JuSTLoV yazdı:ar-ge takımından kim birinci olmuş acabaReaLpaiN yazdı:Bir Ar-ge Takımındaki Oyuncunun 1. Olması Resmen Torpile Girer !![]()
Video 1. si Ferdi Tatlısu Ar-ge Takımında
JuSTLoV yazdı:ar-ge takımından kim birinci olmuş acabaReaLpaiN yazdı:Bir Ar-ge Takımındaki Oyuncunun 1. Olması Resmen Torpile Girer !![]()
ben "yetkililer katılamaz" gibi bi ibare göremedim fan art ' ta. videosu gayet güzel olduğu için derece alması doğaldır.ReaLpaiN yazdı:JuSTLoV yazdı:ar-ge takımından kim birinci olmuş acabaReaLpaiN yazdı:Bir Ar-ge Takımındaki Oyuncunun 1. Olması Resmen Torpile Girer !![]()
Video 1. si Ferdi Tatlısu Ar-ge Takımında![]()
Yağcılığın doruk noktasına ulaşmışsın aşmışsın kendini bravomitmet yazdı:ben "yetkililer katılamaz" gibi bi ibare göremedim fan art ' ta. videosu gayet güzel olduğu için derece alması doğaldır.ReaLpaiN yazdı:JuSTLoV yazdı:ar-ge takımından kim birinci olmuş acabaReaLpaiN yazdı:Bir Ar-ge Takımındaki Oyuncunun 1. Olması Resmen Torpile Girer !![]()
Yağcılıkla alakası yok Ferdi arkadaşımız hak edmiş Eseri gayet güzel.Taşkale çıkarmak için bahane aramayın.Anca çocuklar bunu yapar.Cerfiss yazdı:Yağcılığın doruk noktasına ulaşmışsın aşmışsın kendini bravomitmet yazdı:ben "yetkililer katılamaz" gibi bi ibare göremedim fan art ' ta. videosu gayet güzel olduğu için derece alması doğaldır.ReaLpaiN yazdı:JuSTLoV yazdı:ar-ge takımından kim birinci olmuş acabaReaLpaiN yazdı:Bir Ar-ge Takımındaki Oyuncunun 1. Olması Resmen Torpile Girer !![]()
est. yeri geldiğinde yönetimin ayağını yalayan birisinden bunu duymak çok acı.Cerfiss yazdı:Yağcılığın doruk noktasına ulaşmışsın aşmışsın kendini bravomitmet yazdı:ben "yetkililer katılamaz" gibi bi ibare göremedim fan art ' ta. videosu gayet güzel olduğu için derece alması doğaldır.ReaLpaiN yazdı:JuSTLoV yazdı:ar-ge takımından kim birinci olmuş acabaReaLpaiN yazdı:Bir Ar-ge Takımındaki Oyuncunun 1. Olması Resmen Torpile Girer !![]()
Loncadaşım olarak şunu söyleyebilirim ;mitmet yazdı:
est. yeri geldiğinde yönetimin ayağını yalayan birisinden bunu duymak çok acı.
videoyu izlememiştir bile yazan kişi. eşek hoşaftan ne anlar.justine yazdı:Loncadaşım olarak şunu söyleyebilirim ;mitmet yazdı:
est. yeri geldiğinde yönetimin ayağını yalayan birisinden bunu duymak çok acı.
Eser Ferdi tarafından yönetime sunulduğunda henüz Ar-ge takımında değildi..
2. olarak şunu söyleyeceğim ;
Sizce video yetersiz miydi ?? Yahut daha iyi video sundunuz mu ??
3. olarak da şunu söyleyecem mitmet (her ne kadar haz almadığım bir arkadaş da olsa) yağcılık yaparak eline birşey geçirmeyeceğini biliyordur.. Daha önceden sürtüşmemiz var.. O yüzden yağcılıkla yalakalık alakası olacağını düşünmüyorum..