İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Mesaj gönderen OsmanBey »

Her zaman Yönetim ekibini eleştiren bir grup içerisinde yer aldığımızdan bu konuya da yorum yazmamak olmazdı ;)
Ancak ben burda yönetim i haksız bulmuyorum. Yanlış anlamayın yağcılık falan değil.
4 yıl ı aşkın süredir devam eden bu oyunda siz oyuncular hangi etkinlikte iksirden başka ödül gördünüz?
Bu etkinlik başladığından bu yana katılım göstermedim göstermemde. Bellidir sonucu bir sürü hata ve sonuç hüsran.
Kazanan veya kaybeden değil tümü ile hüsran.
Bu etkinlik ilk gününden bu yana hataları barındırıyordu. Bu hataları kullanarak kazananlar hiç demedi bu hatayı kullandık ödül ü hak etmedik diye. Şimdio hatayı kullanan bile kandırıldığını iddia ediyor.
Evet kandırılan kişiler var kimi zaman gerçekten hakkı ile kazanan kişilerde oldu bu insanlara yapılan duyurular verilen vaatler yerine getirilmedi. Bu insanların haklı tepkileri yüzünden de bu konu hala açık.
Lathander özür dilemiş. Ancak özür ile olacak iş değil. Bu sizin hatanız ise bunu insanlara mâl etmeniz yanlış.
Bir karar alınacaktır eminim. Tepkiler durmayacaktır bunada eminim.
İnşallah bir gün tam koordineli bir Yönetim ekibi görebiliriz bu İKV de...
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

SeraxsTyLe yazdı:Bu TrajiKomik olaylarda bahsi geçen bütün kullanıcıları tebrik eder . Sabırlarının herhangi bir hakarete yol açmadan temiz bir dille dile getirmelerine tempo tutuyorum . Oyunun Demirbaşı Sayılan Sayın;Lathander teşekkür ederiz. Bu şekilde yetkilerine devam etmesini temenni ederim . Emeklilik süresi gelince koltuğuna yaslanıp genç kuşakların önünü açmasını dilerim .

Oyunun hataları yönetimi bile birbirine düşürüyorsa kullanıcı bireyler napsın ?

Paranın kokusu uzaktan hoş gelir ...

Türklerin başarısına hançer vuran tek darbe HIRS .... Hırs = Para'dır (;

Başarisizliğinizin devamini dilerim ...

İkv Çaylak kadrosuna saygılarla ...
semraye
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen semraye »

her zaman söyledim söylemeye de devam edeceğim. oyuncudan yönetici olmaz. sen düne kadar oyunda karakteri olan item kasıcam, yaratık avlıcam, görev yapıcam, şahaser üreticem, vs. vs. gibi vakit geçiren insanı alıp yönetici yaparsan olacağı bu. maaşlı, işini bilen, konusunda uzman, profesyonel ekip kur bakalım böyle şeyler oluyormu? ikv çok kan kaybetti çooookkk. ve daha da kaybetmeye devam ediyor. yazık ettiniz güzelim oyuna........................................
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

BEN İKV FACEBOOKU BEĞENMEKTEN VAZGEÇİYORUM !
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

OrjMertkinq yazdı:
Kayzer yazdı:
seagle yazdı:
OrjMertkinq yazdı:Merhabalar..

Konu ile alakalı gerekli açıklamayı Sayın Lathander yapmıştır. Yorumlara buradan devam edelim Konu linki :

:idea: viewtopic.php?f=46&t=51016&p=505136#p505136
--------------------

Birşey Ezberletilmiş Copy + Paste , Copy + Paste Süper ;)
Ben boyle YONETIM ISTEMIYORUM ARKADAŞ
Verdiğin ling burası ztn akıllı...
aynştayn mübarek
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Heee tmm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hiçbirimiz böyle bir yönetim istemiyoruz
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eseslisemi »

Lathander yazdı:Selam,

Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.

Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.

Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.

Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.

Bilginize.

Yav Nsıl Yanlış Anlatım Yapıosunuz Anlamıoyrum
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

Lathander Son qünLerdemi AkLınıza qeLdi acaßa :?: :?: :?: SaLLa æsını aL maaşını demi sizin hesap Para ßeLeş Oturduqunuz yerden Para aLıosunuz taßı ßiz gißi enayı OLdukTan sonra ;) Siz Devam Edin Yönetım

'' ZaLiM'ın ZuLMu VarSa,Garißin ALLAH(c.c)'ı var''

Sadece 16 SaaTe 370 Küsür Yorum aTıLıp 2289 küsür qösTerim SunuLan ßır konuya HaLa ve HaLa Utancınızdan RezıLLiqinizden ßir Yorum atmıyorsunuz ve qiTTikçe qüLünç Duruma Düşüyosunuz.....

Kimi akar sular vardır ki sanki akmıyormuş, durgunmuş gibi görünür. Buna asla kanmamak gerekir. Çünkü durgun akan sular daha ziyade tehlikeli olanlardır, asıl akış ve hareket diptedir. Düşman ise bundan daha tehlikelidir. Ona karşı her zaman çok dikkatli ve uyanık davranmak gerekir. Çünkü ne zaman harekete geçeceği, ne yapacağı belli olmaz. Unutulmamalıdır ki, düşman fırsat düşkünüdür, fırsatı kollar

Kullanıcı avatarı
Cymzarakli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Cymzarakli »

eseslisemi yazdı:
Lathander yazdı:Selam,

Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.

Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.

Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.

Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.

Bilginize.

Yav Nsıl Yanlış Anlatım Yapıosunuz Anlamıoyrum

Yok gayet Doğru anLatmışLar

BiZ BüTün iKv oYuncuLarı oLarak anLama özürLüyüz anLayışsızız :evil: :evil:
PolicexRoyale
Resim

Resim

Resim

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}

JUN
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

adresbu yazdı:Lathander Son qünLerdemi AkLınıza qeLdi acaßa :?: :?: :?: SaLLa æsını aL maaşını demi sizin hesap Para ßeLeş Oturduqunuz yerden Para aLıosunuz taßı ßiz gißi enayı OLdukTan sonra ;) Siz Devam Edin Yönetım

Sadece 16 SaaTe 370 Küsür Yorum aTıLıp 2289 küsür qösTerim SunuLan ßır konuya HaLa ve HaLa Utancınızdan RezıLLiqinizden ßir Yorum atmıyorsunuz ve qiTTikçe qüLünç Duruma Düşüyosunuz.....

Kimi akar sular vardır ki sanki akmıyormuş, durgunmuş gibi görünür. Buna asla kanmamak gerekir. Çünkü durgun akan sular daha ziyade tehlikeli olanlardır, asıl akış ve hareket diptedir. Düşman ise bundan daha tehlikelidir. Ona karşı her zaman çok dikkatli ve uyanık davranmak gerekir. Çünkü ne zaman harekete geçeceği, ne yapacağı belli olmaz. Unutulmamalıdır ki, düşman fırsat düşkünüdür, fırsatı kollar

sabah bu konu için 4 bin küsür gösterim yazıyordu !

forumda oynama var!
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

Grandxtexas yazdı:
adresbu yazdı:Lathander Son qünLerdemi AkLınıza qeLdi acaßa :?: :?: :?: SaLLa ßaşını aL maaşını demi sizin hesap Para ßeLeş Oturduqunuz yerden Para aLıosunuz taßı ßiz gißi enayı OLdukTan sonra ;) Siz Devam Edin Yönetım

sabah bu konu için 4 bin küsür gösterim yazıyordu !

forumda oynama var!
yapar ßu yönetım :D Her sey ßekLerım ßunLardan Artık...! adam gißi ßi [DEV](Lathander)'ımız var dıyorduk En kazıqını o attı ... heLaL... /aLkış.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön