İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Her fırsatta gönüllü çalışıyoruz bu işi sizin için yapıyoruz sizin için çalışıyoruz vs vs diyenler oyuncular tarafından istenmemekte fakat istifalarını hala vermemekteler umarım bundan sonra oyuncuların huzuru/rahatı için varız demezler zira bu işi egolarını tatmin etmek için yaptıklarını açıkça ortaya koydular 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
bir protesto olarak İKV FACEBOOK sayfasını beğenen herkesin BEĞENMEKTEN VAZGEÇ butonuna basmasını rica ediyorum.
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: adresbu, bilinmez, Cymzarakli, DoNotDisturb, dreamtr, girayankara, Grandxtexas, inetryconydot, kalearkasi, mComak, Melankolik, Odiseus, seagle, semraye, Thefat, xxxDEADxxx, XxXxGaZixXxX, Yusufegemennn ve 13 misafir
Farkındamısınız bu yönetici hiç çıkmadı bugun bu GENEL etkileşimden :?: :roll:
Bu forumu görüntüleyenler: adresbu, bilinmez, Cymzarakli, DoNotDisturb, dreamtr, girayankara, Grandxtexas, inetryconydot, kalearkasi, mComak, Melankolik, Odiseus, seagle, semraye, Thefat, xxxDEADxxx, XxXxGaZixXxX, Yusufegemennn ve 13 misafir
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Sayın Lathander'imizde ßurdaseagle yazdı:Kimler çevrimiçi
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=50776&start=10
- Yusufegemennn
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Mevlüt Dinç Bu oyuna zamanında çok emek verdi..Ama 49 seviyenin gelmesiyle birlikte 1 Gm geldi ve nerdeyse önüne gelen herkesi Gm yaptı. Ve sonucu görüyorsunuz.
Abura,Kubilay,Madturk,Alpamis gibi verdiği sözünü tutan Gm ler bizi böyle kişilerin eline bıraktı. Hadi Madturk askere gitmişti ve askerden döndüğünde görevine geri döneciğini söylemiştiler ama son 4 ay içinde dönmesi gerekiyordu neden dönmedi? Kesin yeni yönetim kabul etmemiştir. Aburanın zamanında bu oyundan aldığım zevkin şimdi 1/3 ini bile alamıyorum.
Abura,Kubilay,Madturk,Alpamis gibi verdiği sözünü tutan Gm ler bizi böyle kişilerin eline bıraktı. Hadi Madturk askere gitmişti ve askerden döndüğünde görevine geri döneciğini söylemiştiler ama son 4 ay içinde dönmesi gerekiyordu neden dönmedi? Kesin yeni yönetim kabul etmemiştir. Aburanın zamanında bu oyundan aldığım zevkin şimdi 1/3 ini bile alamıyorum.
!.....Yusufegemennn|Lionlxlpasserby.....!
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Öhö Öhö Abartmaadresbu yazdı:Sayın Lathander'imizde ßurdaseagle yazdı:Kimler çevrimiçi
Farkındamısınız bu yönetici hiç çıkmadı bugun bu GENEL etkileşimden :?: :roll:qizLenıyor az Önce ßır konuya yorum arttı
İşTe Link'i
ßu kadar yüzün yok HeLaLKod: Tümünü seç
Eet Gene Bir İkv Yönetim Çıkarı
Arkadaşlar Bi Düşünün İkv İsim Haklarını Kutularıyla Beraber Üyelikal.com'a Sattı Sonra Üyelikal.com'dan Reklam Aldı Oyunda Sitesinde Yayınladı İsim Hakkı Su Kadar Surada Diye..!
Bi Düşünün..!
Adamlar İsim Haklarını 30 Tl'den Üyelik Al'a Sattırıyorlar
Şimdi Size İsim Hakkını Niye Beleşe Versinki
Ne Güzel İsim Hakkı 30 Tl Satılıyor
Biz Paramızı Feda Ederiz Ancak Anlar Günahını Vermezler Arkadaslar (:
Adamlar Ticaret Yaptığı Mal'ı Nie Beleşe Versinki Güldürmeyin Beni xD
Herkeze Verilceğini Bilsem
Benim Kp Çarlarım Vardı Arkadaslardan Rica Ederdim Her Etkinlikde 1 Arz 1 Lodos Olarak Girer Her Seferinde Kazanırdım (:
12 İsim Hakkı Yapardım Ama Bunların Olacağını Bildiğimden 1 Kere Katıldım
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
Afterlife yazdı:Öhö Öhö Abartmaadresbu yazdı:Sayın Lathander'imizde ßurdaseagle yazdı:Kimler çevrimiçi
Farkındamısınız bu yönetici hiç çıkmadı bugun bu GENEL etkileşimden :?: :roll:qizLenıyor az Önce ßır konuya yorum arttı
İşTe Link'i
![]()
Arkadaşlar Bi Düşünün İkv İsim Haklarını Kutularıyla Beraber Üyelikal.com'a Sattı Sonra Üyelikal.com'dan Reklam Aldı Oyunda Sitesinde Yayınladı İsim Hakkı Su Kadar Surada Diye..!
Bi Düşünün..!
Ne Güzel İsim Hakkı 30 Tl Satılıyor![]()
BELEŞ DEĞİL GÜNLERCE SAVAŞA ALINMAK İÇİN BEKLEDİK ZORLU RAKİBİMİZLE SAVAŞTIK!
http://bit.ly/qM7njk
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
MerHaßaLarAfterlife yazdı:Öhö Öhö Abartmaadresbu yazdı:Sayın Lathander'imizde ßurdaseagle yazdı:Kimler çevrimiçi
İşTe Link'i
![]()
Bi Düşünün..!
Ne Güzel İsim Hakkı 30 Tl Satılıyor
Biz Paramızı Feda Ederiz Ancak Anlar Günahını Vermezler Arkadaslar (:
Adamlar Ticaret Yaptığı Mal'ı Nie Beleşe Versinki Güldürmeyin Beni xD
Herkeze Verilceğini Bilsem
Benim Kp Çarlarım Vardı Arkadaslardan Rica Ederdim Her Etkinlikde 1 Arz 1 Lodos Olarak Girer Her Seferinde Kazanırdım (:
12 İsim Hakkı Yapardım Ama Bunların Olacağını Bildiğimden 1 Kere Katıldım![]()
O Zaman neden İLk qünden ßeri AçıkLama yapıLmadı Şimdi CıvıtıyorLar. ßaştan DeseLerdi Simdi ßunLar OLmucaktı.
ßunu üyeLik AL qörmüştür ne yapıyosunuz siz demişLerdir ßu Yönetımde Dansöz gißi kıvırtıyoduR... Kesın ßöyLedir... Her yedıqınız HaLtı neden KuLLanıcıLarın zararrına uqratıyosunuz AÇıkLayın ßaqaLmm. AçıkLayıcak yüzünüz varmı Aßatması yok Sövsek Azdır ßiz SALAK mıyızda o duruma konuLuyoruz he Yönetımı Korumayın sakın KORUNACAK KİŞİLİqE SAHIP DEĞİLLER çünkü.....
İyi Forumlar.
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Tr Army
Yer:
Meteor Bölgesi, Etkinlik Salonu
Etkinliğin gerçekleşme zamanı
Eminönü: 15:00
Teşkilat: 15:00
Beyaz Köşk: Eminönü Sunucusu'nu müteakiben
Kuklacı: Teşkilat Sunucusu'nu müteakiben
Meran: 20:00
Tılsım: 20:00
Sancak: Meran Sunucusu'nu müteakiben
Anka: Tılsım Sunucusu'nu müteakiben
Etkinliğin Tanımı:
Sancak Savaşları; klan mensuplarının grup olarak katılabilecekleri savaşlardır. Grup olarak hareket ederek, düşman klana karşı galibiyet arayabilecek gözü kara kişilerin katılabileceği bir savaş biçimidir. Yalnızca sınırlarını zorlayanlar bu savaşta galip gelebilirler!
Şartları:
Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve 6 kişilik bir grupta olmaları gerekmektedir.
Bölgede bulunan her klandan farklı 6 grup etkinlik alanına rastgele olmak üzere [GM]’ler tarafından alınacaktır. Daha fazla grup alınmayacaktır.
Katılacak grupların liderlerinin en az 49 seviye olmaları gerekmektedir.
Ölen ve öldüğünde “Yeniden Canlan” butonunu kullanan kişiler güvenli alanda (klan sancağı veya kalesi) oyuna başlayacaktır. Savaş alanına geri alınmayacaktır. Savaş meydanında ölüleri yalnızca Şifacılar canlandırabilirler.
Oturmak, yatmak ve iksir kullanımı serbesttir.
Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alan içerisinde hazır olduklarında [GM]’lerin komutları ile savaş başlayacaktır.
Savaş sonunda ayakta kalan klan savaşı kazanacaktır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
Notlar:
Etkinlik ödüllerinde değişikliğe gidilebilir.
Etkinliğin gerçekleştirilebilmesi için yeterli katılım sağlanmaması durumunda etkinlik iptal edilebilir yada düzenlenebilir.
COK MERAK EDIYORUM BU AKSAM HANGİ YÜZLE GELİP BU ETKİNLİGİ DÜZENLEMEYE CALISACAKLAR VE COK DAHA MERAK EDİYORUM BU ETKİNLİGE BU KARAKTERSİZLERİN YANINDA GİREN OLACAK MI ????
Meteor Bölgesi, Etkinlik Salonu
Etkinliğin gerçekleşme zamanı
Eminönü: 15:00
Teşkilat: 15:00
Beyaz Köşk: Eminönü Sunucusu'nu müteakiben
Kuklacı: Teşkilat Sunucusu'nu müteakiben
Meran: 20:00
Tılsım: 20:00
Sancak: Meran Sunucusu'nu müteakiben
Anka: Tılsım Sunucusu'nu müteakiben
Etkinliğin Tanımı:
Sancak Savaşları; klan mensuplarının grup olarak katılabilecekleri savaşlardır. Grup olarak hareket ederek, düşman klana karşı galibiyet arayabilecek gözü kara kişilerin katılabileceği bir savaş biçimidir. Yalnızca sınırlarını zorlayanlar bu savaşta galip gelebilirler!
Şartları:
Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve 6 kişilik bir grupta olmaları gerekmektedir.
Bölgede bulunan her klandan farklı 6 grup etkinlik alanına rastgele olmak üzere [GM]’ler tarafından alınacaktır. Daha fazla grup alınmayacaktır.
Katılacak grupların liderlerinin en az 49 seviye olmaları gerekmektedir.
Ölen ve öldüğünde “Yeniden Canlan” butonunu kullanan kişiler güvenli alanda (klan sancağı veya kalesi) oyuna başlayacaktır. Savaş alanına geri alınmayacaktır. Savaş meydanında ölüleri yalnızca Şifacılar canlandırabilirler.
Oturmak, yatmak ve iksir kullanımı serbesttir.
Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alan içerisinde hazır olduklarında [GM]’lerin komutları ile savaş başlayacaktır.
Savaş sonunda ayakta kalan klan savaşı kazanacaktır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
Notlar:
Etkinlik ödüllerinde değişikliğe gidilebilir.
Etkinliğin gerçekleştirilebilmesi için yeterli katılım sağlanmaması durumunda etkinlik iptal edilebilir yada düzenlenebilir.
COK MERAK EDIYORUM BU AKSAM HANGİ YÜZLE GELİP BU ETKİNLİGİ DÜZENLEMEYE CALISACAKLAR VE COK DAHA MERAK EDİYORUM BU ETKİNLİGE BU KARAKTERSİZLERİN YANINDA GİREN OLACAK MI ????
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Tr Army
Eminönü sunucusunda gmler almıslar arkadasları savassınlar diye ordaki arkadaslar savasmadan cıkmıslar hemen diger sunucularda Teşkilat Beyazköşk ve Kuklacıda konuyla ilgili konu yok Akışlar eminönü sunucusuna darısı aksam bizim Tılsıma..
He is a dream,Er ist traume...
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU