Loncamıza katılan gerek maddi (oyun içi) gerek manevi değerlerden gerçekten çok memnunum hep böyle emin adımlarla ilerleyeceğimizi umuyorum.
Yaşar abi nin loncadan çıkmasındada tamamen kendi kararı etkendir. kimse altında bir şeyler aramasın. Böyle olması icab etti ve böyle oldu bu kadar. Emirhan ve SiMoN kardeşlerimede tekrar hayırlı olsun diyorum :idea:
Herzaman ki gibi :arrow: .....SoNx..... :arrow:
Sonxteam yazdı:SoNxSıMoN, Yusuf kardeşimiz günün 2. şah eseri olarak Ejder Asa üretmiştir. Tüm SoNx Ailesine hayırlı olması dişeği ile.
bu üretimin ailemize verdiğin değeri gösteriyor kardeşim bu bizi çok mutlu etmiştir bizde bu değere kayıtsız kalmayacağız tabiki. artık loncanın ileri gelenler kadrosuna geçmek için nümnde sadece bir basamak kaldı o basamağı geçtiğin anda yönetim kadrosunda yerin ayrılmıştır ayrıca istediğin her hangi bir şaheseri biz sana üreteceğiz bunun sözünü veriyorum
hep birlikte yürümeye............ ~~~~~~SonX~~~~~~
Yoluma loncasız olarak devam edeceğim. Sonx ler her daim kardeşimdir. Hepsi için geçerli değil bu. En kısa zamanda e pin satın alacağım en fazla 1 haftaya kadar sonxözgür 3 çarımıda değiştireceğim. Hepinize başarılar dilerim.
Sonxteam yazdı:SoNxSıMoN, Yusuf kardeşimiz günün 2. şah eseri olarak Ejder Asa üretmiştir. Tüm SoNx Ailesine hayırlı olması dişeği ile.
bu üretimin ailemize verdiğin değeri gösteriyor kardeşim bu bizi çok mutlu etmiştir bizde bu değere kayıtsız kalmayacağız tabiki. artık loncanın ileri gelenler kadrosuna geçmek için nümnde sadece bir basamak kaldı o basamağı geçtiğin anda yönetim kadrosunda yerin ayrılmıştır ayrıca istediğin her hangi bir şaheseri biz sana üreteceğiz bunun sözünü veriyorum
hep birlikte yürümeye............ ~~~~~~SonX~~~~~~
Eyw aßim ßöyLe DéMén ßéNi GuRurLanDırDı Tsk Ederim Sonx aiLesine Layik OLmaya ÇaLışacağım..
ßundan Sonra Daha azimLe Oynayacağım..!
Karakter Adı:*SoNxSiMoN-ŞiFa-ArZ-49[aZ KaLDı xD] Karakter Adı:*SoNxSıMoN-ßüYüCü-ArZ-49[éJDéR ã§ã]