Fan Art 2010 Sonuçları
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fan Art 2010 Sonuçları
Ben ümidi kestim. :roll:
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
:roll: Bende yavaştan kesmeye başlıyorum.DeathLord yazdı:Ben ümidi kestim. :roll:
İKV Yönetim ekibinin Yogunlugundan Dolayı Ödül Dağıtımında Gecikmeler yaşanabilir.Anlayışla karşılayalım.Bir işi bırakıp Diğerine geçmek biraz saçma olur.Ve hatasıda Çok olur Zamana bırakılacak şeylerdir.
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfenhttp://www.istanbuloyun.com/support.aspxformundan iletişime geçiniz.
Bize burda "haftanın üyesi"olma ayakları yapmayın arkadaşım bi liste yapıp ödülleri vericekler çok zor bir iş değil !SERHATBEY yazdı:İKV Yönetim ekibinin Yogunlugundan Dolayı Ödül Dağıtımında Gecikmeler yaşanabilir.Anlayışla karşılayalım.Bir işi bırakıp Diğerine geçmek biraz saçma olur.Ve hatasıda Çok olur Zamana bırakılacak şeylerdir.
AdeLHarD
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Yalaklık için kaç para alıyorsun ??? Söyle daha fazlasını vereyim , yeterki kendin gibi görünSERHATBEY yazdı:İKV Yönetim ekibinin Yogunlugundan Dolayı Ödül Dağıtımında Gecikmeler yaşanabilir.Anlayışla karşılayalım.Bir işi bırakıp Diğerine geçmek biraz saçma olur.Ve hatasıda Çok olur Zamana bırakılacak şeylerdir.
BOŞVERR 

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Yeter ya artık sevgililer günü yarışmasını düzenlediler ödüller. dağıtım tarihleri filan hepsi açıklandı bu nasıl iş yaw.
Hep umut ettim ödülümü alıp GB atacaktım sömestır bitti. Nezaman dağıtacaklar ya ödülleri.
Daha ne olduğu bile belli değil ödüllerin.
Boğaç Kılıçarslan
Hep umut ettim ödülümü alıp GB atacaktım sömestır bitti. Nezaman dağıtacaklar ya ödülleri.
Daha ne olduğu bile belli değil ödüllerin.
Boğaç Kılıçarslan
Bir Ar-ge Takımındaki Oyuncunun 1. Olması Resmen Torpile Girer !
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
+1ReaLpaiN yazdı:Bir Ar-ge Takımındaki Oyuncunun 1. Olması Resmen Torpile Girer !![]()
öyle bişey varsa acayıp ayıp etmışler
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
ar-ge takımından kim birinci olmuş acabaReaLpaiN yazdı:Bir Ar-ge Takımındaki Oyuncunun 1. Olması Resmen Torpile Girer !![]()
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK