktiği analtıyım hemen 2-3 gruptan daha rahat kesiliyo emin olun..
Loncadan 5 tane ejderli büyücüki bunlar alternatör falan her neyse dizmiş olucak cıkmazmı sadece 5 tane..
Eminönü sunucusndan kestik öyle bi şfia ve 5 büyücü arkadaşalr bana söyleyein taktiği analtıyım hemen 2-3 gruptan daha rahat kesiliyo emin olun..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Bizim bahsettiğimiz Kadim Hidra aslında :?Kurtlarxjunior yazdı:Bildiğim kkadarıyla sıgınakalra giriyosunuz..

Tılmesa
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Bende kadimden bahsediyorum yasinimRescuer yazdı:Bizim bahsettiğimiz Kadim Hidra aslında :?Kurtlarxjunior yazdı:Bildiğim kkadarıyla sıgınakalra giriyosunuz..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kurtlarxjunior yazdı:Bende kadimden bahsediyorum yasinimRescuer yazdı:Bizim bahsettiğimiz Kadim Hidra aslında :?Kurtlarxjunior yazdı:Bildiğim kkadarıyla sıgınakalra giriyosunuz..
Ejderli büyücü çıkacağını sanmıyorum fakat en azından üstümüzü full Bilge veya Full Azat yaparak ve yanımıza büyü hasarı arttıran iksirler alarak gideriz... Ben kimyacıyım
Bu üste sahip bir kişi bir de büyü hasarı buz içerse ejderli büyücüden pek de farkı olmaz belki, en azından açığı bir miktar kapatabilirizBilge Cevriye Takı Seti
Bilge Cevriye Eld.
Bilge Pant.
Bilge Ceket
Bilge Cevriye Ayakkabı
Bilge Asa

Tılmesa
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Olabildiğince yüksek tutarsınız hasarı kardeşimRescuer yazdı:Kurtlarxjunior yazdı:Bende kadimden bahsediyorum yasinimRescuer yazdı:Bizim bahsettiğimiz Kadim Hidra aslında :?Kurtlarxjunior yazdı:Bildiğim kkadarıyla sıgınakalra giriyosunuz..
Eminönü sunucusndan kestik öyle bi şfia ve 5 büyücü arkadaşalr bana söyleyein taktiği analtıyım hemen 2-3 gruptan daha rahat kesiliyo emin olun..Benim hatlar karıştı demekki ya
Yarın akşam küçük bir görüşme yapalım o halde üçümüz ? Eklerseniz eğer beni saat 20,00'de görüşelim?
Ejderli büyücü çıkacağını sanmıyorum fakat en azından üstümüzü full Bilge veya Full Azat yaparak ve yanımıza büyü hasarı arttıran iksirler alarak gideriz... Ben kimyacıyımNitorojen iksir reçetesi var örneğin ve üst olarak;
Bu üste sahip bir kişi bir de büyü hasarı buz içerse ejderli büyücüden pek de farkı olmaz belki, en azından açığı bir miktar kapatabilirizBilge Cevriye Takı Seti
Bilge Cevriye Eld.
Bilge Pant.
Bilge Ceket
Bilge Cevriye Ayakkabı
Bilge Asa
Ve 2-3 tane antilop iksir ve bi tane maraton gözlük lazım

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kurtlarxjunior yazdı:Olabildiğince yüksek tutarsınız hasarı kardeşimRescuer yazdı:Kurtlarxjunior yazdı:Bende kadimden bahsediyorum yasinimRescuer yazdı:Bizim bahsettiğimiz Kadim Hidra aslında :?Kurtlarxjunior yazdı:Bildiğim kkadarıyla sıgınakalra giriyosunuz..
Eminönü sunucusndan kestik öyle bi şfia ve 5 büyücü arkadaşalr bana söyleyein taktiği analtıyım hemen 2-3 gruptan daha rahat kesiliyo emin olun..Benim hatlar karıştı demekki ya
Yarın akşam küçük bir görüşme yapalım o halde üçümüz ? Eklerseniz eğer beni saat 20,00'de görüşelim?
Ejderli büyücü çıkacağını sanmıyorum fakat en azından üstümüzü full Bilge veya Full Azat yaparak ve yanımıza büyü hasarı arttıran iksirler alarak gideriz... Ben kimyacıyımNitorojen iksir reçetesi var örneğin ve üst olarak;
Bilge Cevriye Eld.
Bilge Pant.
Bilge Ceket
Bilge Cevriye Ayakkabı
Bilge Asa
Ve 2-3 tane antilop iksir ve bi tane maraton gözlük lazımanaltırım ben size sadece bi grup dediğim gibi
3 kişi bile olur ama hızlandırmak amaçlı
Yarın akşam görüşürüz...

Tılmesa
-
- FareAdam Düşmanı
girmeyin sakın pc bişey indiriyor otamatik olarak sakıncalı olabilir
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
siz gerekenleri söyleyin en kısa zamanda gidip halledelim siz bizden daha alimsiniz bu konuda