TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Mehmet acil msn yapabilirmisin...
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Sarbon21 yazdı:Anıl afedersinde başka ne yapıyım.Şunu yapalım diyorum işiniz var bunu yapalım diyorum işiniz var.Yani başka bişey yaptıgı yok ne yapmamı bekliyosun cidden anlamadım açıklarsan sevinirim.Tskxkxpsycho yazdı:Zaten tek şeyi görevlerimi yapın
Kadimi Yapın
iflisi yapın başka bısı yapmıyor
illah loncanın uygulama başlatmasımı lazım sen bu loncaya lvl kasmak ve görevlerini yaptırmak bızı mal gıbı kullanmak veya OTLANMAK için mi girdin ?
Loncayla bağın kalmadı uzatma istersen
Geri Dönüş
- Sarbon21
- Sahaf Yardımcısı
evet haklısın uzatmanın alemi yok çünki hala lonca için ne yapabilceğime dağir bir cevap veremiyorsun.Tskxkxpsycho yazdı:Sarbon21 yazdı:Anıl afedersinde başka ne yapıyım.Şunu yapalım diyorum işiniz var bunu yapalım diyorum işiniz var.Yani başka bişey yaptıgı yok ne yapmamı bekliyosun cidden anlamadım açıklarsan sevinirim.Tskxkxpsycho yazdı:Zaten tek şeyi görevlerimi yapın
Kadimi Yapın
iflisi yapın başka bısı yapmıyorillah loncanın uygulama başlatmasımı lazım sen bu loncaya lvl kasmak ve görevlerini yaptırmak bızı mal gıbı kullanmak veya OTLANMAK için mi girdin ?

- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
Sarbon21 yazdı:evet haklısın uzatmanın alemi yok çünki hala lonca için ne yapabilceğime dağir bir cevap veremiyorsun.Tskxkxpsycho yazdı:Sarbon21 yazdı:Anıl afedersinde başka ne yapıyım.Şunu yapalım diyorum işiniz var bunu yapalım diyorum işiniz var.Yani başka bişey yaptıgı yok ne yapmamı bekliyosun cidden anlamadım açıklarsan sevinirim.Tskxkxpsycho yazdı:Zaten tek şeyi görevlerimi yapın
Kadimi Yapın
iflisi yapın başka bısı yapmıyorillah loncanın uygulama başlatmasımı lazım sen bu loncaya lvl kasmak ve görevlerini yaptırmak bızı mal gıbı kullanmak veya OTLANMAK için mi girdin ?
Loncayla bağın kalmadı uzatma istersensürekli kaçamak cevaplar...Neyse bu konuyu daha fazla meşgul etmiyicem.
Şuana kadar neden yapmadın ? yapsaydında görseydik 
Geri Dönüş
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Arkadaşlar yeter, uzatmanın alemi yok...
Eğer ki uzatmak istiyorsanız oyundan /f, Msn'den, ve forum özel mesajlarından faydalanırsanız bizleri mutlu edeceksiniz...
Eğer ki uzatmak istiyorsanız oyundan /f, Msn'den, ve forum özel mesajlarından faydalanırsanız bizleri mutlu edeceksiniz...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
EmirBerkKorkmaz yazdı:Arkadaşlar yeter, uzatmanın alemi yok...
Eğer ki uzatmak istiyorsanız oyundan /f, Msn'den, ve forum özel mesajlarından faydalanırsanız bizleri mutlu edeceksiniz...![]()
O benimle muhattap olamaz onunla ne msn ne /f yaparım 
Geri Dönüş
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Tamam, madem öyle niye uzatıyorsunuz...Tskxkxpsycho yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Arkadaşlar yeter, uzatmanın alemi yok...
O benimle muhattap olamaz onunla ne msn ne /f yaparım
Muhatap olmaz diyorsun kendin muhatap oluyorsun...
İkinizi de severim ve kavga etmeniz beni gerçekten üzüyor...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
Kable yazdı:Gerginliğe gerek yok anıl
Aferim yapmısın cumartesi bulusüyoz dimi Tekira da İnşallah 
Geri Dönüş