Kurban Bayramınız Kutlu Olsun. Tüm Sevdiklerinizle Nice Bayramlara Dostlar.
Karargahxserdar
<> Kurt Loncası <>
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: <> Kurt Loncası <>
SERDARBEY yazdı:Kurban Bayramınız Kutlu Olsun. Tüm Sevdiklerinizle Nice Bayramlara Dostlar.
Karargahxserdar
Saolasın Gardaş'ım Cümle Türk - İslam Aleminin İnşallah ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
ozifb yazdı:bişi sorucam masaüstünün fotorafını çektimi nereye gidio nereye kaydoluo bi türlü çözemedim
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
113. sayfada şifa rekorum vardı
O foto pc dede vardı ama format attıgımda resım gıttı akıl edemedım harici belleke taşımayı
Tek kanıtım Bu lonca sayfasına paylaşmıstım
ama resim gözükmüyor
sebebi nedir ??? ( Kurtlarxltexasll)
Buda yenisi
Eskisine yakın 
O foto pc dede vardı ama format attıgımda resım gıttı akıl edemedım harici belleke taşımayı
Tek kanıtım Bu lonca sayfasına paylaşmıstım
ama resim gözükmüyor
Buda yenisi

BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

Resmi çektikten sonra bir paint sayfası veya bir photoshop programı sayfası açmalısın ve CTRL+V (Yapıştır) yapmalısın, bunun dışında ekranda Prnt&Scrn tuşu ile aldığın görüntüler kaydolmaz.ozifb yazdı:ozifb yazdı:bişi sorucam masaüstünün fotorafını çektimi nereye gidio nereye kaydoluo bi türlü çözemedim

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
bn worl d e kaydediom internet e koyamıom onlara koydumu olacakmı o çektiğim fotoyu foruma nasıl koyabilirm onu soruomRescuer yazdı:Resmi çektikten sonra bir paint sayfası veya bir photoshop programı sayfası açmalısın ve CTRL+V (Yapıştır) yapmalısın, bunun dışında ekranda Prnt&Scrn tuşu ile aldığın görüntüler kaydolmaz.ozifb yazdı:ozifb yazdı:bişi sorucam masaüstünün fotorafını çektimi nereye gidio nereye kaydoluo bi türlü çözemedim
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Paintten kaydetmelisin word'la olmaz. Çünkü kaydettiğin resmin uzantısı .jpeg, .bmp, .gif, .png tarzında olmalı ve Word dosyaları .doc yada .rtf tarzında kaydediliyor sanırım. Kısacası painte yapıştırırsan sorun ortadan kalkar.ozifb yazdı:bn worl d e kaydediom internet e koyamıom onlara koydumu olacakmı o çektiğim fotoyu foruma nasıl koyabilirm onu soruomRescuer yazdı:Resmi çektikten sonra bir paint sayfası veya bir photoshop programı sayfası açmalısın ve CTRL+V (Yapıştır) yapmalısın, bunun dışında ekranda Prnt&Scrn tuşu ile aldığın görüntüler kaydolmaz.ozifb yazdı:ozifb yazdı:bişi sorucam masaüstünün fotorafını çektimi nereye gidio nereye kaydoluo bi türlü çözemedim

Tılmesa
saolRescuer yazdı:Paintten kaydetmelisin word'la olmaz. Çünkü kaydettiğin resmin uzantısı .jpeg, .bmp, .gif, .png tarzında olmalı ve Word dosyaları .doc yada .rtf tarzında kaydediliyor sanırım. Kısacası painte yapıştırırsan sorun ortadan kalkar.ozifb yazdı:bn worl d e kaydediom internet e koyamıom onlara koydumu olacakmı o çektiğim fotoyu foruma nasıl koyabilirm onu soruomRescuer yazdı:Resmi çektikten sonra bir paint sayfası veya bir photoshop programı sayfası açmalısın ve CTRL+V (Yapıştır) yapmalısın, bunun dışında ekranda Prnt&Scrn tuşu ile aldığın görüntüler kaydolmaz.ozifb yazdı:ozifb yazdı:bişi sorucam masaüstünün fotorafını çektimi nereye gidio nereye kaydoluo bi türlü çözemedim
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Ne demek kardeşim görevimiz, takıldığın bir aşama olursa buralardayım.

Tılmesa

masaüstü arka plan olarak güzel duryor forumun arka plan resmi
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½