Üretici ve Madencilere Müjde

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
megaotrom
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Üretici ve Madencilere Müjde

Mesaj gönderen megaotrom »

Ben begendim bu haberi ancak fiyatların bu şekilde düşceği söylenmiş işte bundan emin değilim düşerse tabiki iyi olur ciiden artık bir elbise dize bilmek için sıfırdan oynayan birninin 3 yıl oynaması gerekiyordu ki cidden çileden çıkmaya başlamıştı olay :D fiyatlar düşmezse bu olay yalan olur tabi ki :D
Full oyun bağamlılık yapar
Kullanıcı avatarı
karopy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen karopy »

Müjdeymiş ne Müjdesi be. 1 tane maden göremiyorum böle iş mi olur. nefret ettim İKV den artık. Ashab a 3 menekşe kalarak yapılır mı böle bişe. ben mavi topaz çekerek geçimimi sağlıyodum. 4 mavi ye bi menekşe takas edip hallediodum. günde zaten 4 tane çekiodum. şimdi hiçbişe yapamıorum. 20 dakka bi madende mi bekliyim. gezip dolşaın başında beklemeyin demişsiniz. madenler sanki kolay yerde de gez dolaş diosunuz. cidden iyice cırkı çıktı. piyasa yüksek olsun eski hali olsun. sizin yüzünüzden menekşe satan yok ki ashab üreeteyim. her yer maden ama madenler ortalıkta yok. sabah erken kalkan hemen madenleri çekio. bakıosun çekmiş gitmiş ara ara maden bul sonra. 5 dakka olsun temiz olsun ben eski sistemi istiorum.
MeTaNiZe

"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
Kullanıcı avatarı
karopy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen karopy »

ayrıca maden çekemeyen de oturmasın madenin başına. benm elim hızlı kimseye kaptırmıom ve günde en az 4 mavi topaz çekip kalkıom pc den. kaç gündür oyundan zevk alamıom.
MeTaNiZe

Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

DoNotDisturb yazdı:Emeği geçen tüm herkeze teşekkürler. Herşey daha iyi bir İKV için ;)

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Enderxangel »

Buqrahan yazdı:
DoNotDisturb yazdı:Emeği geçen tüm herkeze teşekkürler. Herşey daha iyi bir İKV için ;)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

karopy yazdı:ayrıca maden çekemeyen de oturmasın madenin başına. benm elim hızlı kimseye kaptırmıom ve günde en az 4 mavi topaz çekip kalkıom pc den. kaç gündür oyundan zevk alamıom.

zaten hepsini sen çekme diye yönetim bu uygulamayı getirdi. Çekebilen 4 kişi çekemeyen 100 000 kişi. çeken br kişinin oyunu bırakmasından sa, çekemeyen 100 000 in devam etmesi onlar için daha hayırlı.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

Sanatkarr yazdı:
karopy yazdı:ayrıca maden çekemeyen de oturmasın madenin başına. benm elim hızlı kimseye kaptırmıom ve günde en az 4 mavi topaz çekip kalkıom pc den. kaç gündür oyundan zevk alamıom.

zaten hepsini sen çekme diye yönetim bu uygulamayı getirdi. Çekebilen 4 kişi çekemeyen 100 000 kişi. çeken br kişinin oyunu bırakmasından sa, çekemeyen 100 000 in devam etmesi onlar için daha hayırlı.
Cevap bu kadar basit teşekkür ediyorum arkadaşa beni bu yorumu yazmak için uğraştırmadı.Ayrıca bu maden şekliyle oyunu bırakan sadece bizim sunucuda 100kişi olsa emin olun 200kişi oyuna daha fazla bağlanır varsın maden fiyatları düşmesin artık herkes çekebiliyo düşünün bir hafta bir madende yatıyodum 4 5 tane anca çekebiliyodum şimdi o kadar maviyi 2 3 günde çekiyorum.
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xARZx »

şu madenler hiç olmasa 10 dk civarında birşey olsun bende 20 dk olmasından yana değilim
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PASAXVARYEMEZ »

YİNE İKV GAME MASTERLERİ Bİ YENİLİK YAPTI AMA ZORLAŞTIRARAK YAPTI MADENLERİN SÜRESİ 4 KATINA ÇIKTI ESKİDEN 2 MADEN VARDI GÜNDE 2 TANE İRİDYUM ÇIKIYORDU ŞİMDİ 4 KATINA ÇIKARAK GÜNDE YİNE 2 MADEN ÇIKIYOR SÜRELER HEPSİ 5 DK OLSAYDI SÜPER OLURDU AMA GAME MASTERLER BU İŞİDE BECEREMEDİ GEÇMİŞ OLSUN İKV AİLESİNE MEVLANA NE DEMİŞ ZORLAŞTIRMAYIN KOLAYLAŞTIRIN.
PAŞAXVARYEMEZ

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
´´HZ.MEVLANA´´
Kullanıcı avatarı
karopy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen karopy »

Sanatkarr yazdı:

beceremeyen oturmasın o zaman ne laga luga yapıyon
MeTaNiZe

“Eski Duyurular” sayfasına dön