Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Hemen hemen her ayet-i kelimede bulunur ;
Şüphesizki Allah herşeyi hakkıyla bilendir ve görendir.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Sinirli olmanızı anlayabiliyorum, iletileri okudum genel etkileşim ve günlükte bulunan. Sonra kaldırıldılar. Daha önce de sizin yaşadığınız bir tartışma ile ilgili iletiler silinmişti ama yine de moralinizi bozmamaya çalışın. Suçlama ne kadar büyük olursa olsun. Hakkını aramak ayrı bir şey, moralinizin bozuk olması size zarar verir.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Genelde kendime zarar veriyorum evet . Zaten içimde 2 karakter besliyorum.Biri sakin ve duru,diğeri yerine göre saldırgan ve sinirli.Duruma göre biri kontrolü elealiyor işte.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Haritanın Sırrı-

İstihbarat Ajanlarının son gözlemleri ve haritadaki tüm sırrın merakı ile,aklında sualler olan Nefer,bu sualleri Arzuhalci'ye giderek birer birer anlattı.Arzuhalci düşünceli bir şekilde:

- Suallerin hepsini dinledim aziz dostum.Bana gelmekle iyi yapmışsın.Teşkilat İstihbarat'ın bunları yorumlayabileceğini sanmıyorum açıkçası.
- Peki ya,harita?
- Bu haritada işaretlenen bölgelerde...Arzuhalci haritayı dikkatle inceler"...Taş Kanatların bulunması bana çok rastlantı gibi gelmedi.Celp büyülerinin geçmişine bakarsak,bunların yakın ve belirgin örneğini Fare Adamlarda görüyoruz.Fareler ve İnsanlar.Böyle bir kitap da var,okudun mu?Neyse,dağıtmayayım konuyu.Fare ve İnsanın büyü ile birleşimi.Şu ana kadar bilinen başarılı tek celp büyüsü bu büyü ve gerçekleştiren kişiyi gayet iyi biliyoruz:Kuklacı."
- Evet,bunda şüphemiz yok.
- Celp büyülerinin,inorganik nesnelerle,organik nesneler arasında da uygulanabileceğine ilişkin teoriler var.Kuklacı gibi bir deha neden bunu başaramasın?Bir taş ve başka bir şey yeterli belki de buna.
Yaman şaşkınlıkla hala Arzuhalci'yi dinlemektedir.Arzuhalci gülümseyerek konuşmasına devam eder.
- Şimdi senin anlattıklarını inceleyelim.Haritada X ile işaretli yere gittiğinde,çok tehlikeli büyük bronz renginde bir Taş Kanat'la karşılaştığını söyledin.Haritadaki X sembolünü hafifçe kazıdığımızda,Arzuhalci,tırnağının ucu ile X sembolünü hafifçe kazır ve baş parmağı ile işaret parmağı arasında ufalar"...bunun bronz tozu olduğunu fark ediyoruz.
- Evet,gerçekten çok ilginç.(!)
- Yüzündeki ışığı gördüm.Evet,anladığını tahmin ettiğim gibi benim tezim,X sembolü kazılacak bir yer veya bulunacak bir eşyayı göstermiyor.O X,Büyük Bronz Taş Kanat'ın kendisi.Ve ihtiyacımız olan ipucu,belki de bu Taş Kanat'ın üzerinde gizli.

Yaman tekrar Büyücü ile Tepeye varır.Bronz Kanat,nefer ve büyücüyü görünce bir nara atar"Efendimin Emriyle..."Ardından birkaç saniye taş kesildiler.Yaman sadece Büyü bozabileceğini düşündü ve zihnini toplayarak bu etkiyi yıktı.Büyücüyü de bozdu ve Bronz Kanat'ın düşman olarak kendisini seçmesi için kışkırttı.Büyücü zihnini toplayarak bir Konsantrasyon büyüsü açtı ve üst üste fizik büyüleri ile Bronz Kanat'ın hem canını azalttı hem de zırhını kırdı.Çok güçlü Kanatma Etkisi atabilen bu yaratık,fizik büyülerinde oldukça güçsüzdü.Ardından hiddetlenen yaratık tekrar rakiplerini taş edecekken Yaman önden atılarak bu etkiyi önceden kırdı ve büyücüyü de bozdu.Büyücü son 2 Fizik hamlesi ile Bronz Kanat'ı yere serdi.Yaman hemen bulduğu şeyleri bir çuvala koydu.Ayrıca Bronz Kanat'ın başında bir şey dikkatini çekti ve bunu Arzuhalci'ye göstermek için yanında delil olarak götürdü.Büyücüye her şey için teşekkür edip,sarıldı.Çınar Altı'na doğru yola koyuldu.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Bir Kapı Kapanır,Bir Diğeri Açılır...-

Soluk soluğa telaşla Çınar Altı'na varmıştı nefer.Yüzündeki terler yavaş yavaş damlayarak taşlarda küçük bir su birikintisi oluşturmuştu.Arzuhalci'ye tüm olan biteni,uzun soluklu nefeslerle anlattı.Arada anlattığı şeylerde nefesi yetmiyordu.Arzuhalci onu sakinleştirdi:

- Demek,yaratığın taşlaşmış derisinden ayırabildiğin,genel formdan farklı tek kısım bu.Gerçekten çok enteresan.Bu yazılar,büyü dilinde.Ama anlamlarını tam olarak çıkartamadım.Arzuhalci yarım saat kadar sessizce inceleme yaptı."Pardon,seni çok beklettim,kusura bakma.İlginç bir şey dikkatimi çekti.Büyünün tam olarak nasıl yazıldığını bulmak çok çok uzun zaman alabilir.Ancak arada bir tek cümle var.Bu cümleyi okuyabiliyor musun?Dilimizde yazılmış."Celp edeni öldür."Bu bir komut cümlesi.Geçmişe baktığımızda Kuklacı'nın ikna kabiliyetine hayran kalmamak elde değil.Burada,bunun bir komut cümlesi olduğuna şüphem yok.O takdirde bu uzun ve birçok formu bulunan karmaşık büyü,yaratığa bu komutla nüfuz ediyor.Ve bu da,Taş Kanat'ın,Kuklacı tarafından Celp edilmiş bir yaratık olduğu ihtimalini arttırıyor."
Yaman sessizlikle Arzuhalci'yi dinlemeye devam ediyordu.Hala olayın etkisinden çıkamamıştı.Uçan Taş görünümlü yarı insan yarı iblis vücutlu bir şeyle cenk etmek kolay değildi.Arzuhalci bir şey bulmuşcasına kahkaha attı,kadehini yukarı kaldırdı ve devam etti.
- Taş yapısı için refereans olarak Gargouille ve insanı kullanan Kuklacı'nın dehası ve ince göndermesine hayran kalmamak elde değil.Peki neden "Celp edeni öldür" diyor.İşte bunu tam olarak anlamamız imkansız.Bence bunu J.İstihbarat ile paylaşmanda bir sakınca yok.Belki yakın tarihte gerçekleşmiş bazı olaylara açıklama getirebilirler.Arzuhalci bilmeceli bir gülümseme ile neferi selamlar ve okumak üzere kitabını açar."Görüşmek üzere dostum.Ne zaman istersen yardımına hazırım."
- Görüşmek üzere azizim.

Resim

Subay olanları şaşkınlıkla dinledi.Sonra telefonda numarayı çevirerek avizeyi nefere verdi.

Telefondaki ses heyecanını gizleyemeden konuşmaya başlar."Gösterdiğin cesaret,bulduğun şeyler ve teorilerin gerçekten şaşırtıcı ve bir o kadar da inandırıcı.Çok ilgi çekici.Bu olay zihnime,daha önce algılayamadığım bir olay ile ilgili bir kapı açtı.Belki de risk altındayız.Kim bilir.Bu olayı sonuçlandıracağını düşündüğümden,senin için bir şey hazırlatmıştım.J.İstihbarat Subayı'ndan alabilirsin.Bir süre telefona uzak olacağım.Sana tekrar ihtiyaç duyabilirim.Hazırlıklı ol."
- Teşekkür ederim efendim.

Subay'a dönerek durumu bildirdi.Subay gülümseyerek onaylamış biçimde kafasını salladı.Her şeyi önceden biliyordu yani ödül işini.Fakat Teşkilat,neferi tebrik etmek için telefona çağırtmıştı onu.Paketi ona uzataraka:

- Senin için hazırlanan paket burada.İçinde ne var ben de bilmiyorum.Ajan,kendine iyi bak.Ağzını sıkı tut.
- Teşekkürler efendim!

Paketi aldı ve Bab-ı Ali içlerine doğru yöneldi.Kumun oluşturduğu toz bulutunda kaybolurken,gizli olan paketini açtı.İçinden bir madalya ve eldiven çıkmıştı.Gülümseyerek saygı gördüğü yer olan Bab-ı Ali'nin yolunu tuttu.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün şanssızlık yakamızı bırakmadı.Yine sağ gösterip sol vurdu akrepler.Düşen tılsımlar :cry:
Resim

Resim

Ve de reçeteler:
Resim

Resim

Günün Şarkı Sözü:
İnanç bir tarladır hedefi olanların sürdüğü
Gülmek bir mükafattır ağlayan gözlerin gördüğü
Ölüm bir karanlıktır tüm ışıkların söndüğü
Madalyon iki taraflıdır iyi ve kötünün böldüğü

Sagopa Kajmer- Kürdan Kollar.

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Günlük,bugün güzel ve hareketliydi.Sabah saatlerinde oyunda oldum ve bu,öğlene kadar devam etti.Saat 14.00 gibi oyundan çıktım.Bir ara dışarı çıktım kapı kapandı dışarıda kaldım.Ağabeyim de dışarıdaydı.Omuzlaya omuzlaya kapıyı açtık. :).İlk başta sinirlensem de eve girince kahkahalar atmaya başladım.Ardından bir Jackie Chan filmi açarak keyifle izledim.Neyse haydi biz başlayalım.

Anılar...Anılar diye bir şarkı vardı.Ben kendi dilimde çevirerek Umutlar...Umutlar demek istiyorum.
Resim

Resim

Olmazsa olmaz;reçeteler.
Resim

Resim

Resim

Bugün tatil olmasına rağmen Akrep Çukuru boştu.!.30 yada 2 saat kadar orada oldum toplamda.Sonra sıkılınca çıktım ve iyi ki de çıkmışım.Bazen kadere sitem edince kazanıyormuşuz.
Resim

Sonra firaridadaş'ı kasarken ona da Peptit Klorotoksin düştü.
Resim

Ve gelelim sona;9 yıldır sancağın dibinden ayrılmayan,Ulu Bayrağımızı ölesiye koruyan,her dakika hasta anasını düşünse de vatan,bayrak ve teşkilat için bir adım bile atmadan dimdik ayakta duran Jandarma Ali,senin de 19 Mayıs'ın kutlu olsun.
Resim

Resim

Günün Sözü:
Rüzgarın değişimini önceden gören adam rüzgar gülü değil, yel değirmeni yapmalıdır. -Stephen King(Çağrı adlı romanından alıntıdır.)
Resim
PapazFikret
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen PapazFikret »

Aktif bir forum üyesi olmasamda günlüğünüzü baştan sonra okudum gerçekten başarılı bir çalışma :) bu başarılarınızın devamını dilerim :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

PapazFikret yazdı:Aktif bir forum üyesi olmasamda günlüğünüzü baştan sonra okudum gerçekten başarılı bir çalışma :) bu başarılarınızın devamını dilerim :)
Teşekkür ederim. :)
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön