bermer yazdı:Epey uzun bir uğraş sonunda yazıları çevirdim,
bi kaç eksiğim yanlışım olabilir kusura bakmayın.
Koşuyorum doğduğumdan beri
Şark üzerindeki,son yardım adada
Yolluyorlar beni oraya,buraya
Bilgi istiyorlar,topluyorum
Kes diyorlar kesiyorum...
Antrepoda cinler vardı
Sığınaklar basıldı
Dev ananın zincirleri toplandı
-------------(Karakürk'le ilgili bir şey söylüyor anlamadım)
İfliss'i öldürdüm
ONU YAP
BUNU YAP!
Sonunda az kaldı diyorlar
Madalyalar veriyorlar gizli gizli
Onların dediklerine niye yaptın dersen
Önceleri .........(Bir şeyler söylüyor analamadım)
......
.........
Hiçbiri benim kadar bilmedi...
Yine de bir GB Makina kadar güvendiler bana
O kadar zahiri oldum ki
Bütün çamaşırlarımı bir bir serdiler önüme...
Ama hata ettiler
Son geldiğinde
Biz de oyunumuzu oynayacağız,
İki ters...
Bir düz..
Arkadaşlar, çemberlitaş görevlerini nerden mi alacağız?,
Teşkilat Hattı'ndan.
Telefon sesi de bunun kanıtıdır
Güzel bir çalışma olmuş eline sağlık. Valla bende denilenleri çevirmeye çalışıcaktım.
İlk iki cümleyi çevirdim. Gerisini biraz anlamayınca bıraktım gitti
bermer yazdı:Epey uzun bir uğraş sonunda yazıları çevirdim,
bi kaç eksiğim yanlışım olabilir kusura bakmayın.
Koşuyorum doğduğumdan beri
Şark üzerindeki,son yardım adada
Yolluyorlar beni oraya,buraya
Bilgi istiyorlar,topluyorum
Kes diyorlar kesiyorum...
Antrepoda cinler vardı
Sığınaklar basıldı
Dev ananın zincirleri toplandı
-------------(Karakürk'le ilgili bir şey söylüyor anlamadım)
İfliss'i öldürdüm
ONU YAP
BUNU YAP!
Sonunda az kaldı diyorlar
Madalyalar veriyorlar gizli gizli
Onların dediklerine niye yaptın dersen
Önceleri .........(Bir şeyler söylüyor analamadım)
......
.........
Hiçbiri benim kadar bilmedi...
Yine de bir GB Makina kadar güvendiler bana
O kadar zahiri oldum ki
Bütün çamaşırlarımı bir bir serdiler önüme...
Ama hata ettiler
Son geldiğinde
Biz de oyunumuzu oynayacağız,
İki ters...
Bir düz..
Arkadaşlar, çemberlitaş görevlerini nerden mi alacağız?,
Teşkilat Hattı'ndan.
Telefon sesi de bunun kanıtıdır
Güzel bir çalışma olmuş eline sağlık. Valla bende denilenleri çevirmeye çalışıcaktım.
İlk iki cümleyi çevirdim. Gerisini biraz anlamayınca bıraktım gitti
(¯`·.GÜNCEL.·´¯)
Ben de epey bir uğraştım, sinir oldum şu anlayamadığım yerlerde, sanırım Karakürkten sonraki kısımda, yani
Onların dediklerini niye yaptın dersen..
Önceleri kimse bilmiyordu,
Benim neler yapabileceğimi..
gibi bir şey söylüyor
Hold me and love me ~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
Çemberlitaş Grub Bölgesi olursa 59 Seviye'yi boşa beklemeyin bence.
59 Seviye + Grub Bölgesi olarak Çemberlitaş gelirse, 59 Seviye görevlerini Grub Bölgesi'nde mi yapıcaz
Ama arkadaşlar bence Grub Bölgesi olmayacak. Çünkü ;
Geçen sene Compex Fuarı'nda Grub Bölgeleri Sığınak-Miğrat'ın tanıtım videosunun sonunda
GRUB BÖLGELERİ
Sığınak ve Miğrat
yazıyordu.
Ama "Çemberlitaş" videosunun sonunda buna benzer birşey göremiyoruz Umarım Grub Bölgesi olmaz ve 59 Seviye gelir.
JouRney yazdı:Çemberlitaş Grub Bölgesi olursa 59 Seviye'yi boşa beklemeyin bence.
59 Seviye + Grub Bölgesi olarak Çemberlitaş gelirse, 59 Seviye görevlerini Grub Bölgesi'nde mi yapıcaz
Geçen sene Compex Fuarı'nda Grub Bölgeleri Sığınak-Miğrat'ın tanıtım videosunun sonunda
GRUB BÖLGELERİ
Sığınak ve Miğrat
yazıyordu.
Ama "Çemberlitaş" videosunun sonunda buna benzer birşey göremiyoruz Umarım Grub Bölgesi olmaz ve 59 Seviye gelir.
gereken açıklamayı daha önce yaptım.Çemberlitaş yaz aylarında yeni seviye olarak geliyor.Kısmen yeni eşya ve yeni şaheserler de gelecek.Eski şaheserler çöp olmayacak ve element efsunlu eşyalar çemberlitaşta kendisini gösterecek
JouRney yazdı:Çemberlitaş Grub Bölgesi olursa 59 Seviye'yi boşa beklemeyin bence.
GRUB BÖLGELERİ
Sığınak ve Miğrat
yazıyordu.
gereken açıklamayı daha önce yaptım.Çemberlitaş yaz aylarında yeni seviye olarak geliyor.Kısmen yeni eşya ve yeni şaheserler de gelecek.Eski şaheserler çöp olmayacak ve element efsunlu eşyalar çemberlitaşta kendisini gösterecek
Evet, Çemberlitaş bir Grub B. olursa yeni seviyeler gelmez. Ama "Kurmay" arkadaşın bahsettiği gibi Yeni Seviyeler gelicekmiş (Fuar'da açıklamışlar sanırım). Ee arkadaşlar Yeni Seviye gelirse Grub Bölgelerinde mi kasıcaz.
Mantığa davet ediyorum Ya yeni seviye gelmeyecek ; Çemberlitaş Grub Bölgesi olucak ya da Yeni Seviye gelicek Çemberlitaş normal bir bölge olucak.
JouRney yazdı:Geçen sene Compex Fuarı'nda Grub Bölgeleri Sığınak-Miğrat'ın tanıtım videosunun sonunda
GRUB BÖLGELERİ
Sığınak ve Miğrat
yazıyordu.
JouRney yazdı:Evet, Çemberlitaş bir Grub B. olursa yeni seviyeler gelmez. Ama "Kurmay" arkadaşın bahsettiği gibi Yeni Seviyeler gelicekmiş (Fuar'da açıklamışlar sanırım). Ee arkadaşlar Yeni Seviye gelirse Grub Bölgelerinde mi kasıcaz.
Mantığa davet ediyorum Ya yeni seviye gelmeyecek ; Çemberlitaş Grub Bölgesi olucak ya da Yeni Seviye gelicek Çemberlitaş normal bir bölge olucak.
JouRney yazdı:Geçen sene Compex Fuarı'nda Grub Bölgeleri Sığınak-Miğrat'ın tanıtım videosunun sonunda
GRUB BÖLGELERİ
Sığınak ve Miğrat
yazıyordu.
kardeşim nie 2 gruba ayırıyosunuz anlamıyorum yani ya grub bölgesi yada yeni lvl mantık bu mu ?? Belki sadece normal bölge olucak ne grub bölgesi ne de yeni lvl !!!
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!