:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sobee nin yeni oyunu çökün :D
- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
Yorukefe yazdı:Resmi duyuru yapılmadan bazı sitelerde haber yapılması merak uyandırmak içindi diye düşünüyorum. Eğer direk resmi duyuru yapsalardı ilgi çekemeyeceklerdi. Şimdi yeteri kadar ilgiyi topladılar ve 9 saniyelik bir video yayınladılar.EskiOyuncu5834 yazdı:Hocam biraz geç açilacakmis gibime geliyor bu kapali beta yazi bulmasa bari
Sayfada yazdıklarına göre yakında tanıtım videosunu da yayınlayacaklar. YouTube hesabında 2 adet video var fakat gizli bu da demek oluyor ki her şey hazır. Tahminimce en geç 1 Mart'ta açılacak.
Sobee bu oyunla ya batacak ya zirveye çıkacak. Ama Batması daha normalime geliyor.
Batmak da çıkmak da onların elinde.MaHKuMII yazdı:
Sobee bu oyunla ya batacak ya zirveye çıkacak. Ama Batması daha normalime geliyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
İKV'yi bunca yıl sahipsiz bırakıp hiç bir şekilde adam akıllı açıklama yapmayan bir firmaya neden güvenip oyununu oynayalım? :evil:
Uyanık olun beyler, bir kaç yıl sonra bu oyunun paraya dökülmeyeceğini ve sahipsiz kalmayacağını nereden biliyorsunuz?
Hayır yani şu oyunun kalitesizliği o kadar ortada ki, İKV'nin sahipsiz kalma sebebi bu saçma salak oyunmuymuş yani? Daha çıkmadan nereden biliyorsun vs. diyip hede hödö yapmasın kimse, şu Kader Mühürleri'nin leş bir oyun olduğunu hepiniz biliyorsunuz.
Uyanık olun beyler, bir kaç yıl sonra bu oyunun paraya dökülmeyeceğini ve sahipsiz kalmayacağını nereden biliyorsunuz?
Hayır yani şu oyunun kalitesizliği o kadar ortada ki, İKV'nin sahipsiz kalma sebebi bu saçma salak oyunmuymuş yani? Daha çıkmadan nereden biliyorsun vs. diyip hede hödö yapmasın kimse, şu Kader Mühürleri'nin leş bir oyun olduğunu hepiniz biliyorsunuz.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Voice Of Voiceless
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış , 1 sene sonra "canım ikv oyuncuları , biz geldik , güzel haberlerimiz var" diyerekten gelceklerdir kapımızaPoseidonx yazdı:İKV'yi bunca yıl sahipsiz bırakıp hiç bir şekilde adam akıllı açıklama yapmayan bir firmaya neden güvenip oyununu oynayalım? :evil:
-
- FareAdam Düşmanı
Hayaller+ 1- Hayatlar- 3 eklentipaketi foruma geldi oyuna gelmediFireFighter095 yazdı:
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış , 1 sene sonra "canım ikv oyuncuları , biz geldik , güzel haberlerimiz var" diyerekten gelceklerdir kapımıza
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Ben de oyunun tanitim videosundan sonra oyundan sogumadim degil ama insaAllah icerigi guzeldir
EskiOyuncu5834 yazdı:Ben de oyunun tanitim videosundan sonra oyundan sogumadim degil ama insaAllah icerigi guzeldir
Bir oyun kötüde olsa hikayesi mantıklı ve sürükleyicise tutulur örmek super mario. sadece zıplama ile efsaneleşmiş bir oyun.
Ama bir oyun çıkıyorsa bu gibi mantıksız acemice hatalarla gelirse vasat denirde ben halen bir oyunun oldugundan supheliyim. Resmi açıklama olmadıkca.
Ama IkV aktrılamıyor diyorlar o diyorlar bu diyorlar. Aktarmana ne gerek varki aynı hikayede yenii motorla yeniden yazarsın.
Ordaki emekler ne oalcak dersen destek ekibi karakterlere bakıp ona göre yeni karakterler vereblirdin ve tutarmıdın tutardın 39 level istiyor millet kimsede küsmezdin istiyen onla oynar istiyen bunla.
Hata burda işte.
Sıfırdan çıkar. Var bir dümen ama yakında çıkar kokusu.
Sanki IKV ti ucuza kapatmaya çalışan bir firma var. Acaba kim. Devir edip bizden cıktı hadi eyvallah diyeblir alan firma

Diyeblir ve açılmayablirde dikkat edin kanunlara uygun olur bu bir ara Koreli bir firma İflas ettik kapatmak zorunda kaldık diyip 1 yıl sonra yeni oyunu piyasaya sürünce devlet el koydu başka firmaya verdi onlarda oyun ciddi iş.(Tabi vergiden kaçmak içinde boyle bişi yapmış olablir)
A R Z L O D O S
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: MAN

Sonunda suzani yataga atabilen bir yigit cikti beyler :mrgreen:
O kareyi gören insanların bir kesmi ''oha yatağa kadın atma varmış beyler koşun'' diyerek oyuna oyuncu çekecek . çok stratejik :geek:MaraSalvatrucha yazdı:
Sonunda suzani yataga atabilen bir yigit cikti beyler :mrgreen: