ÇOK GÜZEL BİR FİKİR HAYATA GEÇERSE ÇOK SEVİNİRİM VEDE DESTEK OLURUM.
SAYGILAR.
İ.K.V. HATIRA ORMANI ( KAMPANYA TEKLİFİ )
Re: İ.K.V. HATIRA ORMANI ( KAMPANYA TEKLİFİ )
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hayır tatlım, kavgaya karışan Delikurt isimli şahıs ben değildim, kaldı ki oyunu bırakalı 4 ay oldu, yaşım 34 sizin gibi çoluk çocuktan dayak yiyecek yaşı çoktan geçtim. Ha.. ! Bileğine güvenen, maçası sıkan olursa adresim de telefonum da sancak sunucusunda mevcut, dilediğine sorar öğrenir, gelir beni bulur.FaunTLeRoy yazdı:Pazar dayak yiyen sendin değil mi ?Titxreis yazdı:Biz Türk' üz... Başka diller bizim için amaç değil ( Senin için geçerli olan bir durum...) araçtır, ismimiz Türk İstihbarat Teşkilatı olup kısaltılmış hali ( aralarında noktalama var körsün bunu okuyamayacaksın ama arkadaşların yardımcı olsun sana) T.İ.T.' dir... Gavurca ya özentisi olan, kendi dilini doğru düzgün bilmeyen ve kullanamayan bir gençliğin ürünüsün... Eğitim şart yoksa geleceğimiz özenti neslin elinde heba olacak...Canceazi yazdı:Allah aşkına loncayı kim kurduinsan bi lonca isminin diğer dillerdeki karşılığına bakar da kurar
Önce aynaya bak ondan sonra kapasiteni ölç, en son karşıma geç...
Konumuzu çirkin yüzünüzle kirletmeyin, illa tartışma konusu açmak isterseniz buyrun kendiniz gibi boş bir başlık açın almadığınız terbiyeyi ben size vereyim.
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
ovv :lol:
inanır mısın gözümden yaş geldi
öyle duygusal bir konuşma yapmışsın ki
inanır mısın gözümden yaş geldi
öyle duygusal bir konuşma yapmışsın ki

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Öncelikle arada nokta var demişsin ancak ben senin ne forum imzanda ne de forum üyelik isminde nokta göremiyorum. Oyun isminde nokta koyamayacağına göre T.İ.T işi o kadar da akla yatmıyor. İkincil olarak diğer dilleri gavurca diye nitelendirerek kendi kapasiteni belli etmişsin. Demek ki bir kutuya kapalı kalmışsın. Ayrıca Türkçe dilini gayet iyi kullandığımı düşünüyorum ve bu benden başka kimseyi ilgilendirmez. Hatıra ormanı konusu açmayanlar Türkçe'yi iyi konuşuyor sayılmıyor mu ? Ben size esprili bir tutumla bir söylemde bulundum ancak sen bu olayı senin karşına geçtiğimi düşünerek değerlendirmişsin. En baştaki amaç - araç durumuna gelirsek, ben yabancı dili bir amaç veya bir araç olarak sınıflandırmadım. Zaten çevrene bakarsan dil yeterince yozlaşmış durumda. Uzun lafın kısası önce sakin sonra kendine hakim ol titxreyizTitxreis yazdı:Biz Türk' üz... Başka diller bizim için amaç değil ( Senin için geçerli olan bir durum...) araçtır, ismimiz Türk İstihbarat Teşkilatı olup kısaltılmış hali ( aralarında noktalama var körsün bunu okuyamayacaksın ama arkadaşların yardımcı olsun sana) T.İ.T.' dir... Gavurca ya özentisi olan, kendi dilini doğru düzgün bilmeyen ve kullanamayan bir gençliğin ürünüsün... Eğitim şart yoksa geleceğimiz özenti neslin elinde heba olacak...Canceazi yazdı:Allah aşkına loncayı kim kurduinsan bi lonca isminin diğer dillerdeki karşılığına bakar da kurar

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

hiç inanasım gelmediTitxreis yazdı:Hayır tatlım, kavgaya karışan Delikurt isimli şahıs ben değildim, kaldı ki oyunu bırakalı 4 ay oldu, yaşım 34 sizin gibi çoluk çocuktan dayak yiyecek yaşı çoktan geçtim. Ha.. ! Bileğine güvenen, maçası sıkan olursa adresim de telefonum da sancak sunucusunda mevcut, dilediğine sorar öğrenir, gelir beni bulur.FaunTLeRoy yazdı:Pazar dayak yiyen sendin değil mi ?Titxreis yazdı:Biz Türk' üz... Başka diller bizim için amaç değil ( Senin için geçerli olan bir durum...) araçtır, ismimiz Türk İstihbarat Teşkilatı olup kısaltılmış hali ( aralarında noktalama var körsün bunu okuyamayacaksın ama arkadaşların yardımcı olsun sana) T.İ.T.' dir... Gavurca ya özentisi olan, kendi dilini doğru düzgün bilmeyen ve kullanamayan bir gençliğin ürünüsün... Eğitim şart yoksa geleceğimiz özenti neslin elinde heba olacak...Canceazi yazdı:Allah aşkına loncayı kim kurduinsan bi lonca isminin diğer dillerdeki karşılığına bakar da kurar
Konumuzu çirkin yüzünüzle kirletmeyin, illa tartışma konusu açmak isterseniz buyrun kendiniz gibi boş bir başlık açın almadığınız terbiyeyi ben size vereyim.
auril & DoubleLift
Gidin Stüdyonun önüne kendinizi demirlerle bağlayın bakalım yapıyolarmı yapmıyolarmı 
Bu sayfa bu tür tartışmaların yeri değil ,çok güzel amaca hitap ediyor.Lütfen tartışmalarınızı başka sayfaya taşıyın...
SAYGILAR..
SAYGILAR..
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
goncagul yazdı:Bu sayfa bu tür tartışmaların yeri değil ,çok güzel amaca hitap ediyor.Lütfen tartışmalarınızı başka sayfaya taşıyın...
SAYGILAR..
Bu da delikurtun taa kendisidir.
Aslında cevap vermeye değer birimisin bilmiyorum ama sana şu kadarını söyleyeyim ne Delikurt'u tanırım nede loncasını ben Eminönünde oynuyorun oyunu forumada yeni bakmaya başlamıştı.
Umarım gerekli cevabını almışsındır.
Ha tartışmak istiyorsan yeride bu sayfa değil.
İYİ FORUMLAR..
İYİ FORUMLAR..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Eminönünde olduğunu söylüyorsun ama nedense sancak sunucusunda ve genel etkileşimde sırf konuları güncel tutmak adına yorumlar yazıyorsungoncagul yazdı:Aslında cevap vermeye değer birimisin bilmiyorum ama sana şu kadarını söyleyeyim ne Delikurt'u tanırım nede loncasını ben Eminönünde oynuyorun oyunu forumada yeni bakmaya başlamıştı.
İYİ FORUMLAR..
Bknz. viewtopic.php?f=32&t=10747&start=610
Gerçek kimliğini açıklada milleti kandırmaktan vazgeç
Titxreis yazdı:
Duyarlılığınız ve nezaketiniz için teşekkürler, yalnız sizden ricamız kimliğinizi açıklamanız, yoksa itin köpeğin havlamalarına maruz kalacağız...