Her zaman Yönetim ekibini eleştiren bir grup içerisinde yer aldığımızdan bu konuya da yorum yazmamak olmazdı
Ancak ben burda yönetim i haksız bulmuyorum. Yanlış anlamayın yağcılık falan değil.
4 yıl ı aşkın süredir devam eden bu oyunda siz oyuncular hangi etkinlikte iksirden başka ödül gördünüz?
Bu etkinlik başladığından bu yana katılım göstermedim göstermemde. Bellidir sonucu bir sürü hata ve sonuç hüsran.
Kazanan veya kaybeden değil tümü ile hüsran.
Bu etkinlik ilk gününden bu yana hataları barındırıyordu. Bu hataları kullanarak kazananlar hiç demedi bu hatayı kullandık ödül ü hak etmedik diye. Şimdio hatayı kullanan bile kandırıldığını iddia ediyor.
Evet kandırılan kişiler var kimi zaman gerçekten hakkı ile kazanan kişilerde oldu bu insanlara yapılan duyurular verilen vaatler yerine getirilmedi. Bu insanların haklı tepkileri yüzünden de bu konu hala açık.
Lathander özür dilemiş. Ancak özür ile olacak iş değil. Bu sizin hatanız ise bunu insanlara mâl etmeniz yanlış.
Bir karar alınacaktır eminim. Tepkiler durmayacaktır bunada eminim.
İnşallah bir gün tam koordineli bir Yönetim ekibi görebiliriz bu İKV de...
SeraxsTyLe yazdı:Bu TrajiKomik olaylarda bahsi geçen bütün kullanıcıları tebrik eder . Sabırlarının herhangi bir hakarete yol açmadan temiz bir dille dile getirmelerine tempo tutuyorum . Oyunun Demirbaşı Sayılan Sayın;Lathander teşekkür ederiz. Bu şekilde yetkilerine devam etmesini temenni ederim . Emeklilik süresi gelince koltuğuna yaslanıp genç kuşakların önünü açmasını dilerim .
Oyunun hataları yönetimi bile birbirine düşürüyorsa kullanıcı bireyler napsın ?
Paranın kokusu uzaktan hoş gelir ...
Türklerin başarısına hançer vuran tek darbe HIRS .... Hırs = Para'dır (;
her zaman söyledim söylemeye de devam edeceğim. oyuncudan yönetici olmaz. sen düne kadar oyunda karakteri olan item kasıcam, yaratık avlıcam, görev yapıcam, şahaser üreticem, vs. vs. gibi vakit geçiren insanı alıp yönetici yaparsan olacağı bu. maaşlı, işini bilen, konusunda uzman, profesyonel ekip kur bakalım böyle şeyler oluyormu? ikv çok kan kaybetti çooookkk. ve daha da kaybetmeye devam ediyor. yazık ettiniz güzelim oyuna........................................
Lathander Son qünLerdemi AkLınıza qeLdi acaßa :?: :?: :?: SaLLa æsını aL maaşını demi sizin hesap Para ßeLeş Oturduqunuz yerden Para aLıosunuz taßı ßiz gißi enayı OLdukTan sonra Siz Devam Edin Yönetım
Sadece 16 SaaTe 370 Küsür Yorum aTıLıp 2289 küsür qösTerim SunuLan ßır konuya HaLa ve HaLa Utancınızdan RezıLLiqinizden ßir Yorum atmıyorsunuz ve qiTTikçe qüLünç Duruma Düşüyosunuz.....
Kimi akar sular vardır ki sanki akmıyormuş, durgunmuş gibi görünür. Buna asla kanmamak gerekir. Çünkü durgun akan sular daha ziyade tehlikeli olanlardır, asıl akış ve hareket diptedir. Düşman ise bundan daha tehlikelidir. Ona karşı her zaman çok dikkatli ve uyanık davranmak gerekir. Çünkü ne zaman harekete geçeceği, ne yapacağı belli olmaz. Unutulmamalıdır ki, düşman fırsat düşkünüdür, fırsatı kollar
adresbu yazdı:Lathander Son qünLerdemi AkLınıza qeLdi acaßa :?: :?: :?: SaLLa æsını aL maaşını demi sizin hesap Para ßeLeş Oturduqunuz yerden Para aLıosunuz taßı ßiz gißi enayı OLdukTan sonra Siz Devam Edin Yönetım
Sadece 16 SaaTe 370 Küsür Yorum aTıLıp 2289 küsür qösTerim SunuLan ßır konuya HaLa ve HaLa Utancınızdan RezıLLiqinizden ßir Yorum atmıyorsunuz ve qiTTikçe qüLünç Duruma Düşüyosunuz.....
Kimi akar sular vardır ki sanki akmıyormuş, durgunmuş gibi görünür. Buna asla kanmamak gerekir. Çünkü durgun akan sular daha ziyade tehlikeli olanlardır, asıl akış ve hareket diptedir. Düşman ise bundan daha tehlikelidir. Ona karşı her zaman çok dikkatli ve uyanık davranmak gerekir. Çünkü ne zaman harekete geçeceği, ne yapacağı belli olmaz. Unutulmamalıdır ki, düşman fırsat düşkünüdür, fırsatı kollar
sabah bu konu için 4 bin küsür gösterim yazıyordu !
adresbu yazdı:Lathander Son qünLerdemi AkLınıza qeLdi acaßa :?: :?: :?: SaLLa ßaşını aL maaşını demi sizin hesap Para ßeLeş Oturduqunuz yerden Para aLıosunuz taßı ßiz gißi enayı OLdukTan sonra Siz Devam Edin Yönetım
sabah bu konu için 4 bin küsür gösterim yazıyordu !
forumda oynama var!
yapar ßu yönetım Her sey ßekLerım ßunLardan Artık...! adam gißi ßi [DEV](Lathander)'ımız var dıyorduk En kazıqını o attı ... heLaL... /aLkış.