Arkadaşlar Ancyraxailesi ve Fianxailesi Kardeşxailesiyle Dost Dur Kalanda Tartısma içerisine girmeyiniz onlarda Bizim aileden sayılırlar Saygı ve sevgilerle
WueRHoZauR68 yazdı:S.A. Arkadaşlar Kimse Bana Yardım Etmedi Ayıp Dediler Bişeyler Dediler Şevkimi Kırdılar .
Kimse Bana Sahip Çıkmadı Kimse Beni Desteklemedi
Ben Oyunu Bırakıyorum Bu Oyunda Bişeyler Ve Saygı Sevgi Şevkat Görmen İçin İlla Nam Salmış Lazım
Herkeze Darıldım Arkadaşlar İyi Arkadaşlarımda Oldu Ama Onlarda Bazıları Gibi İnsanlar Yüzünden Bıraktılar
Onlar Kendilerini Biliyorlar Ne Yazarsanız Yazın Girmiycem Bundan Sonra
Temelli İyi Olun Herkezden Özür Diliyorum Kusurum OLduysa
Saygı Sevgi Selamlarımla ZAFER FURKAN ALPER
Kİm sana yardım etmedi söle bakam bana senin yaptıgın ayıp degilmi pekia 3 loncada sın ya bizimle kalırsın yada elveda loncadan atılırsın bukadar basit arkadaşım 3 lonca birden yönetemessin bizim kuralımızda sadece Kardeşx loncasına girdiginde Kardeşx loncasında kalacaksın ve 30 lwl ww gelince her kim olursa olsun seni kasmaya gelecekler 30 lwl oldugunda söle Kardeşxorhan Kardeşxhamza Kardeşxadem ee söle sana adam ayaralarız kasarız ama ben hiç bir zaman benden yardım istemedin le Tskx miş baska loncaymıs bunları ya bırakırsın aramıza dönersin yada ben oo loncalarla yoluma devam etmek istiyorum dersin bizim loncanın adını fazla kırletmeden cıkar gidersin cunku bizim loncadan oldugun anda baska loncada olursa atılırsın YASAK BİLGİNİZE...
Ozan21 yazdı:ARkadaşlar Ben Kardeşx Loncasındamıyım Deilmiyim Yoksa...
Ozan sana gelincede Tskx Loncasınla yoluna oo loncaylamı devam edeceksin yoksa Kardeşxloncasıylamı Listede adın olduguna Göre loncadasın ama ben Tskx loncasınla devam edecegim derse Loncadan Atılacaksın bu senin seçimin Yabiizmle Kal yada Tskx ile Karar ve biran önce Form Bildir.....