tebrikler kardeşim keşke herkes senin kadar duyarlı olsa bne bakıyorum yönetimi tebrikederlenre birtane maden çaken yok ama boşkeseden atıyorlar duyarlılıgının devemini dilerim kardeşimCivra yazdı:Anlaşıldığı kadarı ile Yönetim hiç düşünmeden bir işe kalkışmış.
Amaçları hernekadar iyi niyetli bile olsa kaş yapayım derken göz çıkarmışlardır.
Maden sadece Menekşe veya İridyumdanmı ibaret.
Oldu olacak bari şu düzenlemeyide yapın.
Madem dolaşmamızı istiyorsunuz.
Kurt mağarasındaki Kurtlar, Yeraltındaki cinler ve bombacılar çok çabuk uyanıyor. Onlarıda 20 dk. yapın.
Kimse kusura bakmasın bu düzenlemeyi akılla izah edemiyorum.
2 gündür dolaşıyorum ortada maden yok, ökse otu, turkuaz, obsidyen toplayamıyorum.
Bu nasıl mantıktır arkadaş. Her oyuncu sanki 24 saat oyunda online. Bütün hesaplar bu 24 saat üzerine yapılmış.
Günde 2-3 saat oyun oynayan adam ne yapacak. Bırakın 3ncü sınıf madenleri iksir üretecek ot bile toplayamaz.
Resmen sol kulağı sağ elle göstermeye benzemiş. Nasıl bir denge sağlamaktır bu. Basit bir hesap varken ortada bu şekilde bir çözüm anca Patagonyada olur. Allah yolunuzu açık etsin ne diyelim.
Üretici ve Madencilere Müjde
Re: Üretici ve Madencilere Müjde
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Harbidende müjde! Menekşe 10 m oldu yakında 1 ejderha iksirinin tanesi 5 m olur!
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Haklısın kardeşim 5 ede satarlar 10 da satarlar 3 saare 10 ökse cektimDeathxShock yazdı:Harbidende müjde! Menekşe 10 m oldu yakında 1 ejderha iksirinin tanesi 5 m olur!
TEY 0-39 arasında APA krıpraz ıstememesı cokda ıyı degilki
) adam zaten 39 a kadar meteorla bişey uretmıyordukıne ... uretımcıyım zaten halı hazırdakı ıtemler daha revactayken bence bu cokda gereklı degildi ki zaten madenlerın arttırılması krip apa gibi madenlerin degerlerini dusurdu zaten
) 59 DA İridiyum filan olmasın ben buna GUNCELLEME DERİM bu gecmişe yonelik bişeyse cokda önemli degil ...
CCMM & MMCC

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Sadece şunu söyleyecegim Günde 2-3 Saat Oyuna girenleri düşündünüz mü ?/Beğenmedim.
- bomba74500
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
bence 10 dk olsun 20 dk çok uzun olmuş çok kötü :?
hedefin ben isem her atışın karavana @@

- Kadimxliderx
- Salgın Koruyucusu
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Bende Diyorum Topaz Madeni Neden Bu Kadar Geç Çıkıyor :mrgreen:
Tebrikler.
Tebrikler.
Never beleive someone who tells who they are.
Gerçektende çok saçma bir hal almış sayısının artmasının hiç bir anlamı kalmadıki.Keşke hiç yapılmasaydı 1 saatte 4 tane maden çikilecek ne değiştiki fiyatlar dahada artar bence 3 saat madende bekleseniz hemde gezerek beklesiniz 20 tane maden ancak çekersiniz...Fiyatlar dahada uçar...Gereksiz bişey bence...
Sosxmanyaq
Sancak
Sancak
- loncabaskani
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Bunun neresi müjde allahınızı severseniz.Oyunun hiç tadı kalmadı valla.Her oyunun bir zorluğu olması gerekir.Bu oyunda önüne gelenin isteklerini yerine getirirseniz işimiz var.Bu oyunda herşey kolaylaşmaya başladı.GMLER eski maden sistemine geri dönün
Benden eğerimi isteyin vereyim,atımı isteyin vereyim,çadırımı isteyin vereyiakat,vatanımdan hiç kimse bir kariş toprak istemesin,vermem.
metehan
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ölümcülx LONCASI
Ölümcülxrambo
Ölümcülxbüyücüm
metehan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ölümcülx LONCASI
Ölümcülxrambo
Ölümcülxbüyücüm