ankara güzelleri ikisinide severim ama unuttular mı bizi ne
dolmuşcu güzeli :lol:
$$$ KABUS LONCASI $$$
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KABUS TEAM
Re: $$$ KABUS LONCASI $$$
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
Yeni katılan arkadaşlarıma başarılar dilerim
Selam aleyküm gününüz aydın olsun hayırlı işler dilerim
Selam aleyküm gününüz aydın olsun hayırlı işler dilerim
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
- Kabusxhayalett
- FareAdam Düşmanı
Kabusxbaskan yazdı:ankara güzelleri ikisinide severim ama unuttular mı bizi ne
Yok abi ne unutması ya ayıpsın :?

єƒѕαηєℓєя öℓмєz ѕα∂є¢є şєкιℓ ∂єğιşтιяιя
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
Kabusxhayalett yazdı:Kabusxbaskan yazdı:ankara güzelleri ikisinide severim ama unuttular mı bizi ne
Yok abi ne unutması ya ayıpsın :?
NEDEN öyle geliyor bana yanılıyorum mu yoksa
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
Wealeykümselam cane hos geldin bende evimden ucacam az kaldı :lol:
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
Hopppppp ismail amcacım sen unutulacak adammısın unutmadık elbet hepiniz benim dostumsunuz.Kabusxbaskan yazdı:ankara güzelleri ikisinide severim ama unuttular mı bizi ne
Yav abi aramızda kalsın manita çok sorun yaratıyor ona vakit ayırmakdan önümü göremiyorum.
Paralar suyunu çekiyor arkadaş garıya gıza çok para gidiyor. Tavsiye etmem ama işde gönül otada konuyor ortayada
Saygılar.

- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
Selam aleyküm dostlarım,,
ibom ben sizi gerçekten çok seviyorum olmadıgına ragmen daha cok özledim inan bana
ama sunu unutma manita ayagı boş ayaktır sevdigin evlendigin olsun bende cok yasadım gordum boş şeyler
aklını kullan sende paranı pulunu harcama boş şeylere canım benim
Onurum benim Sen benim herşeyimsin babe dedin bana inan bana sende yaşadım herşeyi kardeşim seni cok seviyorum arkama bakınca hiç korkmuyorum ondan dolayı tecil ettim bıraktım ben olmayıonca arkama bakınca seni gorunce cok mutlu oluyorum korkmuyorum güveniyorum herşeye
dostlarım benim ben bir yola basladım kısa süre sonra bitecek sonra devlet memuru olarak doguda baslayacam devam edecegim sizler ile ayrı kalacagım belki ama haftada 2 defa da olsa gorusecegiz telefon sürekli acık oalcak msn face oyuna girmesemde sürekli devamlı gorusecegiz
Ben yokken ben varım gibi davranın ben sizinle olacagım her zaman inanın bana size çok güveniyorum size guvencim sonsuzdur kendinize dikkat etsin herkez geldigimde daha iyi gormek istiyorum
Onurum zırh pantolonu düşür sonra fırat ile kas kp mor gözlük alak ayakabı ceketide yaparız eksiksiz olsun çar haberin olsun hee
sedat fırat erdi sizler cok iyi cok delikanlı kardeşlerimsiniz sizi özleyecegim hafta sonu gelsin diye bekleyecem sizi gormek icin
Bugun yola cıkacagım tabi kısa süre bir zorluk daha var bitince her zaman süreklli iletişimde olacagım
suan oldugu gibi onur olcak loncada fırat sedat yanında olacak size guveniyorum bir sorun oldugu zaman hemen haber edin
loncada asla kufur vs şeylere taviz vermeyin kimseye eyw etmeyin biz bize kalmak icin cok şey ettik
cok kişiyi gözden cıkardık cok kişiye yol verdik kimse içinde üzülmedik
giden gittigi nedeni biliyor kalanda degerini biliyor bizim icin bizimle olacak lazım füzülü adam degil
onun icin lonca icindeki sınırlı kişilere özen gosterin adam almak degil sorun sorun adam gibi adam almaktır.....
Kendinize dikkat edin Memleket memleket dolasacagım kısa süre sonra rahat ederim
sayılı zaman cabuk geçer sonra memleket olarak sizin yanınızdayım
SİZİ SEVİYORUM kendinize dikkat edin
DOSTLARIMA DOST GÖRENLERE SELAM OLSUN.....
ibom ben sizi gerçekten çok seviyorum olmadıgına ragmen daha cok özledim inan bana
ama sunu unutma manita ayagı boş ayaktır sevdigin evlendigin olsun bende cok yasadım gordum boş şeyler
aklını kullan sende paranı pulunu harcama boş şeylere canım benim
Onurum benim Sen benim herşeyimsin babe dedin bana inan bana sende yaşadım herşeyi kardeşim seni cok seviyorum arkama bakınca hiç korkmuyorum ondan dolayı tecil ettim bıraktım ben olmayıonca arkama bakınca seni gorunce cok mutlu oluyorum korkmuyorum güveniyorum herşeye
dostlarım benim ben bir yola basladım kısa süre sonra bitecek sonra devlet memuru olarak doguda baslayacam devam edecegim sizler ile ayrı kalacagım belki ama haftada 2 defa da olsa gorusecegiz telefon sürekli acık oalcak msn face oyuna girmesemde sürekli devamlı gorusecegiz
Ben yokken ben varım gibi davranın ben sizinle olacagım her zaman inanın bana size çok güveniyorum size guvencim sonsuzdur kendinize dikkat etsin herkez geldigimde daha iyi gormek istiyorum
Onurum zırh pantolonu düşür sonra fırat ile kas kp mor gözlük alak ayakabı ceketide yaparız eksiksiz olsun çar haberin olsun hee
sedat fırat erdi sizler cok iyi cok delikanlı kardeşlerimsiniz sizi özleyecegim hafta sonu gelsin diye bekleyecem sizi gormek icin
Bugun yola cıkacagım tabi kısa süre bir zorluk daha var bitince her zaman süreklli iletişimde olacagım
suan oldugu gibi onur olcak loncada fırat sedat yanında olacak size guveniyorum bir sorun oldugu zaman hemen haber edin
loncada asla kufur vs şeylere taviz vermeyin kimseye eyw etmeyin biz bize kalmak icin cok şey ettik
cok kişiyi gözden cıkardık cok kişiye yol verdik kimse içinde üzülmedik
giden gittigi nedeni biliyor kalanda degerini biliyor bizim icin bizimle olacak lazım füzülü adam degil
onun icin lonca icindeki sınırlı kişilere özen gosterin adam almak degil sorun sorun adam gibi adam almaktır.....
Kendinize dikkat edin Memleket memleket dolasacagım kısa süre sonra rahat ederim
sayılı zaman cabuk geçer sonra memleket olarak sizin yanınızdayım
SİZİ SEVİYORUM kendinize dikkat edin
DOSTLARIMA DOST GÖRENLERE SELAM OLSUN.....
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
Gelsin Bidaha DerimKabusxmaster yazdı:Bak hele diyeceğini dedin gene adam gitmişkenHarbicocuK yazdı:Dikkat AT ve TAVUK Hırsızı Çıkabilir![]()