Düşümüz bile ne kaaa masum degilmibyprens yazdı:belki sabah nisan 1 şakası diyip başka bişey getircekler![]()
kendimizi avutalım
1 Nisan Sürprizi!
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Re: 1 Nisan Sürprizi!
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Bu 1 Nisan Sürprizlerinde ''Karakter Adı Değiştirme'nin Dükkan'a koymasının tam sırasıdır diye düşünüyorum artık gelmesi lazım daha ne kadar bekleyeceğiz ki lütfen yönetim bir an önce getirin şu kolaylığı lütfen!

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Biraz önce ürünlerim bölümüne baktımda 1 haftalık exp artırıcı yüklenmiş gözüküyor.

Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Merhabalar ;
Bilindiği gibi savaşcı grup bölgelerinde bir şeye yaramıor . Herkez tanıdıklarını veya kendi karakterlerini belirli bir grupla sokuyor .1 nisan da şifacı ve büyücülere gelen özelliklerden savaşçıyada grup bölgelerinde yarayacak bir yetenek veya ŞEF gelirse savaşçının değeri artacağını düşünüorm .
Birde mor esnuflu eşyaların akçe ile aktarılması veyatta Satılması olursa Eminimki akçe alımları Daha çok artıcaktır .
Destek ekibine gönderdiğim
Bilindiği gibi savaşcı grup bölgelerinde bir şeye yaramıor . Herkez tanıdıklarını veya kendi karakterlerini belirli bir grupla sokuyor .1 nisan da şifacı ve büyücülere gelen özelliklerden savaşçıyada grup bölgelerinde yarayacak bir yetenek veya ŞEF gelirse savaşçının değeri artacağını düşünüorm .
Birde mor esnuflu eşyaların akçe ile aktarılması veyatta Satılması olursa Eminimki akçe alımları Daha çok artıcaktır .
Destek ekibine gönderdiğim
Savascılara Guzel Bir YEnilik Gelmesi Dısında Hiç Bir Şey Dusunemıyorum .
Grup Bolgelerınde Yer Bulmakta Zorlanan Savascılar İyice Yerin Dibine Batırıldı .
Grup Bolgelerınde Yer Bulmakta Zorlanan Savascılar İyice Yerin Dibine Batırıldı .
- Kanserojen
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Oyunu oynadığım ilk yıllardan itibaren bu zamana kadar yani 2007 den beridir oyuna sivas kangalının yakışacanı sölemiş tim her fırsatdada dile getirmiştim bu habere ben cok sevindim sivaslı deyilim ama sivas kangalı ülkemize özel bir durum türk oyununda da bulunması gerekiyordu düşünenlere teşekkür ederim.

- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Sadece 1 haftalık exp artırıcı yüklenmiş benim karakterime sarraf ve migrat artırıcılar ne zaman yüklenicek
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Merhaba arkadaşlar,
Çemberlitaş, Lonca, İsim değişikliği gibi eklemeler, bir hediyeden öte genişleme/eklenti öğeleridir. Bu tip değişiklik orta ve uzun vadeli çalışma ve planlamalar sonucu ortaya çıkmaktadır. Oyunumuzun dördüncü yıl dönümü olan 1 Nisan 2011 tarihinde tüm oyuncularımızın kendilerini ayrıcalıklı hissetmesi için, sizlerin seveceğini düşündüğümüz %100 EXP Bonus ve tüm Grup bölgelerinde geçerli %30 %10 Yağma Artırıcı'yı armağan ettik.
Peki sadece bunlar mı sınırlı kaldı? Hayır tabi ki. Bence İKV'nin ilk zamanlarından bu güne kadar kat ettiği kaliteli gelişiminin göstergesi olacak Sivas Kangal'ı ve Tesla Gözcü'sünü sizlere sunduk. Her iki yoldaşın da oyuncularımızın sevgilisi olacağını tahmin ediyorum. Onlardan birisine sahip olduğunuzda tasarımından animasyonuna kadar farkını ortaya koyacağına bizzat tanık olacaksınız. İşte bu yüzden bu iki yoldaş İKV'nin kalitesinde önemli bir mihenk taşıdır.
Peki devam mı var mı? Evet tabi ki. Sizlerin mevcut önerilerinizi yakından takip ediyoruz. Sizlerin istediği pek çok şey şu an gündemimizde bulunmaktadır. Karakter Transfer hakkı, Klan parası vb istekleriniz gibi diğer pek çok isteğinizde doğru zamanda yanıt bulacaktır.
Çemberlitaş? Şu an tam gaz inşası devam ediyor... Çemberlitaş'ın hazır olduğu ve bekletildiğine dair bazı oyuncular tarafından yapılan paylaşımlar doğru değildir. Fakat çok kısa bir süre içinde sizlere videolar ve resimlerle bu güzel eklenti içinden sıcak haberler vermeye başlayacağız.
Ama öncelikle 1 Nisan'ın keyfini çıkaralım.
paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır.
Çemberlitaş, Lonca, İsim değişikliği gibi eklemeler, bir hediyeden öte genişleme/eklenti öğeleridir. Bu tip değişiklik orta ve uzun vadeli çalışma ve planlamalar sonucu ortaya çıkmaktadır. Oyunumuzun dördüncü yıl dönümü olan 1 Nisan 2011 tarihinde tüm oyuncularımızın kendilerini ayrıcalıklı hissetmesi için, sizlerin seveceğini düşündüğümüz %100 EXP Bonus ve tüm Grup bölgelerinde geçerli %30 %10 Yağma Artırıcı'yı armağan ettik.
Peki sadece bunlar mı sınırlı kaldı? Hayır tabi ki. Bence İKV'nin ilk zamanlarından bu güne kadar kat ettiği kaliteli gelişiminin göstergesi olacak Sivas Kangal'ı ve Tesla Gözcü'sünü sizlere sunduk. Her iki yoldaşın da oyuncularımızın sevgilisi olacağını tahmin ediyorum. Onlardan birisine sahip olduğunuzda tasarımından animasyonuna kadar farkını ortaya koyacağına bizzat tanık olacaksınız. İşte bu yüzden bu iki yoldaş İKV'nin kalitesinde önemli bir mihenk taşıdır.
Peki devam mı var mı? Evet tabi ki. Sizlerin mevcut önerilerinizi yakından takip ediyoruz. Sizlerin istediği pek çok şey şu an gündemimizde bulunmaktadır. Karakter Transfer hakkı, Klan parası vb istekleriniz gibi diğer pek çok isteğinizde doğru zamanda yanıt bulacaktır.
Çemberlitaş? Şu an tam gaz inşası devam ediyor... Çemberlitaş'ın hazır olduğu ve bekletildiğine dair bazı oyuncular tarafından yapılan paylaşımlar doğru değildir. Fakat çok kısa bir süre içinde sizlere videolar ve resimlerle bu güzel eklenti içinden sıcak haberler vermeye başlayacağız.
Ama öncelikle 1 Nisan'ın keyfini çıkaralım.
paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- cumhuriyet
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
ARİF Abi Savaşçıların Başı Kel Deqil
) onlarada bir şey düşünülsün lüTFeN sizLeri SEviyorum SüpersiniZ Abi..
ŞAHİNBEY ECEL GETİREN ( ^ )
ASİTANE EJDER ASA ( ^ ) Eminönü
ŞAHİNBEY ECEL GETİREN ( ^ )
ASİTANE EJDER ASA ( ^ ) Eminönü