Anıl afedersinde başka ne yapıyım.Şunu yapalım diyorum işiniz var bunu yapalım diyorum işiniz var.Yani başka bişey yaptıgı yok ne yapmamı bekliyosun cidden anlamadım açıklarsan sevinirim.
Mehmet, Anıl bu konuda kesinlikle haklı...
Hiçbir üye senin kadar beni kasın, görevime gelin vs demiyor...
Sen bir de Bedelli'sin...
Eğer loncaya görev için girdiysen zaten hiç girmeseymişsin...
EmirberkKorkmaz Arkadaşım Artık Şu aramızdaki Dargınlıgı bitirelimde Arkadaş olmaya çalıssak sen beni yasaklıya eklemişşin silersem Sevinirim İyi Forumlar....
EmirBerkKorkmaz yazdı:Mehmet, Anıl bu konuda kesinlikle haklı...
Hiçbir üye senin kadar beni kasın, görevime gelin vs demiyor...
Sen bir de Bedelli'sin...
Eğer loncaya görev için girdiysen zaten hiç girmeseymişsin...
Beni kasını 1kere söyledim ciddi olarak ondan sonrada bedellisin dediniz konusunu bile açmadım.Ve sana 1-2 kere dedim.Onuda şakasına demiştim hatta uğura dedimki ben mehmeti kasarım felan de dedim berk e şaka yapıyorum kasman gerekmez dedim. 2.si Derdim görev değil derdim sabah giriyoruz kadim diyosunuz iptal ediyosunuz.Ardından akşam habersiz gidiyosunuz.Hiç bir şey yaptıgı yok diyo.Lonca içim ne yapabilceğimi ben anlamadım Yardım lazım deyipde bana benim gelmediğim 1kişi varmı acaba.
futo08 yazdı:EmirberkKorkmaz Arkadaşım Artık Şu aramızdaki Dargınlıgı bitirelimde Arkadaş olmaya çalıssak sen beni yasaklıya eklemişşin silersem Sevinirim İyi Forumlar....
Beni tehdit ettiğinden olabilir mi?
İstersen fotoğrafları da koyabilirim...
Bu arada benim seninle başka derdim yok..
futo08 yazdı:EmirberkKorkmaz Arkadaşım Artık Şu aramızdaki Dargınlıgı bitirelimde Arkadaş olmaya çalıssak sen beni yasaklıya eklemişşin silersem Sevinirim İyi Forumlar....
Beni tehdit ettiğinden olabilir mi?
İstersen fotoğrafları da koyabilirim...
Bu arada benim seninle başka derdim yok..
Ben seni tehdit etmedim ki Sadece benim hakkımda düzgün konuş dedim bunun neresi tehdir sorabilimiyim?