[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
- AsiLMuSaoqLu
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
5 iksr 3 lira acaba bzdemi satsak dicem hesabımı kapatrsnz ama;)
AsiLMuSaoqLu
AsıLMuSaoqLu
Vatanxkehanet
AsiLMuSaoqLuŞ
AsiLMuSaoqLuII
AsiLLeRŞıMaRMazZ! Taklitlerinden Sakınınız !..
AsıLMuSaoqLu
Vatanxkehanet
AsiLMuSaoqLuŞ
AsiLMuSaoqLuII
AsiLLeRŞıMaRMazZ! Taklitlerinden Sakınınız !..
- CapeLxxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Akçe fiyatı aşırı derecede fazla..
GreGoRyxxİnTiKaM - ReaLove *** 
Lathander yazdı:BoSNaSaNCaK yazdı:Merhaba Sayın Lathander,Lathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Yorumlarınızı soluksuz takip ediyoruz. Halen vurguladığımız bir konunun gözden kaçtığını görmekteyim.
İksir güncellememizin temel amacı mevcut iksir üretme/kazanma yollarını daha basit hala getirmek değil, mevcut sistemde iksir edinme yolları ile iksir sahibi olmayan ve genel ağırlığı işleri dolayısı ile oyuna kısıtlı süreler ile girebilen oyuncularımızdan oluşan kitlelere bir alternatif sunmaktır.
Sobee ekibi olarak forumda oyunda yada destek kanallarında sizlerden gelen öneri ve şikayetleri takip ediyoruz. Doğru anlarda sizlere kolaylık sağlayan imkanlar sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Örnek olarak Ruh Taşı görevi ile Yaşam Merkezi'ne geçişin kolaylaştırılması tüm oyuncularımız için yapılan bir kolaylıktır. Fakat iksir güncellemesi ise oyunda çok fazla kalamayan bu yüzden geri kalan oyuncularımız için yapılan bir güncellemedir.
Sobee ekibi olarak yine sizlerden gelen yorumları takip etmeye devam edeceğiz. Bu arada fikirlerinizi paylaşırken sizden farklı fikirlere de saygı göstermenizi rica ediyorum.
Yazdıklarınızı okudum ve oyuna pek vakit ayıramayan kişiler için iksir güncellemesini yaptığınız sonucunu çıkardım.
bence bu olumlu bir gelişme
yine oyuna pek vakit ayıramayan oyuncular için çemberlitaş öncesi şaheserlerin aktarımını açmayı düşünüyormusunuz?
şaheser silahı olmayan oyuncuların çemberlitaş ta şansları yok.
örnek olarak çemberlitaş tan yeni şaheser silah çıkaran bir oyuncunun ejder asasının bankada durmaktan başka bir işe yaramayacağı aşikar.
bunun yerine ihtiyacı olan diğer oyuncuya satılsa hem diğer oyuncununda çemberlitaşa girebilme imkanı olur hemde satan oyuncu daha önce emek verip ürettiği şaheserin karşılığını yine almış olur.
çemberlitaş öncesinde oyuncuların büyük bölümü şaheser transferine karşıydı.
şu anda forumdaki konulardanda belli olacağı üzere olay tam tersine dönmüş vaziyettedir.
çünkü daha önceden şaheserini üretmiş oyuncu şaheserini satarken verdiği emeğin büyük bir kısmını geri almış olacak.
lütfen bu konuda olumlu yada olumsuz sebebi ile ilgili bir cevapla bizleri bilgilendirin.
Selam BoSNaSaNCaK, bahsettiğin konu bir öneri durumudur. Evet oyuncularımızdan böyle bir talep vardır. Bu talebi değişik mecralarda gördük. Fakat şu an olur yada olmaz noktasında bir açıklama yapamam.
Bilgine, iyi forumlar.
Arif başkan ne zamandan buyana oyuncular ile iç içe oldunuz enteresan doğru sizin üzerinizdede yoğun bir baskı var satın su malları diye
Selamun aleyküm.
Benim bir sorum var sayın Lathander eğer fırsat bulup cevaplarsanız çok sevinirim.
3 hafta, istisnasız her gün çemberlitaşta yol savaşçısı ve GBM X, eğer yorulmadıysakta stuart kesiyoruz.
Fakat 3 haftadır her gün İSTİSNASIZ kestiğim boss'lardan her hangi bir şaheser alamadım.
3 haftadır giden iksir, para ve en önemlisi zamanlarıma üzülüyorum çünkü 3 haftadır hiç girmemiş birinden her hangi bir farkım yok.
Ve biz bir karar aldık Çemberlitaş şans arttırıcı gelmeden bu bölgeye girmeyeceğiz.
Şimdi soru 1, Bu şans arttırıcılar ne zaman gelecek?
2, Bu kadar zor olan bir bölgede neden çok çok az şaheser düşüren var? Şaheser düşme oranları arttırıla bilir mi?
3, Düşen madalyalar her hangi bir işe yarıyor mu, yarayacak mı?
Kolay gelsin.
Benim bir sorum var sayın Lathander eğer fırsat bulup cevaplarsanız çok sevinirim.
3 hafta, istisnasız her gün çemberlitaşta yol savaşçısı ve GBM X, eğer yorulmadıysakta stuart kesiyoruz.
Fakat 3 haftadır her gün İSTİSNASIZ kestiğim boss'lardan her hangi bir şaheser alamadım.
3 haftadır giden iksir, para ve en önemlisi zamanlarıma üzülüyorum çünkü 3 haftadır hiç girmemiş birinden her hangi bir farkım yok.
Ve biz bir karar aldık Çemberlitaş şans arttırıcı gelmeden bu bölgeye girmeyeceğiz.
Şimdi soru 1, Bu şans arttırıcılar ne zaman gelecek?
2, Bu kadar zor olan bir bölgede neden çok çok az şaheser düşüren var? Şaheser düşme oranları arttırıla bilir mi?
3, Düşen madalyalar her hangi bir işe yarıyor mu, yarayacak mı?
Kolay gelsin.
Lathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Yorumlarınızı soluksuz takip ediyoruz. Halen vurguladığımız bir konunun gözden kaçtığını görmekteyim.
İksir güncellememizin temel amacı mevcut iksir üretme/kazanma yollarını daha basit hala getirmek değil, mevcut sistemde iksir edinme yolları ile iksir sahibi olmayan ve genel ağırlığı işleri dolayısı ile oyuna kısıtlı süreler ile girebilen oyuncularımızdan oluşan kitlelere bir alternatif sunmaktır.
Sobee ekibi olarak forumda oyunda yada destek kanallarında sizlerden gelen öneri ve şikayetleri takip ediyoruz. Doğru anlarda sizlere kolaylık sağlayan imkanlar sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Örnek olarak Ruh Taşı görevi ile Yaşam Merkezi'ne geçişin kolaylaştırılması tüm oyuncularımız için yapılan bir kolaylıktır. Fakat iksir güncellemesi ise oyunda çok fazla kalamayan bu yüzden geri kalan oyuncularımız için yapılan bir güncellemedir.
Sobee ekibi olarak yine sizlerden gelen yorumları takip etmeye devam edeceğiz. Bu arada fikirlerinizi paylaşırken sizden farklı fikirlere de saygı göstermenizi rica ediyorum.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Sayın Arıf arkadasım kendınızce haklı sebeplerı sıralamısısnız oyuncu ısteklerı vs.vs.. ve kısaca bu kadar gevelemeden sonra anlasılan suku calısan oyuna gereklı vaktı bulamıyanve oyun parası olmuyan oyuncuların reel para ıle ıksır alarak bolgelere gırmesını kolaylastırmak ıstıyormussunuz nne guzel sımdı sızın gıbı buyuk resme bakmak ıstıoyruz halıyle bızde calısan kesımız ıksır vs uretmeye vakıt yok yanı cok calsıyoruz oyun parasıda yok ıksırı para ıle alalım ee sımdı 3 ıksır alınca bu ıs olmuyacak hocam napıcaz bız oldumu yaa.. aldık 3-5 ıksır kaldık cemberlının gırıs kapısında.. napıcaz bızlerı bu kadar dusundugunuze gore 2. kademeye gecsek artık bızım vaktımız dar calısıyoruz oyun paramızda az malum ee karakterı gelıstırecek gereklı esyalarıda o yuzden dızemedık ve 3 ıksırle oyle dımdızlak kapının onunde sızın mutlu ve $evınclı haberlerınızı beklıyourz hala ıtemlerıde satmak fıkrı sızınde kafanızda sımsekler cakmaya basladı sımdı sanırm sayın yapımcı arkadasım ee sımdı 3 ıksırle bu cocuklar napıcak orda daha kalfayı gormeden yatar bunlar yasık degılmı bu oyunculara zaaten ıs guc sahıbı ınsanlar bunlar ısde yeterınce stres oluyorlar burda nıye stres yapıyoruz bız madem yaptık bır ıyılık devamınıda koy ver gıtsın der gıbısınız.. ee ama sımdı bunuda bır yere baglamak lazım dımı bas akceyı vaktınmı yok ıkv senı uzaya cıkarsın
olmasmı bıras zorlayınca gozlerıde hafıfde kıstımı bu acıklamalardan daha ınsan neler turetır..Ben cok gozlerımı kısamadım ekranı net goremıyorum ama sızlerınde bu yondekı dusuncelrınız okumak eglencleı olur gıbı gleıyor kı zıra yapımcı arkadasların bızlerı bu kadar dusundugunu bılmek bıle ınsanın eglencesını kat be kat artırıyor saygılarımla.......................ARAS............@@@@@
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
:arrow:
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
5 iksır ==3 tl
bıraz abarmadınızmı
ÇOK HEMDE ÇOK ÇOK
ESKIDEN BIR SORUNUMUZ OLDUMU FORMA YAZIP ÇARE BULURDUK
AMA ŞİMDI BUTUN ÇARELER PARA İLE
TAMAM BEN PARA WERIP ALIRIM IKSR AMA
ÖĞRENCILER ÇOCUKLAR NASIL ALCAK
AZ İNDİRİM TALEP EDIYORUZ
ASLINDA AZ DAN ÇOK INDIRIM OLSA IYI OLUR
bıraz abarmadınızmı
ÇOK HEMDE ÇOK ÇOK
ESKIDEN BIR SORUNUMUZ OLDUMU FORMA YAZIP ÇARE BULURDUK
AMA ŞİMDI BUTUN ÇARELER PARA İLE
TAMAM BEN PARA WERIP ALIRIM IKSR AMA
ÖĞRENCILER ÇOCUKLAR NASIL ALCAK
AZ İNDİRİM TALEP EDIYORUZ
ASLINDA AZ DAN ÇOK INDIRIM OLSA IYI OLUR
kanunixxbaşkan
Hala akçeyle satılmasına bi sebep değil iksiri ucuz yaparsın olur biter neyse.Lathander yazdı:
Zulkan, oyun parası ile satmamız açıkladığımız amacı karşılamayacaktır. Hedef kişiler, oyuna az zaman ayırabilmenin bir sonucu olarak zaten az oyun parasına sahipler, çok oyun parası olan kişiler zaten hali hazırda reçete ile üretebilme şansları olan kişiledir. Oyun parası ile satılması sadece bu oyuncularımıza tanınan bir kolaylık olurdu ki, bu da amacımıza ters düşmek bir yana, oyun parası fazla olan oyunculara yönelik bir eylem olacağı için aradaki farkı daha da artıracaktı.
Umarım soruna yanıt verebilmişimdir.
Özetle arkadaşlar bu yeniliğimizde fiyattan ziyade yeniliğin neden yapıldığını dikkate almalıyız. Fiyat sadece eklentinin bi parçasıdır. Resmin tamamına bakmak yerine bir bölümüne konstre olmamalıyız. Geçmişte olduğu gibi sizlerin isteklerine yanıt vermeye devam edeceğiz.
Al sana resmin büyük kısmı.
aSkLePioS yazdı:Buraya dikkatinizi çekerim. İksirler geldiğinde 250 akçe idi. Bu onların düşüncesinde bir hata.
250 akçe 2.5 tl. 500 akce çeker 10 iksir alırlar ki yönetim bunu istemez.
50 akçe arttırıcı 300 yaptılar. 500 akceye artık sadece 5 iksir alınabiliyor.
250 akçe /1000 akce = 20 iksir
300 akçe /1000 akce = 15 iksir.
TAKVA yazdı:Lathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,
İKV giderek düşüşte olduğu aşikar .Birzamanlar online oyuncu katabilmek için çoğu kez reklamlar verip .Şuan tüm oyuncularının gitmesini gözardı eden yönetim , Bu oyuncu kitlesini tekrar eski hale getirebilmek için hangi çalışmalar yapıyor ,yapacak mı ?