sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen byprens »

YemeLik yazdı:Oyun hızlı büyüyor 12 saat önce açılan youtuben kanalının abone sayısı ikv nin abone sayısını geçti bravoo sobee büyük başarılara imza attın qalP .

Resim

Resim
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı

MİRTV
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Yorukefe yazdı:
EskiOyuncu5834 yazdı:Hocam biraz geç açilacakmis gibime geliyor bu kapali beta yazi bulmasa bari
Resmi duyuru yapılmadan bazı sitelerde haber yapılması merak uyandırmak içindi diye düşünüyorum. Eğer direk resmi duyuru yapsalardı ilgi çekemeyeceklerdi. Şimdi yeteri kadar ilgiyi topladılar ve 9 saniyelik bir video yayınladılar.

Sayfada yazdıklarına göre yakında tanıtım videosunu da yayınlayacaklar. YouTube hesabında 2 adet video var fakat gizli bu da demek oluyor ki her şey hazır. Tahminimce en geç 1 Mart'ta açılacak.

Sobee bu oyunla ya batacak ya zirveye çıkacak. Ama Batması daha normalime geliyor.
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

MaHKuMII yazdı:
Sobee bu oyunla ya batacak ya zirveye çıkacak. Ama Batması daha normalime geliyor.
Batmak da çıkmak da onların elinde.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
Poseidonx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Poseidonx »

İKV'yi bunca yıl sahipsiz bırakıp hiç bir şekilde adam akıllı açıklama yapmayan bir firmaya neden güvenip oyununu oynayalım? :evil:

Uyanık olun beyler, bir kaç yıl sonra bu oyunun paraya dökülmeyeceğini ve sahipsiz kalmayacağını nereden biliyorsunuz?

Hayır yani şu oyunun kalitesizliği o kadar ortada ki, İKV'nin sahipsiz kalma sebebi bu saçma salak oyunmuymuş yani? Daha çıkmadan nereden biliyorsun vs. diyip hede hödö yapmasın kimse, şu Kader Mühürleri'nin leş bir oyun olduğunu hepiniz biliyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Poseidonx yazdı:İKV'yi bunca yıl sahipsiz bırakıp hiç bir şekilde adam akıllı açıklama yapmayan bir firmaya neden güvenip oyununu oynayalım? :evil:

Uyanık olun beyler, bir kaç yıl sonra bu oyunun paraya dökülmeyeceğini ve sahipsiz kalmayacağını nereden biliyorsunuz?

Hayır yani şu oyunun kalitesizliği o kadar ortada ki, İKV'nin sahipsiz kalma sebebi bu saçma salak oyunmuymuş yani? Daha çıkmadan nereden biliyorsun vs. diyip hede hödö yapmasın kimse, şu Kader Mühürleri'nin leş bir oyun olduğunu hepiniz biliyorsunuz.
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış , 1 sene sonra "canım ikv oyuncuları , biz geldik , güzel haberlerimiz var" diyerekten gelceklerdir kapımıza :)
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

FireFighter095 yazdı:
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış , 1 sene sonra "canım ikv oyuncuları , biz geldik , güzel haberlerimiz var" diyerekten gelceklerdir kapımıza :)
Hayaller+ 1- Hayatlar- 3 eklentipaketi foruma geldi oyuna gelmedi
EskiOyuncu5834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen EskiOyuncu5834 »

Ben de oyunun tanitim videosundan sonra oyundan sogumadim degil ama insaAllah icerigi guzeldir
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

EskiOyuncu5834 yazdı:Ben de oyunun tanitim videosundan sonra oyundan sogumadim degil ama insaAllah icerigi guzeldir

Bir oyun kötüde olsa hikayesi mantıklı ve sürükleyicise tutulur örmek super mario. sadece zıplama ile efsaneleşmiş bir oyun.

Ama bir oyun çıkıyorsa bu gibi mantıksız acemice hatalarla gelirse vasat denirde ben halen bir oyunun oldugundan supheliyim. Resmi açıklama olmadıkca.

Ama IkV aktrılamıyor diyorlar o diyorlar bu diyorlar. Aktarmana ne gerek varki aynı hikayede yenii motorla yeniden yazarsın.

Ordaki emekler ne oalcak dersen destek ekibi karakterlere bakıp ona göre yeni karakterler vereblirdin ve tutarmıdın tutardın 39 level istiyor millet kimsede küsmezdin istiyen onla oynar istiyen bunla.
Hata burda işte.
Sıfırdan çıkar. Var bir dümen ama yakında çıkar kokusu.

Sanki IKV ti ucuza kapatmaya çalışan bir firma var. Acaba kim. Devir edip bizden cıktı hadi eyvallah diyeblir alan firma

Resim

Diyeblir ve açılmayablirde dikkat edin kanunlara uygun olur bu bir ara Koreli bir firma İflas ettik kapatmak zorunda kaldık diyip 1 yıl sonra yeni oyunu piyasaya sürünce devlet el koydu başka firmaya verdi onlarda oyun ciddi iş.(Tabi vergiden kaçmak içinde boyle bişi yapmış olablir)
A R Z L O D O S
MaraSalvatrucha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: MAN

Mesaj gönderen MaraSalvatrucha »

Resim
Sonunda suzani yataga atabilen bir yigit cikti beyler :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

MaraSalvatrucha yazdı:Resim
Sonunda suzani yataga atabilen bir yigit cikti beyler :mrgreen:
O kareyi gören insanların bir kesmi ''oha yatağa kadın atma varmış beyler koşun'' diyerek oyuna oyuncu çekecek . çok stratejik :geek:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön