selamlar.
şöyle bir etkinlik önerim var. öncelikle belirtmek isterim ki yazacaklarımı bir grup bölgesi olarak görmeyin.
aşağıya yazacaklarım sadece benim önerilerimdir degişiklik yapıp istediginiz gibi kullana bilirsiniz hepsi sadece örnektir.
Etkinlik adı: Yağma Bölgesi
Etkinlige Katılım sayısı: (49 lv olmak şartıyla) min. 3 kişi
Etkinlik süresi: 10 dk
Etkinlik günleri: haftanın 7 günü otomotik sistemle belirlenen saatte başlar belirlenen saate biter.
Etkinlik saatleri: 1.Tur saat 12 50 başlangıç saat 13 00 bitiş. 2. Tur saat 14 50 başlangıç saat 15 00 bitiş. 3. Tur saat 21 50 başlangıç saat 22 00 bitiş. 4. Tur saat 23 50 başlangıç 00 00 bitiş.
Etkinlik yeri: gm ler tarafından hazırlanmış arz lodos ve klansız grupların ayrı ayrı girebilecegi 3 ayrı grupluk 3 ayrı oda.
Bu odada grupların 10 dk içinde mini bosa ulaşana kadar kesecekleri yaratık + mini bosun bulunur.
bu bosu kesenlere xenotim gibi madenler ayaklarının altına canta içinde düşer(veya sizin belirleyeceginiz maden) ama tavsiyem toplana bilir madenler degilde xenotim,örümcek sıvısı gibi yaratıkkesip düşürülebilecek madenlerin olması.
Etkinliğe katılım şartı: DEVlerin oyuna koyacagı 3 npc den 10 adet madalya karşılıgında alınacak biletle etkinlik saati o npcden girişin yapılması. tabi klan savaşınıda düşünüp npc leri farklı yerlere koymaları gerekir.
verecegimiz 10 adet madalya ne işe yarayacak ? oyunda herkezin biriktirdigi madalyalar kısa süre içinde tükenecek ve yeni madalya arayışı başlayacaktır. yine devreye grup bölgeleri girer ve bu sayede sıgınak,migrat,çemberli gibi bölgelerden eksigi olanların rahatlıkla grup bulabilme olanagı artırılır. ayrıca oyuna girme fırsatı sınırlı zamanda olan oyuncuların da maden bulmaları kolaylaştırılmış olur.
bu bölgenin sobeye de yararı olur. nasılmı ? oyuncular kısa sure içinde tılsım üretim mazemelerini toparlama fırsatı bulur sa dolayısıyla akceyle kondrit çekme olayıda yükselir. buda akçe satışınıza katkı saglar.
yukarıda anlattıklarımın hepsi 1 etkinlik yöneticisine dahi ihtiyaç duymadan er meydanı gibi bir sistemle oyunda buluna bilir. bu etkinlik oyuncuların sevebilecegi türden bir etkinliktir lodos 3 grup arz 3 grup klansız 3 grup şeklinde bölgeye alınacak gruplar yine sistemin kendi tarafından belirlenir. yani sistemin seçeceği gruplar giriş yapacaktır sadece. herkez bilet alacak lakin sadece sistemin seçtigi gruplar içeriye alınacak. bilet alma işlemi etkinlik başlayacagı saatten 5 dk önce yapılır. yukarıda yazdıklarımı degiştiripte uygulayabilirsiniz.
Tılsım
BLADEM
Etkinlik Öneri ve Yorumları
- 5183332
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İNFERNO TEAM
Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları
Blademm
IIxBLADEMxII
Karargahxbladem
Kralina Yol Vermişim SoyTarısıyla UğRaşamam..!
IIxBLADEMxII
Karargahxbladem
Selam BLADEM,5183332 yazdı:selamlar.
şöyle bir etkinlik önerim var. öncelikle belirtmek isterim ki yazacaklarımı bir grup bölgesi olarak görmeyin.
aşağıya yazacaklarım sadece benim önerilerimdir degişiklik yapıp istediginiz gibi kullana bilirsiniz hepsi sadece örnektir.
Etkinlik günleri: haftanın 7 günü otomotik sistemle belirlenen saatte başlar belirlenen saate biter.
Etkinlik saatleri: 1.Tur saat 12 50 başlangıç saat 13 00 bitiş. 2. Tur saat 14 50 başlangıç saat 15 00 bitiş. 3. Tur saat 21 50 başlangıç saat 22 00 bitiş. 4. Tur saat 23 50 başlangıç 00 00 bitiş.
Etkinlik yeri: gm ler tarafından hazırlanmış arz lodos ve klansız grupların ayrı ayrı girebilecegi 3 ayrı grupluk 3 ayrı oda.
Bu odada grupların 10 dk içinde mini bosa ulaşana kadar kesecekleri yaratık + mini bosun bulunur.
bu bosu kesenlere xenotim gibi madenler ayaklarının altına canta içinde düşer(veya sizin belirleyeceginiz maden) ama tavsiyem toplana bilir madenler degilde xenotim,örümcek sıvısı gibi yaratıkkesip düşürülebilecek madenlerin olması.
Etkinliğe katılım şartı: DEVlerin oyuna koyacagı 3 npc den 10 adet madalya karşılıgında alınacak biletle etkinlik saati o npcden girişin yapılması. tabi klan savaşınıda düşünüp npc leri farklı yerlere koymaları gerekir.
verecegimiz 10 adet madalya ne işe yarayacak ? oyunda herkezin biriktirdigi madalyalar kısa süre içinde tükenecek ve yeni madalya arayışı başlayacaktır. yine devreye grup bölgeleri girer ve bu sayede sıgınak,migrat,çemberli gibi bölgelerden eksigi olanların rahatlıkla grup bulabilme olanagı artırılır. ayrıca oyuna girme fırsatı sınırlı zamanda olan oyuncuların da maden bulmaları kolaylaştırılmış olur.
bu bölgenin sobeye de yararı olur. nasılmı ? oyuncular kısa sure içinde tılsım üretim mazemelerini toparlama fırsatı bulur sa dolayısıyla akceyle kondrit çekme olayıda yükselir. buda akçe satışınıza katkı saglar.
yukarıda anlattıklarımın hepsi 1 etkinlik yöneticisine dahi ihtiyaç duymadan er meydanı gibi bir sistemle oyunda buluna bilir. bu etkinlik oyuncuların sevebilecegi türden bir etkinliktir lodos 3 grup arz 3 grup klansız 3 grup şeklinde bölgeye alınacak gruplar yine sistemin kendi tarafından belirlenir. yani sistemin seçeceği gruplar giriş yapacaktır sadece. herkez bilet alacak lakin sadece sistemin seçtigi gruplar içeriye alınacak. bilet alma işlemi etkinlik başlayacagı saatten 5 dk önce yapılır. yukarıda yazdıklarımı degiştiripte uygulayabilirsiniz.
Tılsım
BLADEM
Öneriniz mevcut sistem ile kısa ya da uzan vade de gerçekleştirilemeyeceğinden, güncelleme gerektiren bu önerinizi görüş ve öneriler bildirim tipi ile http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden tekrar gönderebilirsiniz.Uygulanabilir öneriler değerlendirmeye alınacaktır.İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Re: Etkinlik Önerileri
newnamex yazdı:Bu neden gerçekleşmedi :evil: :evil:Kindar yazdı:Bitti mi?
Bitmedi! Yakın zamanda forumda başlatacak olduğumuz " Haftanın Üyesi" etkinliği ile, Forum Kullanıcıları'mızdan, belirlediğimiz klasmanlarda başarı gösterenleri muhteşem ödüller bekliyor olacak...
Gerçekleşen güncellemelerin, tüm İstanbul Kıyamet Vakti Camiasına hayırlı olmasını diler, keyifli forumlar dileriz..![]()
Bu etkinlik gerçekten güzel olurdu
Ottomanxölümsüz anısına
- 5183332
- İskele Babası
Gm ler eşliginde grup bölgesi yarışması yapıla bilir. 2 grup belirlenir grup bölgesi belirlenir kim bölgeyi önce bitirirse ödül verilir.
Blademm
IIxBLADEMxII
Karargahxbladem
IIxBLADEMxII
Karargahxbladem
- 5183332
- İskele Babası
Madem bu önerim güncelleme gerektiriyor. O zaman şöyle bir etkinlik önereyim.Zifan yazdı:Selam BLADEM,5183332 yazdı:selamlar.
Tılsım
BLADEM
Öneriniz mevcut sistem ile kısa ya da uzan vade de gerçekleştirilemeyeceğinden, güncelleme gerektiren bu önerinizi görüş ve öneriler bildirim tipi ile http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden tekrar gönderebilirsiniz.Uygulanabilir öneriler değerlendirmeye alınacaktır.İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Ermeydanında kazanınca 1 kişiye verilen item sistemi tamamiyle mantıksız oldugu için kimse ermeydanına girmiyor. çünki herkezin zaten şahaser itemleri var.
sizde bu ödülü degiştirebilirsiniz.
mesela ermeydanında kazanan taraftakı oyunculardan 1 i ne Xenotim diger 5 oyuncuyada peptit veya salgı verilebilir.
aynı zamanda kaybeden tarafta bölgeden kacmasın diye onlarada yine peptit veya salgı verilebilir? böylelikle oyuncular
hem savaşıp hemde maden kazanırlar buda kendilerine ayrı bi zevk verir.
Blademm
IIxBLADEMxII
Karargahxbladem
IIxBLADEMxII
Karargahxbladem
- 5183332
- İskele Babası
Sobe töneticilerinin yeni etkinlik aramak yerine eski etkinlikleri de güncelleme gibi bir bakış açısının olması lazım.
Özellikle oyuna yeni başlamış kişilerin grup bölgelerine girme olasılığı çevrelerinin olmaması yüzünden düşük.
Üzerini dizmiş kişilerde zaten herşeyim var neden gidip zamanımı boşa harcıyım gibisinden düşünüp bölgelere girmiyor.
Bu konuda napılabilir. Şuan oyuncuların Tılsım üretme deki tek sıkıntıları xenotim.
gaffar,semiha,yol savaşcısı,gbm x,kenan ,junon gibi bosların verdigi madenlerin yanına da yine xenotim gibi madenler konulabilir. bunu yine bosun kesim zorluguyla verecegi madenin düşme oranı degiştirile bilir.
Sobeye ne faydası olur ? Dükkandaki yagma artırıcılarda bir takım artış olur.
Akçeyle alınan kondrit oranı yukseltılmış olur.
Yeni oyuncuların silahları düşürme olasılıgına karşılık birde parlatma düşünceleri olur.
yani sizin eski sistemleri güncellemeniz yine size fayda sağlar. oyuncuları oyundan sıkmama ya getirdiginiz bölgeleri sürekli güncel tutmaya sizin özen göstermeniz gerekir.
Özellikle oyuna yeni başlamış kişilerin grup bölgelerine girme olasılığı çevrelerinin olmaması yüzünden düşük.
Üzerini dizmiş kişilerde zaten herşeyim var neden gidip zamanımı boşa harcıyım gibisinden düşünüp bölgelere girmiyor.
Bu konuda napılabilir. Şuan oyuncuların Tılsım üretme deki tek sıkıntıları xenotim.
gaffar,semiha,yol savaşcısı,gbm x,kenan ,junon gibi bosların verdigi madenlerin yanına da yine xenotim gibi madenler konulabilir. bunu yine bosun kesim zorluguyla verecegi madenin düşme oranı degiştirile bilir.
Yeni oyuncuların silahları düşürme olasılıgına karşılık birde parlatma düşünceleri olur.
yani sizin eski sistemleri güncellemeniz yine size fayda sağlar. oyuncuları oyundan sıkmama ya getirdiginiz bölgeleri sürekli güncel tutmaya sizin özen göstermeniz gerekir.
Blademm
IIxBLADEMxII
Karargahxbladem
IIxBLADEMxII
Karargahxbladem
- 5183332
- İskele Babası
Oyuncuların oyun içinde bulunur iken karşılaştıkları hatalar, hatalı kullanımlar,öneriler, ve sorunları anında yöneticilere aktarabileceği aynı zamanda sobenin de çıkarına çalışa bilecek her klanda 1 adet bulunmak üzere oyuncu temsilcisi adı altında her sunucuda 2 temsilci bulundursanız. bu temsılcılerın hiç bir yetkisi olmayıp ama istedikleri anda yöneticilere ulaşa bilmeleri ve onları oyuna davet edebilmeleri sorunlara çözum araya bilmeleri gibi görevleri olsa.
Ve bunu da oyuncuların kendileri güvendikleri ve bildikleri kişilerden 1 i arasında seçe bilme şansı verilse.
örnekle daha iyi açıklarım. geçen saate xenotim kasarken 1 grubun bot kullandıgını gördüm. oyunda böyle bir temsilci olsa anında ona ulaşıp yöneticiyi oyuna çagırıp bu grubun oyun içersinde çaktırmadan incelenip anında cezasının verebilir.
Oyun içi akçe alışverişi siz ne kadar istemesenizde oluyor. bunu bölgeden 2500 peynir alınır 25** alınır veya satılır gibisinden pmlerle yapıyorlar. bu konuda yine yardımı olur. Oyun içersinde bu şekilde magdur olan o kadar çok kişi var ve bu kişiler bazen destege attıkları maillere cvp bile alamıyorlar. dedigim gibi oyun içersinde oyuncu temsilcisi gibi her 2 klanada 1 er temsilci konulması gerek ve bunuda yine yöneticilerin eşliginde oyuncuların seçmesi lazım. diye düşünüyorum.
Ve bunu da oyuncuların kendileri güvendikleri ve bildikleri kişilerden 1 i arasında seçe bilme şansı verilse.
örnekle daha iyi açıklarım. geçen saate xenotim kasarken 1 grubun bot kullandıgını gördüm. oyunda böyle bir temsilci olsa anında ona ulaşıp yöneticiyi oyuna çagırıp bu grubun oyun içersinde çaktırmadan incelenip anında cezasının verebilir.
Oyun içi akçe alışverişi siz ne kadar istemesenizde oluyor. bunu bölgeden 2500 peynir alınır 25** alınır veya satılır gibisinden pmlerle yapıyorlar. bu konuda yine yardımı olur. Oyun içersinde bu şekilde magdur olan o kadar çok kişi var ve bu kişiler bazen destege attıkları maillere cvp bile alamıyorlar. dedigim gibi oyun içersinde oyuncu temsilcisi gibi her 2 klanada 1 er temsilci konulması gerek ve bunuda yine yöneticilerin eşliginde oyuncuların seçmesi lazım. diye düşünüyorum.
Blademm
IIxBLADEMxII
Karargahxbladem
IIxBLADEMxII
Karargahxbladem
- 5183332
- İskele Babası
Şuanda oyunun aktif olarak 2 bölgesi kullanılıyor sadece. meteor ve büyük hol. sivri ada ve emin önü gibi bölgelerde kimsenin bir işi olmadıgı için kullanmıyor. önceden maden sistemini değiştirip tüm bölgelere dağıttınız. şimdi ise yine bölgelerde in cin top oynuyor. o bölgelerde bulunan madenlerin 1 2 gibi yeni oyuncualar dışında kimsenin ihtiyacı olmadığı için uğramıyorlar bile.
meteorit madeni gibi madenler oyunun tüm bölgesine eşit şekilde yine dağıtılsa yer altı gibi bölgelerde oyuncular kasarken kendilerine yardımcı olacak oyuncularda bulabilir gerek kasma konusunda gerek ise görev konusunda. diger bölgeleri de aktif hale getirmeniz gerek.
meteorit madeni gibi madenler oyunun tüm bölgesine eşit şekilde yine dağıtılsa yer altı gibi bölgelerde oyuncular kasarken kendilerine yardımcı olacak oyuncularda bulabilir gerek kasma konusunda gerek ise görev konusunda. diger bölgeleri de aktif hale getirmeniz gerek.
Blademm
IIxBLADEMxII
Karargahxbladem
IIxBLADEMxII
Karargahxbladem
Re: Etkinlik Önerileri
Selam efsaneottoman ,efsaneottoman yazdı:newnamex yazdı:Bu neden gerçekleşmedi :evil: :evil:Kindar yazdı:Bitti mi?
Bitmedi! Yakın zamanda forumda başlatacak olduğumuz " Haftanın Üyesi" etkinliği ile, Forum Kullanıcıları'mızdan, belirlediğimiz klasmanlarda başarı gösterenleri muhteşem ödüller bekliyor olacak...
Gerçekleşen güncellemelerin, tüm İstanbul Kıyamet Vakti Camiasına hayırlı olmasını diler, keyifli forumlar dileriz..![]()
Bu etkinlik gerçekten güzel olurdu
Geçmiş zamanlarda planlanmış bu etkinlik için oluşabilecek bazı olumsuzluklar gözlemlenmiş ve taslak aşamasında kalmıştır.İlerleyen zamanlarda içerik değiştirerek yeni forum etkinlikleri oluşturabiliriz.Önerilerinizi bekliyor olacağız:)
Süpriz etkinlikler kapsamında düşünülebilir bir etkinlik:)5183332 yazdı:Gm ler eşliginde grup bölgesi yarışması yapıla bilir. 2 grup belirlenir grup bölgesi belirlenir kim bölgeyi önce bitirirse ödül verilir.
Konuyla ilgili olarak Destek Formu ile "Görüş ve Öneriler" bildirim tipinden öneri ve isteklerinizi yollayabilirsiniz.5183332 yazdı:Şuanda oyunun aktif olarak 2 bölgesi kullanılıyor sadece. meteor ve büyük hol. sivri ada ve emin önü gibi bölgelerde kimsenin bir işi olmadıgı için kullanmıyor. önceden maden sistemini değiştirip tüm bölgelere dağıttınız. şimdi ise yine bölgelerde in cin top oynuyor. o bölgelerde bulunan madenlerin 1 2 gibi yeni oyuncualar dışında kimsenin ihtiyacı olmadığı için uğramıyorlar bile.
BLADEM, destek ekibimiz en üst birimden en alt birime kadar sürekli oyun içerisinde aktif olmakla birlikte ,olumsuz durumlara birebir anlık müdahaleler yapılmaktadır.Destek birimine yapılan diğer şikayet öneri ve istekler ,yoğunluk sebebiyle zaman zaman aksıyor gibi görünüyor olsada hızla cevaplanarak dönüş yapılmaktadır.Dolayısıyle bahsettiğiniz öneri içeriği halihazırda uygulanmaktadır.5183332 yazdı:Oyuncuların oyun içinde bulunur iken karşılaştıkları hatalar, hatalı kullanımlar,öneriler, ve sorunları anında yöneticilere aktarabileceği aynı zamanda sobenin de çıkarına çalışa bilecek her klanda 1 adet bulunmak üzere oyuncu temsilcisi adı altında her sunucuda 2 temsilci bulundursanız. bu temsılcılerın hiç bir yetkisi olmayıp ama istedikleri anda yöneticilere ulaşa bilmeleri ve onları oyuna davet edebilmeleri sorunlara çözum araya bilmeleri gibi görevleri olsa.
Konuyla ilgili olarak Destek Formu ile "Görüş ve Öneriler" bildirim tipinden öneri ve isteklerinizi yollayabilirsiniz.5183332 yazdı:Sobe töneticilerinin yeni etkinlik aramak yerine eski etkinlikleri de güncelleme gibi bir bakış açısının olması lazım.
Madem bu önerim güncelleme gerektiriyor. O zaman şöyle bir etkinlik önereyim.
Ermeydanında kazanınca 1 kişiye verilen item sistemi tamamiyle mantıksız oldugu için kimse ermeydanına girmiyor. çünki herkezin zaten şahaser itemleri var.
sizde bu ödülü degiştirebilirsiniz.
mesela ermeydanında kazanan taraftakı oyunculardan 1 i ne Xenotim diger 5 oyuncuyada peptit veya salgı verilebilir.
aynı zamanda kaybeden tarafta bölgeden kacmasın diye onlarada yine peptit veya salgı verilebilir? böylelikle oyuncular
hem savaşıp hemde maden kazanırlar buda kendilerine ayrı bi zevk verir.
Er meydanında karma ve düello şeklinde eğlence amaçlı düzenlenen etkinliklerimizde iksir dışında herhangi bir hediye verilmemekte oyun tamamen eğlence maksatlı oynanmaktadır.ilerleyen zamanlarda düzenlenecek olan karma ermeydanlarında ödül değişikliğine gidilebilir.İlgi ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz.İyi eğlenceler.